Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:Ja też lubię tak apropos krupniczek
Ale dzisiaj żurek z jajkiem serwuję.
Żabciu, a ja krążyłam, bo mamę miałam w szpitalu na zabiegu, a w domu ojciec niedołężny, którym muszę się zajmować. Ale wszystko pod kontrolą, tylko po prostu na nic czasu nie mam...
Teraz jadę na zakupy jeszcze i się potem do Was odezwę.
Santoocha, ja jakby co nie smutam się. Cieszę się, że zrobię koejne ważne badaniaMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Nati89 wrote:u mnie to samo, kolezanka zaszla w pierwszym cyklu staran wspolzyjac tylko raz w tymze cyklu, a najlepsze jest to, że nie wiedziala nic kompletni na temat sluzu kiedy plodny, itp przypuszczam tez, ze o owulacji tez wiekszego pojecia nie miala, a tu prosze:) Mały ma juz 4 miesiace
No ta moja też się dziwi dlaczego ja jeszcze nie jestem i jak to mam problemy. Nie ma zielonego pojęcia o obserwacjach, śluzach, mierzeniu temp ani o tym co to faza lutealna... Szczęściara...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 rokuSpodzewamy się synka
-
Marronek wrote:No ta moja też się dziwi dlaczego ja jeszcze nie jestem i jak to mam problemy. Nie ma zielonego pojęcia o obserwacjach, śluzach, mierzeniu temp ani o tym co to faza lutealna... Szczęściara...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:ide dopiero 12 na serduszko .
Bylam w 4tyg 6dniu to bylo za wczesnie . Juz niedlugo jak pojade to bedzie 7tydz 4dzien
Nie miałam możliwości słuchać serduszka mojego dzidzi bo to tak szybko się działo, a biło już napewno....
Poplacze się chyba jak zajde i bede słyszec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nati89 wrote:No niektóre mają szczęście, a Ty który cykl się starasz?
Trudno określić. Zaczęliśmy przed ślube, w czerwcu zeszłego roku, potem przerwa - okres mi w dniu wesela miał wypaść wiec na miesiąc przeszłam na tabletki anty, i od października się intensywnie staramy. Od listopada z obserwacjami.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 rokuSpodzewamy się synka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny