Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mala123 wrote:ja mam taki jaki do głowy przykładany na odległość ;/
nie wiem czy dobry taki
Taki na odległość jest dobry żeby sprawdzić czy jest gorączka, ale do owulki nie. Taki "wkładany" jest poprawnyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 18:33
-
Ida wrote:Dziewczyny, tak gwoli ścisłości - owulacja jest ZAWSZE raz z jednego jajnika, a raz z drugiego, prawda? Czy może się jednak zdarzyć tak, że 2 razy pod rząd owulacja jest np z prawego?
A mnie jeden gin zdementował to, że na przemian jest owulka. Może się zdarzyć, że nawet przez kilka miesięcy jest tylko z jednej strony, a raz na czas, nawet zdrowe kobiety nie mają w ogóle owulacjiIda lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:A mnie jeden gin zdementował to, że na przemian jest owulka. Może się zdarzyć, że nawet przez kilka miesięcy jest tylko z jednej strony, a raz na czas, nawet zdrowe kobiety nie mają w ogóle owulacji
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
hejo dziewczyny. dopiero tu dotarłam - normlnie dziś dzień zaparcia
już mam dosyć
Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
czarna164 wrote:Ta ciąża biochemiczna to jest wtedy kiedy wynik testu sikanego jest pozytywny i hcg też,ale ciąża sama obumiera bo są takie wady genetyczne płodu,ze nie ma szans na rozwój zarodka.ja to tak rozumiem
juz sie pewno tak cieszyła.
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:A mnie jeden gin zdementował to, że na przemian jest owulka. Może się zdarzyć, że nawet przez kilka miesięcy jest tylko z jednej strony, a raz na czas, nawet zdrowe kobiety nie mają w ogóle owulacji
Ooo, czyli nie jestem nienormalnaWięc najprawdopodobniej owulkę mam znów z prawego.
Macierzanko, dziękuję za informacje nasza kopalnio wiedzyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 18:40
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:masakra.. biedna dziewczyna
juz sie pewno tak cieszyła.
-
No to słuchajcie tu:
Mnie zawsze kłuje tylko prawy jajnik (tak od ponad roku), lewy tak czasem piknie tylko. A raz, gdy przypadkiem akurat byłam u gina, to powiedział, że owulka będzie z lewego.
Ale i tak jestem raczej prawaIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:zaparcia beda czesto wiec sie przyzwyczajaj .
wieeem muszę czopki sobie zakupić... nie mam wyjścia...
noi jabłko rano na pusty brzusio - mam nadzieję, że pomoże
no ja też lewa jestem - z lewego jajnika jest ciąża[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150