Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no nie mam bo jest on nie pełny bo temp zaczełam mierzyć dopiero 20 stycznia także on niewiele dałbyXxMoniaXx wrote:Magdas szkoda ze nie masz udostępnionego wykresu.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
oj to trzymam kciuki aby tym razem były II kreseczki a kiedy masz mieć @?XxMoniaXx wrote:słyszałam ze jak go dużo i biały to objaw ciąży

ale ja w zeszłym cyklu po owulce też taki miałam i dnia dzisiejszego tez zauważyłam go jAKBY WIĘCEJ I BIAŁY... ALE JAK MOWIE NIE NAKRĘCAM SIE BO W ZESZŁYM CYKLU PO OWULCE DO @ TEŻ TAKI MIAŁAM ..
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/obserwacja-sluzu-szyjkowego/w-jaki-sposob-dokonywac-obserwacji-sluzu-szyjkowego,32.html odsylam tutaj poczytaj sobie o sluzieMagdas wrote:a jeszcze powiedzcie mi jak to jest ze śluzem wiecie coś>?bo ja mam jednego dnia biały i gęsty drugiego biały lejcy ale generalnie mam go sporo
Magdas lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
No to super napewno sie skonsultuje z toba:D tylko to bedzie moja pierwsza wizyta wiec zaleci pewnie badanka hormonalneMacierzanka:) wrote:Kasia, ja też mam endo wtedy
może będziemy mieć jakieś wspólne wytyczne! 
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️