Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna164 wrote:była,gin jej powiedziała,ze prawdopodobnie ciąża i kazała krew zrobic.Dzis zadzw. z przychodni i polozna mowi,ze wynik bety 0 i nie jest w ciazy.Więc ona zaraz za tel. i dzwoni do swojej gin a ta ,ze to musiala byc ciąza biochemiczna.Miała na usg powiekszone endo i gin powiedziala,ze mozliwe,ze jest ciąża.A tu taka niemiła niespodzianka.
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:No to super napewno sie skonsultuje z toba:D tylko to bedzie moja pierwsza wizyta wiec zaleci pewnie badanka hormonalne
A ja mam właśnie drugą, kontrolną z wynikami badań, więc jestem bardzo ciekawa co to będzie, ale to jeszcze tydzień -
Macierzanka:) wrote:w rzeczy samej! Ale za to piję kawy ile wlezie, bo dziś mi już chyba nie zaszkodzi
ja zeżarłam w ramach buntu:
- cała ogromną czekolade z orzechami
-serek pleśniowy niebieski
-serek pleśniowy typu brii
- dwa cukierki
-ciasteczka
- nutelle na chlebku
i poczułam sie lepiej:)))Misty87, Macierzanka:), Little Frog, Agrafka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mala123 wrote:heeej dziewczyny mam pytanie jak myślicie czy jakby podczas owulacji doszło do zapłodnienia a ja bym o tym nie wiedziała i nadal się przytulała z facetem a on dochodził we mnie czy zaszkodziłoby to fasolce na etapie zagnieżdżenia ? ? ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:dzieki, juz lepiej, zaczełam nowy cykl.
14-18 wychodza mi dni okolo ovu
wiec niektorzy beda testowac a inni działać)
fajnie ,że sie dobrze czujesz:))Fidelissa lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:czytałam gdzieś ze po owulce orgazm kobiecy jest nie wskazany bo skurcze macicy mogą powodowac utrudnieia w zagieżdżaniu a sperma w składzie ma iby jakies substancje wczesnoporonne.. ale nie wiem na ile to prawda bo cos wyczytałam w necie...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala123 wrote:heeej dziewczyny mam pytanie jak myślicie czy jakby podczas owulacji doszło do zapłodnienia a ja bym o tym nie wiedziała i nadal się przytulała z facetem a on dochodził we mnie czy zaszkodziłoby to fasolce na etapie zagnieżdżenia ? ? ?
-
Kaśka28 wrote:oooo kurcze naprawde? czy ktoras to moze potwierdzic? bo jak tak to po ovulce juz stop az do po @??
-
nick nieaktualny