Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz, narazie to 1 cykl z Clo, brałam w 3-7dc,a teraz mam 10dc. cykle zazwyczaj 31-35 dni, więc jeszcze czas chyba... ginka dała mi na 2 cykle clo a potem inne metody, z hsg włącznie... ratujemy sytuację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 22:56
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Ktoras napisala ze jakbysmy sie spotkaly to byly bysmy takie ciche myszki...ja nigdy taka cicha nie bylam,w gimnazjum mielismy dziennik uwag,dziewczyny po stronie,a chlopcy po dwie,no ale tak sie stalo ze mojej strony zabraklo i pani musiala przedzielic strone nastepnej w dzienniku i dopisac ciag dalszy uwag Moniki....
Ale to jest jeszcze pikus...maly pikus:)dostalam uwage w dzien w ktory mnie nie bylo w szkole,bo nauczyciele juz byli przyzwyczajeni ze jak ktos przeszkadza w 3g to zawsze byli Monika i Adrian,a ze Moniki nie bylo to nic...uwage i tak dostalam...mnie to zawsze bylo wszedzie pelno...i to w sumie mi zostalo...tak ze jakby nam sie kiedys udalo spotkac to moge Was zagadac:)na smierc:)moze Misty nie przebije,ale widze ze ona jest troszke taka jak ja:)podejrzewam ze cos jest w tej "goralskiej krwi"Misty87 lubi tę wiadomość
-
Nadrabilam wczoraj wieczorem na komórce dwa dni i usunęłam na koniec
Przedwczoraj padł nam laptop, coś z dyskiem i jest teraz na reanimacji
Monia, ciebie martwi spadek temp, a mnie martwi czemu ciągle mam taką wysoką! I nie spadajak z tego ma być skok na ovu? Coś tu że mną jest nie halo.
I chyba wczoraj w końcu odkryłam skąd ciągle na wieczór miałam te mocne bóle głowy. Wydaje mi się że po odstawieniu kawy. Wychodzi na to że jestem uzależniona. Wczoraj po południu znowu się zaczęło i koleżanka zapytała czy czegoś nie zmieniłam z dnia codziennego ostatnio. Pomyślałam może kawa? Napilam sie o 16tej kawy i już w połowie kubka ból głowy minął.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 07:31
-
Bursztynka wrote:Nadrabilam wczoraj wieczorem na komórce dwa dni i usunęłam na koniec
Przedwczoraj padł nam laptop, coś z dyskiem i jest teraz na reanimacji
Monia, ciebie martwi spadek temp, a mnie martwi czemu ciągle mam taką wysoką! I nie spadajak z tego ma być skok na ovu? Coś tu że mną jest nie halo.
I chyba wczoraj w końcu odkryłam skąd ciągle na wieczór miałam te mocne bóle głowy. Wydaje mi się że po odstawieniu kawy. Wychodzi na to że jestem uzależniona. Wczoraj po południu znowu się zaczęło i koleżanka zapytała czy czegoś nie zmieniłam z dnia codziennego ostatnio. Pomyślałam może kawa? Napilam sie o 16tej kawy i już w połowie kubka ból głowy minął.
no coś dziwna ta twoja temp. nooo mie martwi ta moja bo wiesz wczoraj mnie bolały a przemian jajiki a podbrzusze tak ciągło, kuło... cały dzień.. miałam cicha nadzieje a implatacje.. i jeszcze wczoraj temp troche spadła to juz wogóle byłam szczęśliwa.. ale dziś jeszcze mocniej spadła a to juz mnie martwia na okres napewno nieee bo jestem w 7 dpo dopiero
((((
-
Hej moje drogie
u mnie też kiepsko
ovu minela i minęły objawy :'(został tylko lekki ból piersi i taki "nadety "brzuch ... Ojjjjj @ zbliża się.... Mam dziś dużo misji do zalatwienia i w zasadzie się cieszę bo nie będę o @ myslala :'(. Miłego dnia
u mnie ładną pogoda się zapowiada
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Witam dziewczyny
ja też kawę odstawiłam od jakiegoś miesiąca i zastąpiłam kawą zbożową. Głowa mnie nie boli pomimo wcześniejszych prób odstawienia kawy albo chociaż wizyty na badaniach na czczo głowa bolała mnie masakrycznie i zaraz musiałam nadrabiać. Teraz piję zbożówkę inkę i nie czuje żadnego bólu.