Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Kochane ,
u Mnie słoneczko pięknie świeci i cieplutko jest ..
Można bez kurtki chodzić i to z rana
Temperatura dupy nie urywa ..
@ nie ma,Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 08:23
Macierzanka:), Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Ja nawet nosa dziś nie wychylę za drzwi. U mnie deszczowo i ponuro...
A tu u mnie od rana słoneczko ślicznie świeci.
Chociaż w pracy go nie widzęHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 rokuSpodzewamy się synka
-
Nati89 wrote:Na prawde chyba najlepsza jest spontanicznosc i tak zwane wpadki .. bo planowanie nic dobrego nie niesie, ale ciezko nie spr tego bo mi zaraz sie wydaje ze cos przeocze i znowu bedzie kiepsko .. ale u mnie też słoneczko i niebo niebiesciutkie czekam , aż sie ociepli i zmykam na zakupyW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:no właśnie ciężko jest zwłaszcza jak się ma dużo testów owu;)mi podarowała szwagierka bo ona sobie zaplanowała,że starają się o dziecko kupiła testy i bach w pierwszym cyklu im się udało:)
-
Witam was dziewczynki
od rana w dobrym humorze z powodu:
jeszcze nigdy nie miałam takiego wykresu.. mam nadzieje że jutrzejszy dzień mnie negatywnie nie zaskoczy.
Dziś w nocy nie mogłam spać, często sie budziłam.
A co tam u WAS ?
Magdas to niemożliwe.. skonsultuj sie z lekarzem .. nie ma @ jest nadziejaMacierzanka:), Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:No to się nie smutaj!
Pójdziesz w środę do lekarza i się czegoś dowiesz.najgorsze jest rozczarowanie męża, ze dalej nic nie wyszło zwłaszcza,że w najbliższej rodzinie tylko my bez dziecka zostaliśmy i każdy się pyta czy któroś jest z nas bezpłodne...Normalnie za takie pytanie mam chęć gołymi rękami dusić
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:Witam was dziewczynki
jeszcze nigdy nie miałam takiego wykresu.. mam nadzieje że jutrzejszy dzień mnie negatywnie nie zaskoczy.
A co tam u WAS ?
Magdas to niemożliwe.. skonsultuj sie z lekarzem .. nie ma @ jest nadzieja -
XxMoniaXx wrote:Witam was dziewczynki
A co tam u WAS ?
Magdas to niemożliwe.. skonsultuj sie z lekarzem .. nie ma @ jest nadziejaW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:no pójdę pójdę
najgorsze jest rozczarowanie męża, ze dalej nic nie wyszło zwłaszcza,że w najbliższej rodzinie tylko my bez dziecka zostaliśmy i każdy się pyta czy któroś jest z nas bezpłodne...Normalnie za takie pytanie mam chęć gołymi rękami dusić
-
najgorsze jest rozczarowanie męża, ze dalej nic nie wyszło zwłaszcza,że w najbliższej rodzinie tylko my bez dziecka zostaliśmy i każdy się pyta czy któroś jest z nas bezpłodne...Normalnie za takie pytanie mam chęć gołymi rękami dusić
-
A który cykl się staracie? Każda tutaj chyba przechodziła serię "ciążowych pytań". Taka ludzka natura - lubią wiedzieć!
Ale nikt mnie nigdy nie zapytał czy jestem bezpłodna!!!
Co za pytanie? -
Nati89 wrote:U nas to samo tylko my zostalismy ... a moja tesciowa skwitowała to ostatnio .. "musicie coś źle robić" myślałam ze mnie szlak trafi..W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:o jaki piękny wykres:) no czekam na tą środe jak na szpilkach sama nie wiem czy jest sens robić bete z krwi czy już odpuścic i zobaczyć co gin powie