Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula wrote:nie wiem, dlaczego tak bywa... ale czytałam już na jakimś forum, że dziewczyna miała pozytywne testy owulacyjne w różnych dniach cyklu... może to wynik wysokiego poziomu hormonu, albo miała dwa pęcherzyki, które pękły w różnym czasie? tak sobie myślę, ale to tylko moje dywagacje...
Ja slyszalam ze w czasie ciazy testy ovu moga wychodzic pozytywne...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Oj oby były dobre:)dzisiaj się jeszcze wstrzymam z kolejnym testem bo jedna kreska mnie dobija. Hmm a może ja sobie ciążę uroiłam i dlatego tak mi sie spóźnia okres..W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Ida wrote:Dziewczyny, tak gwoli ścisłości - owulacja jest ZAWSZE raz z jednego jajnika, a raz z drugiego, prawda? Czy może się jednak zdarzyć tak, że 2 razy pod rząd owulacja jest np z prawego?
Ida lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
A powiedzcie mi jeszcze czy np mimo,że ktoś jest w ciązy testy ciążowe mogą nie wychwytywać tego?kurczę zielona jestem dopiero się zaczynam tym wszystkim interesowaćW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:A powiedzcie mi jeszcze czy np mimo,że ktoś jest w ciązy testy ciążowe mogą nie wychwytywać tego?kurczę zielona jestem dopiero się zaczynam tym wszystkim interesować
-
Melula wrote:to akurat wiem, ale nie wiadomo dlaczego, bywa, ż testy owu wychodzą pozytywne np. dwa razy w cyklu w różnym czasie, a ciąży brak...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Ja ci powiem ze nie wiem jak z tym dokladnie jest ale jak mnie boli jajnik to zawsze prawy nidgy nie czuje lewego a w kazdym cyklu mnie kluje...i to wlasnie prawy zawsze baaaardzo zadko lewy
Ida lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:kikla razy juz słyszałam ze testy nie wykryły ciązy a kobieta była.. zwlaszcza te o czułości 10 słyszalam nie raz ze nie pokazały ciąży.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:A powiedzcie mi jeszcze czy np mimo,że ktoś jest w ciązy testy ciążowe mogą nie wychwytywać tego?kurczę zielona jestem dopiero się zaczynam tym wszystkim interesować
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Oczywiscie ze mozna bo testy sa o roznej czulosci no i w moczu hormon pojawia sie pozniej niz we krwiW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
a Ewelinka nasza mama zalozycielka chwali sobie te testy i to wlasnie na takich zobaczyla upragnione 2 kreseczki
Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:ja mam te o czułości 10 paskowe ale już drugi raz jak go robiłam mam wrażenie jakby miał odciśnięty paznokiec tak w tym miejscu co chyba powinna być 2 kreska jest takie 2-3mm wgłebienieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:a Ewelinka nasza mama zalozycielka chwali sobie te testy i to wlasnie na takich zobaczyla upragnione 2 kreseczki