Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny ja chyba jestem psychiczna... wiecie ze ja nawet laptopa nie trzymam na brzuchu żeby mi tam czegoś nie zaburzył w razie gdyby sie tam coś zagnieżdżało
chyba mam mistrza
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:chyba ta nasza Macierzanka sie gdzieś zgubiła w tłumie
Jeju, gubię się i próbuję od pół dnia Wam poodpisywać, ale co chwilę mnie ktoś wołaKiedyś na spokojnie poopowiadam, ale u mnie w domu jest zawirowanie, dużo ludzi i dużo pracy
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:nie mialam juz tych a tu znalazlam tylko 20 i 25 czulosc
Ale najlepiej jest robic o czulosci 10 bo wychodza szybciejW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Misty87 wrote:U mnie te tempki sa dziwnie niskie caly czas i nie ma znaczacej roznicy przed ii po ovu...
Nie wiem, czy to normalne...
Misty, to przez Twoje nierówne pory mierzenia w pierwszej fazie
Temperatury poranne mogły być dużo niższe niż te, które Ty wprowadziłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 18:05
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Hej czarna a przedtem pisalas ze jest w 5 tyg to skad wiedziala? nie byla u gin?
-
XxMoniaXx wrote:nie testuj
jak cie bedzie kusic to nam napisz a my cie skutecznie do tego zniechęcimy !
zobaczysz ze dzis wyjdzie I a jutro z rana piekne tłuste IIW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Wysylam wiruski na ten nowy cykl &&&
Przytulam mocno musi sie udac
Dziękuję mamuś
Kiedyś na pewno się uda, ie dopuszczam narazie innej opcjiEwelina23, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:10 sa najczulsze . Ja robilam 20 czulosci byla wyrazna krecha a 25czulosci trzeba bylo sie przygladacW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Ewelina23 wrote:Hej dobrze sie czuje przyjechalam do siostry musze uwazac na siostrzenice bo ma 3 latka i nie opuszcza mnie na krok
A jak u Ciebie ?
dzieki, juz lepiej, zaczełam nowy cykl.
14-18 wychodza mi dni okolo ovu
wiec niektorzy beda testowac a inni działać)
fajnie ,że sie dobrze czujesz:))