Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ja sie zawsze męcze co najmniej 6 dni.
-
wiarygodny dla was jest ten ovufriend i te cale detektory itp? zwlaszcza to elektroniczne odczytywanie owulacji na podstawie objawow? pokrywa wam sie to np z badaniem lekarskim? i czy jest tu opcja rozmowy czy interpretacji ze specjalista nawet odplatnie?Po śmierci dziecka 2m-ego
-
Melula wrote:ja kiedyś miałam @ nawet 10 dni, potem z czasem były coraz krótsze... ale ostatnio stanęło na 4 dniach. Niestety wyczytałam, że skaracający się cykl może świadczyć o zanikającej rezerwie... @ w tym cyklu była zupełnie dziwna, krótka, bolesna i z perypetiami... (jak to mówią dziewczyny, z przytupem)
-
JustynaP wrote:wiarygodny dla was jest ten ovufriend i te cale detektory itp? zwlaszcza to elektroniczne odczytywanie owulacji na podstawie objawow? pokrywa wam sie to np z badaniem lekarskim? i czy jest tu opcja rozmowy czy interpretacji ze specjalista nawet odplatnie?
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
JustynaP wrote:wiarygodny dla was jest ten ovufriend i te cale detektory itp? zwlaszcza to elektroniczne odczytywanie owulacji na podstawie objawow? pokrywa wam sie to np z badaniem lekarskim? i czy jest tu opcja rozmowy czy interpretacji ze specjalista nawet odplatnie?
Kochana specjalistow z dyplomem tu raczej nie znajdziesz ale sa tu dziewczyny co z niejednego pieca chleb jadly napewno duzo wiedza i zadna nie poda ci falszywych informacji jak masz pytania to zadaj a odpowie ci dziewczyna ktora spotkala sie z taka sytuacja...sa tu dziewczyny ktore chodzily po lekarzach znaja rozne pkt widzenia pomozemy doradzimy wesprzemy...zadna ci nie powie jakie leki stosowac i w jakich ilosciach bo to musi po badaniach zalecic lekarz ale napewno bedziesz wiedziala na co zwracac uwage na wizytach i o co pytac lekarzyXxMoniaXx, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Kochana specjalistow z dyplomem tu raczej nie znajdziesz ale sa tu dziewczyny co z niejednego pieca chleb jadly napewno duzo wiedza i zadna nie poda ci falszywych informacji jak masz pytania to zadaj a odpowie ci dziewczyna ktora spotkala sie z taka sytuacja...sa tu dziewczyny ktore chodzily po lekarzach znaja rozne pkt widzenia pomozemy doradzimy wesprzemy...zadna ci nie powie jakie leki stosowac i w jakich ilosciach bo to musi po badaniach zalecic lekarz ale napewno bedziesz wiedziala na co zwracac uwage na wizytach i o co pytac lekarzy
hejkaco u Cb ?
-
Jeśli nie masz zaburzonego cyklu i jest on w normie pod względem trwania i innych kwestii, to myślę, że kreska programowa zaznaczająca owulację, a faktyczny jej stan z wielkim prawdopodobieństwem mogą się pokrywać.