Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Ja tez czytalam, ze w okolicach ewentualnego zagniezdzenia nie powinno sie kochac.
Ewelinko rozsylaj, kazdego dnia obowiazkowo
u mnie zakaz minol a Piotrek nie chce bo sie boi a ja szalu dostane bo mam chciceMisty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Wiadomo, ze w necie kraza rozne informacje, wiec tez roznie z tym bywa. Wiele kobiet nie wie kiedy dochodzi do zagniezdzenia itp, bo nie skupia sie nad tym tak jak my. A mimo to zostaja mamusiami.
Ida, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Ja tez mam elektroniczny...??? A jaki powinien byc? Chyba nie ma znaczenia...
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Ja mam Microlife, nie jest on idealny, bo mam wrażenie, że mierzy niepewnie, ale w każdym razie skok widać, 2 fazy temperatur widoczne, więc spoko.
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Tez mam microlife
-
nick nieaktualnyIda wrote:I jak, jesteś zadowolona? Mi się wydaje, że on ma ochotę mierzyć jeszcze dłużej, podczas gdy już pipka. No i czasami dwa pomiary jeden po drugim nie są takie same, ale wielkich odchyleń nie ma. Na pewno nie więcej niż 0,1.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:ja zeżarłam w ramach buntu:
- cała ogromną czekolade z orzechami
-serek pleśniowy niebieski
-serek pleśniowy typu brii
- dwa cukierki
-ciasteczka
- nutelle na chlebku
i poczułam sie lepiej:)))
A ja zamiast nospy to chyba w końcu wypiję za wszystkie urodziny, które tu się odbyły i jeszcze odbędą. Nie udał mi się miesiąc urodzinowy...Misty87, kasia_czarna, Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:I jak, jesteś zadowolona? Mi się wydaje, że on ma ochotę mierzyć jeszcze dłużej, podczas gdy już pipka. No i czasami dwa pomiary jeden po drugim nie są takie same, ale wielkich odchyleń nie ma. Na pewno nie więcej niż 0,1.
Ale moj to chyba taki zwykly, nie jakis szal. Jak bede w PL to zakupie lepszy dokladniejszy.
Ja trzymam w ustach kilka min. Mnie sie wydaje, ze nie jest zle -
nick nieaktualny
-
mala123 wrote:ja mam taki jaki do głowy przykładany na odległość ;/
nie wiem czy dobry takiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
mala123 wrote:ja mam taki jaki do głowy przykładany na odległość ;/
nie wiem czy dobry taki
Ja na przykład rano mam zazwyczaj zimne policzki i czoło, więc pomiar nie byłby prawdziwy