Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdas wrote:no i tak zrobię. a na tą krew to trzeba być na czczo? kurcze ale z drugiej strony pomyśleć jakby było coś na rzeczy to test by już pokazał to już 38dc szkod,że ciążowe nie wychodzą mi tak pozytywne jak owulacyjne
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
czarna164 wrote:Dzwoniła moja przyjaciółka,beta jej wyszła 0 i jak zadzwonila do lekarki to gin stwierdziła,że to ciąża biochemiczna.Współczuję jej bo tak się cieszyła.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ponoć Amil jest spoko, ja byłam wczoraj w superpharmie i kupiłam dwa upsTest i jednego quxx'a - ciekawe jak się sprawdzą, oby któryś tym razem pokazał ||.
Co do śluzu, to ja mam od ovu do okresu sporo białego, więc chyba niektóre z nas mają taką naturę ;pFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Ja robilam test czulosci 20 i byla wyrazna krecha po terminie malpy a w ten sam dzien dla sprawdzenia zrobilam test czulosc 25 i byla strasznie blada
Ewelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fidelissa wrote:szczerze to ja bym na Twoim miejscu nie wytrzymała:))
ale masz ładny wykresik:))
Weź mnie nie wnerwiaj! Kilka razy podchodziłam dziś rano do testu. Ale mam pink test, a on jest o czułości 25, więc pewnie nic nie pokaże nawet jakby coś się zalęgło.
Najbardziej boję się, że @ wyprzedzi testowanie. I test poczeka do następnego cyklu.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:no i tak zrobię. a na tą krew to trzeba być na czczo? kurcze ale z drugiej strony pomyśleć jakby było coś na rzeczy to test by już pokazał to już 38dc szkod,że ciążowe nie wychodzą mi tak pozytywne jak owulacyjneDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
dziewczyny ja chyba jestem psychiczna... wiecie ze ja nawet laptopa nie trzymam na brzuchu żeby mi tam czegoś nie zaburzył w razie gdyby sie tam coś zagnieżdżało
chyba mam mistrza
Misty87, Macierzanka:), Ida, Agrafka lubią tę wiadomość
-
Dzieki Fidelissko za slowa pocieszenia. Mialam tam nie zerkac, a robie to co 5min jakby mialo cos nagle wyskoczyc.
Mowisz, ze dzis w szpileczkach??
Wlasnie robie zupke kalafiorowa, lubicie?
Tez nie slyszalam o ciazy biochemicznej, ale to chyba nic dobrego...Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Magdas wrote:no i tak zrobię. a na tą krew to trzeba być na czczo? kurcze ale z drugiej strony pomyśleć jakby było coś na rzeczy to test by już pokazał to już 38dc szkod,że ciążowe nie wychodzą mi tak pozytywne jak owulacyjne
Mojej kuzynce test ciążowy wyszedł z jedną kreską, a była w ciąży, tak więc jak masz poważne podejrzenia i przeczucie, to Twoje wątpliwości może rozwiać gin lub badanie krwi (nie jest drogie, u mnie chyba 28zł kosztuje i niektóre lab przesyłają wyniki mailem, albo masz do odebrania tego samego dnia)Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Weź mnie nie wnerwiaj! Kilka razy podchodziłam dziś rano do testu. Ale mam pink test, a on jest o czułości 25, więc pewnie nic nie pokaże nawet jakby coś się zalęgło.
Najbardziej boję się, że @ wyprzedzi testowanie. I test poczeka do następnego cyklu.
ale mam na to sposób zarestuj wczesniej:)))
-
nick nieaktualny