Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Po tym jak czytalam ten artykul co wkleilas to walsnie namieszalo mi w glowie bo duzo wiadomosci bylo na temat spadku temp w czasie implancacji hmmm nie wiem ale ty mas zladna tempke i dopoki nie ma @ jest nadzieja
takze trzymam kciuki mocno mocno
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Cześć dziewczyny:)
Może Wy coś mi doradzicie bo ja już głupieję.. Otóż staramy się z mężem o pierwsze dziecko ostatni okres miałam 31 grudnia cykle moje trwają 25-28 dni. Od pierwszego dnia po okresie robiłam testy owulacyje i 9 stycznia wyszedł pozytywnie. Oczywiście rozpoczeliśmy intensywne starania;) no i mój problem jest taki,że nie mam okresu do tej pory testy ciążowe negatywne mam z allegro nie wiem czy one sa jakiej trefne czy co.Już pare razy miałam wrażenie,że dostanę okresu a tu dalej nic. Na cyckach poyłziły mi żyły. Temperaturę zaczełam mierzyc dopiero od 20 stycznia i cały czas jest w granicach 37 do 37,5. Żałuję,że nie mierzyłam przed owulacja no ale czasu nie cofne...a i jeszcze jedno już 3 dzień testy owulacyjne wychodzą mi znowu pozytywne. Ja już sama nie wiem co mam myśleć. Co o tym myślicie? Do lekarza ide dopiero w środe/W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Cześć dziewczyny:)
Może Wy coś mi doradzicie bo ja już głupieję.. Otóż staramy się z mężem o pierwsze dziecko ostatni okres miałam 31 grudnia cykle moje trwają 25-28 dni. Od pierwszego dnia po okresie robiłam testy owulacyje i 9 stycznia wyszedł pozytywnie. Oczywiście rozpoczeliśmy intensywne starania;) no i mój problem jest taki,że nie mam okresu do tej pory testy ciążowe negatywne mam z allegro nie wiem czy one sa jakiej trefne czy co.Już pare razy miałam wrażenie,że dostanę okresu a tu dalej nic. Na cyckach poyłziły mi żyły. Temperaturę zaczełam mierzyc dopiero od 20 stycznia i cały czas jest w granicach 37 do 37,5. Żałuję,że nie mierzyłam przed owulacja no ale czasu nie cofne...a i jeszcze jedno już 3 dzień testy owulacyjne wychodzą mi znowu pozytywne. Ja już sama nie wiem co mam myśleć. Co o tym myślicie? Do lekarza ide dopiero w środe/ -
Magdas wrote:Cześć dziewczyny:)
Może Wy coś mi doradzicie bo ja już głupieję.. Otóż staramy się z mężem o pierwsze dziecko ostatni okres miałam 31 grudnia cykle moje trwają 25-28 dni. Od pierwszego dnia po okresie robiłam testy owulacyje i 9 stycznia wyszedł pozytywnie. Oczywiście rozpoczeliśmy intensywne starania;) no i mój problem jest taki,że nie mam okresu do tej pory testy ciążowe negatywne mam z allegro nie wiem czy one sa jakiej trefne czy co.Już pare razy miałam wrażenie,że dostanę okresu a tu dalej nic. Na cyckach poyłziły mi żyły. Temperaturę zaczełam mierzyc dopiero od 20 stycznia i cały czas jest w granicach 37 do 37,5. Żałuję,że nie mierzyłam przed owulacja no ale czasu nie cofne...a i jeszcze jedno już 3 dzień testy owulacyjne wychodzą mi znowu pozytywne. Ja już sama nie wiem co mam myśleć. Co o tym myślicie? Do lekarza ide dopiero w środe/
kup test firmy bobo test i zróba jak wyjdzie jedna kreska zrób z krwi
-
Magdas wrote:kurcze myślisz,ze testy te moga byc jakies trefne?
trzymam kciuki
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:kup test firmy bobo test i zrób
a jak wyjdzie jedna kreska zrób z krwi
Kurczę,ze to nie mogłoby być tak,że zachodzi się w ciąże i od razu się wie;)W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Monia slyszalam ze czasami facet tez przechodzi objawy jak jego kobieta jest w ciazy hehe ale glowa do gory i tzrymamy kciuki a jak sie nie uda (tfu tfu) to trzeba sie spiac i isc do przodu kochana w koncu napewno sie uda zobaczysz:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
i dlaczego jest tak,ze wcześniej wszystkie cykle idealne a jak podjeliśmy decyzję o dziecku to ło wszystko się rozwaliło...
ale dziś jest mój 38 dzień cyklu to myślicie,ze jeszcze za wcześnie na test?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nie wiem, dlaczego tak bywa... ale czytałam już na jakimś forum, że dziewczyna miała pozytywne testy owulacyjne w różnych dniach cyklu... może to wynik wysokiego poziomu hormonu, albo miała dwa pęcherzyki, które pękły w różnym czasie? tak sobie myślę, ale to tylko moje dywagacje...
-
Magdas wrote:hmm tchnełyście we mnie nową nadzieję;)trzeba leciec do apteki:)bo ja już tu sobie tysiąc chorób wymyślam..
Kurczę,ze to nie mogłoby być tak,że zachodzi się w ciąże i od razu się wie;) -
Magdas wrote:hmm tchnełyście we mnie nową nadzieję;)trzeba leciec do apteki:)bo ja już tu sobie tysiąc chorób wymyślam..
Kurczę,ze to nie mogłoby być tak,że zachodzi się w ciąże i od razu się wie;)Macierzanka:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Monia slyszalam ze czasami facet tez przechodzi objawy jak jego kobieta jest w ciazy hehe ale glowa do gory i tzrymamy kciuki a jak sie nie uda (tfu tfu) to trzeba sie spiac i isc do przodu kochana w koncu napewno sie uda zobaczysz:D
oby w przypadku mojego faceta sie to sprawdziło