Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z liścia nie waliłam, ale ja zadziorna byłam i z chłopakami się biłam. Pamiętam kiedyś w szatni kolegę w jajka kopnęłam, miałam tą przewagę, żę trapery na nogach miałam. Do dzisiaj nie ma dzieci, a ma żonę, ale mam nadzieję, że to nie moja wina.
Misty87 lubi tę wiadomość
-
ja też miałam z chłopakami do czynienia w podstawówce... jak jeden fiknął to dostał manto... tylko raz mnie kopnął i ostatni w życiu... ale dzięki niemu okazało się, że nie mam wyrostka...
poza tym każdy mnie omijał, bo ja w szczypiorniaka grałam i stałam na bramce, więc wszyscy wiedzieli, że ze mną nie przelewki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 22:23
-
sara_nar wrote:Żabko tego się nie da opisać, tego trzeba doświadczyć
Dobrze, że ja wtedy już dziewicą nie byłam, bo bym umała. Takie coś w moich dłoniachWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 22:26
sara_nar lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Misty ale ja wtedy nie wiedziałam, że on tam rzeczywiście klejnoty mam. To 2 klasa podstawówki była.
Teraz dziecko 4letnie moze nas edukowac o seksie...sara_nar lubi tę wiadomość
-
Misty ja jak wczoraj 3 puszki ryby w pomidorch zjadłam to myśłałam, że wymiotować będę, takmi po nich niedobrze było. A dostałam od kuzynki reklamówkę puszek bo ona przedstawicielką handlową jet.
Hehe z tą edukacją seksualną to racja. Ja pamiętam jak w 6kl podstawówki dostałyśmy książeczki o dojrzewaniu i podpaski tam były. Jak ja się wstydziłam mamie to pokazać. A jak na topie był "Zbuntowany anioł" to pytałam mamy, co to znaczy "dziewica".Misty87 lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Misty ja jak wczoraj 3 puszki ryby w pomidorch zjadłam to myśłałam, że wymiotować będę, takmi po nich niedobrze było. A dostałam od kuzynki reklamówkę puszek bo ona przedstawicielką handlową jet.
Hehe z tą edukacją seksualną to racja. Ja pamiętam jak w 6kl podstawówki dostałyśmy książeczki o dojrzewaniu i podpaski tam były. Jak ja się wstydziłam mamie to pokazać. A jak na topie był "Zbuntowany anioł" to pytałam mamy, co to znaczy "dziewica".
Pamietam te zestawy haha ja tampony mialam
A jak dostalam pierwszy raz @ to nie powiedzialam nic mamie, kapla sie jak jej podpaski znikaly
Zbuntowany Aniol! Telenowela wszechczasow!uwielbialam Milagros
Swoja droga sara, 3 puszki ryb...ja bym zygala dalej niz widzialasara_nar lubi tę wiadomość
-
Moja mama jak jej pokazałam to tacie powiedziała. A tata poklepał mnie po ramieniu i powiedział: " kochana córko taki los kobiety, nikogo to nie ominie" i już po wstydzie było. Bo wiedziałam, że to nie mój wymysł, tylko tak musi być.
A z tą dziewicą, to mama do encyklopedii mnie odesłała, szkoda, że wujka google nie było, bo przeczytałam i dalej nie wiedziałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 22:42
-
O to dziś. I jak coś urosło ?
Ja brałam CLO, koleżance w 2gim cyklu brania się udało, ale monitoringu nie miałam więc nie wiem czy pęcherzyki rosły i pękałyszkoda kasy było tak sobie teraz myślę.
Misty jesteś? Dziewczyny powiedzcie jak to jest, że kobiecie podobają się tylko starsi tacy dojrzali mężczyźni? Albo, że kobieta przyciąga tylko takich, którym jedno w głowie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 22:50
-
ja chodzę na nfz... także, póki mogę i mam czas to korzystam...
niestety mam liczne, drobne pęcherzyki. brak dominującego. endometrium 5mm... zobaczymy, jak będzie w pn, ale jakoś się nie nastawiam... co ma być to będzie... nie wejdę tam i ich sobie nie napompuje przecież!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 22:50
sara_nar lubi tę wiadomość