Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie uznaje seksu w trakcie @ a moze warto by bylo hehe
Jakos dla mnie to niehigieniczne, poza tym raz jak probowalismy i to juz przy koncu, to pozniej mnie bolal brzuch, wiec podziekowalam -
nick nieaktualny
-
Zastanawiam sie czy Was nie opuscic do czasu az nie bede wiedziala gdzie lezy problem naszych niepowodzen,bo tak jak juz pisalam mamy zamiar w tym miesiacu odpuscic staranka...ale nie wiem czy bez Was wytrzymam:)co radzicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pa Aniu,
Manius ja tez myslalam, ze w ogole nie powinnam na samym poczatku staran zagladac na takie strony czy forum, ale nie wytrzymalabym bez dziewczyn ani dniaMacierzanka:), Maniuś, Little Frog, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Zastanawiam sie czy Was nie opuscic do czasu az nie bede wiedziala gdzie lezy problem naszych niepowodzen,bo tak jak juz pisalam mamy zamiar w tym miesiacu odpuscic staranka...ale nie wiem czy bez Was wytrzymam:)co radzicie?
nie wytrzymała bym
Maniuś lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Chyba zostalysmy same...
Dzis czytalam artykul, ze jak idziesz spac i lezysz dluzej niz 3min bez zasniecia, to wstan i zrob cos malo absorbujacego. Ciekawe, ja chyba nigdy w zyciu nie zasnelam przed uplynieciem 3minManiuś, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Chyba zostalysmy same...
Dzis czytalam artykul, ze jak idziesz spac i lezysz dluzej niz 3min bez zasniecia, to wstan i zrob cos malo absorbujacego. Ciekawe, ja chyba nigdy w zyciu nie zasnelam przed uplynieciem 3minto co mam zrobić ???
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
No i dzisiaj chyba wszystkie padły...
Maniuś, wpadaj i nie musimy gadać tylko o staraniach.
Zawsze możemy sie przepisami na obiad wymienić
A Ty Ania18.. nie dołuj mi się tu! Będziesz sama trzy dni to się porządnie odstresuj!Maniuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie opuszcze Was w takim razie,macie racje w sumie tu jest 1000 innych tematow poza starankami:)i chyba jednak juz sie uzaleznilam od tego forum i od tego konkretnego watku:)I jeszcze jedno dziewczyny moje kochane uwielbiam Was za to ze po prostu jestescie:)i jak to lecialo:W KUPIE SILA:)Wiec nie moge opuscic tej kupy bo oslabne:)dobrej nocki kochaniutkie:)
Macierzanka:), Little Frog, Misty87, Lena87 lubią tę wiadomość