Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pożycz Anka trochę tego humoru, bo mi się naprawdę coś dzieje. Wczoraj było ostre serduszkowanie, trzymanie tyłka w górze, żeby maluchy nie pouciekały, a dziś się mi wydaje że to wszystko sensu nie ma i ja się w ogóle na matkę nie nadaję Nie wiem co mi się robi, miałam się nie nakręcać
-
Napiszę Wam tak: niby się nie nastawiam na nic, bo jak już milion razy pisałam, to jeszcze nic nie planowałam Ale od chyba 5 dni pobolewa mnie podbrzusze (przez 2 dni to chwilami, a przez kolejne 3 przez cały dzień, chociaż dziś ból ustał), niestety nie mam porównania i na podstawie mierzenia temperatury też niewiele mogę napisać, bo mierzę tylko od 6 dni i przez 5 dni utrzymywała się na poziomie 36,7 - 36,8, a dziś jest 36,9. A jutro ma przyjść @. I kolejny objaw, który może być czegokolwiek, to to, że jak wczoraj zjadłam zupę ogórkową, to zaczął mnie okropnie boleć brzuch i zrobiło mi się niedobrze "| A mąż i szwagier też jedli i to w tym samym czasie... Dziś to już musiałam ze sobą walczyć, żeby nie zrobić testu. Zrobię go jutro lub pojutrze Wiem, wiem...sama się doszukuję, ale przypuszczam, że taka ta nasza natura i nie jestem sama
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
dokladnie... juz tak mamy... ja tez sie wstrzymuje od testowania... czasem zatestuje ale nadal uwazam ze moze jednak ciaza moze byc i testuje kolejny i kolejny raz.... az nie przyjdzie @ a ze mam dosc nieregolarne @ (32-48) no to wymyslam co msc objawy:)
oj chcialabym aby mi sie zwrocila kaska za testy ktore robilam heh -
olka30 wrote:Pożycz Anka trochę tego humoru, bo mi się naprawdę coś dzieje. Wczoraj było ostre serduszkowanie, trzymanie tyłka w górze, żeby maluchy nie pouciekały, a dziś się mi wydaje że to wszystko sensu nie ma i ja się w ogóle na matkę nie nadaję Nie wiem co mi się robi, miałam się nie nakręcać
-
Oj ja też tak mam że się nakręcam chociaż wiem że to nie dobrze ale jak tu nie myśleć że jak coś ukuje to zwykły np nerwo-bol czy może jest tam ta fasolka i od razu każdy objaw czuje nad wyraz