Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:To moze faktycznie masz trefne ja tez takie mam ale przyszly mi jak juz wiedzialam ze sie nam nie udalo i nie mialam jak sprawdzic moze w tym cyklu sie przydadza:DW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Hmmm to nie wiem ale ja je mam takze wykorzystam napewno ale nie wiem jeszcze kiedy hehe narazie jestem na etapie staranek hehe
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:to trzymam mocno kciuki:)oby się przydały. Wiecie co od paru dni mnie boli kregosłup tak na wysokości bioder i dziś mam jakieś zawroty głowy jeju nie wiem albo już sama sobie wmawiam wszystkie dolegliwości...może ja zamiast do ginekologa to do psychologa muszę iść
-
Kaśka28 wrote:Ja ci powiem ze nie wiem jak z tym dokladnie jest ale jak mnie boli jajnik to zawsze prawy nidgy nie czuje lewego a w kazdym cyklu mnie kluje...i to wlasnie prawy zawsze baaaardzo zadko lewy
-
MKA wrote:Cześć Kobietki
Jestem tu nowa, więc postanowiłam się z Wami najpierw przywitać i chętnie dołączę się do wątku.
My również staramy się o pierwszego dzidziusia, już od ponad pół roku, na razie bezskutecznie, jednak nie tracę nadziei
Trzymam za was wszystkie kciuki!
Witam Cię i trzymam kciuki!Fidelissa lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:eeeee tammm gdzie do psychiatryka... ja siebie tez czasem pytam czy serio mnie boli czy sobie wmawiam wiec nie jestes sama
Fidelissa lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Kaśka28 wrote:Hej Monia u mnie ok zaczelam nowy cykl i narazie ciesze sie starankami
21 ide do gina endokrynologa zrobimy badanka i bedziemy strac sie dalej
Kasia, ja też mam endo wtedymoże będziemy mieć jakieś wspólne wytyczne!
-
XxMoniaXx wrote:Nas po owulce powinni zamrozić aż do terminu @ to by nam wyszło na zdrowieW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
słyszałam ze jak go dużo i biały to objaw ciąży
ale ja w zeszłym cyklu po owulce też taki miałam i dnia dzisiejszego tez zauważyłam go jAKBY WIĘCEJ I BIAŁY... ALE JAK MOWIE NIE NAKRĘCAM SIE BO W ZESZŁYM CYKLU PO OWULCE DO @ TEŻ TAKI MIAŁAM .. -
XxMoniaXx wrote:Witaj Macierzanko
Witaj Monia, byłam tam w tym Twoim wykresieNie jest źle!
Pozmywałami to nie raz, normalnie jak odrastająca wątroba Prometeusza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 18:54