Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna164 wrote:Zaczynamy wspólne staranka.Moze razem zaciazymy.
Biochemiczne często się ponoć zdarzają, a kobiety nawet o tym nie wiedzą, no bo na przykład nie testują.
Czarna, oby się Wam poszczęściło! -
kasia_czarna wrote:Hej kochane jak dzien mija??? ja oczywiscie zmeczona po pracy najedzona wykapana w pizamie leze juz pod kolderka przed tv..
No hej Kasia! Ja chyba też pójdę zmyć z siebie sadzę z piecai wtedy wrócę
kasia_czarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:No ale co wtedy robi drugi jajor?
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Oby Macierzanko
Bo tak patrze na Wasze wykresy i faktycznie wszystkie macie nizsze temp w pierwszej fazie.
Oj czekamy na ten wysyp lutowych zielonych
Witam, zaczynam nadrabiać połowę dnia. Niestety jestem dalej na komórce. Laptop uziemiony. Masakra jakaśMacierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Pa dziewczynki!
Czesc Kasia
Jaka pogoda dzis nad moim kochanym Baltykiem?Misty87 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:odpoczywa . U mnie owulka byla ktorys raz z lewusa . a prawym byla cisza jak sie gina spytalam co jest z prawym ze boli to powiedzial ze prawy jest lekko posiekany ale powiedzial zebym sie nie martwila bo on wroci do normy . I teraz jak bylam na wizycie bo mnie tez bolal i pytalam czy nie zagraza powiedzial zebym sie nie bala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:niewiem tylko tyle sie dowiedzialam ale teraz juz mnie nie boli czyli musi juz byc ok zapytam sie jak bede 12 lutego co z nim .
No koniecznie zapytaj! Posiekany? niezłe określenie. Może ja też mam posiekany? Bo mnie czasem tak rąbie, jakbym kolke miała...