X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie. Jestem zdrowsza :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    U mnie też "dlaczego wy mnie nie odwiedzacie przynajmniej raz na dwa tygodnie moglibyscie przyjechac" Jak przyjedziemy to pretensje ze nie przyjezdzamy, dzwoni do nas ochrzanic nas, że nie dzwonimy Po prostu cyrk na kółkach.
    czyli mamy to samo... eh ja to wogle mam duży żal do niej o dużo rzeczy ale czasu się nie cofnie co powiedziała,co zrobiła już minęło. staram się zapominać o takich rzeczach ale nie jest to łatwe

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia wykres robi sie piękny i niech juz tak zostanie :)
    Nati, Magda współczuje takich teściowych no ale niestety ludzie czasem są naprawde podli a my musimy z tym zyc.
    Magda no i dobrze jej odpowiedziałaś może troche przystopuje

preg.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Dzień Dobry Kochane ,

u Mnie słoneczko pięknie świeci i cieplutko jest ..
    Można bez kurtki chodzić i to z rana :)

Temperatura dupy nie urywa ..
    @ nie ma,

Lena to super, że @ nie ma! Trzymam kciuki!

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Dokładnie. Jestem zdrowsza :)
    zdrowie psychiczne najważniejsze:D

Nati89 lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Miłego piątkowego dnia ;)
    wzajemnie! Napisz później, jak w pracy było!

1237397y6kr97ild4.gif
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Monia wykres robi sie piękny i niech juz tak zostanie :)
    Nati, Magda współczuje takich teściowych no ale niestety ludzie czasem są naprawde podli a my musimy z tym zyc.
    Magda no i dobrze jej odpowiedziałaś może troche przystopuje
    e to jest typ nienauczalny dalej jakieś podszepty są..ale staram się udawać,że nie słyszę wiem,że to do czasu bo wkońcu tak jej nagadam,że jej w pięty pójdzie ale sama do tego dąży

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    czyli mamy to samo... eh ja to wogle mam duży żal do niej o dużo rzeczy ale czasu się nie cofnie co powiedziała,co zrobiła już minęło. staram się zapominać o takich rzeczach ale nie jest to łatwe
    Na to wygląda, że z tej samej gilny są ulepione ;) Oj u mnie też dużo rzeczy złych powiedziała, zrobiła, ale staram do tego nei wracać bo zaraz sie denerwuje, wypominam mojemu mężowi i się kłócimy przez nią. Tak na prawdę 90% kłótni jeszcze przed ślubem byłą przez moją teściową. Teraz już jest dobrze, bo mój mąż, że tak powiem zaczął ją ignorować. Czyli po prostu nie inetresuje się jej życiem. Jak ona zadzwoni pogoda, on sam nie dzwoni. Ja jestem znowu taka osobą, ze muszę wygarnac co sie we mnie kumuluje. Mój maż odwrotonosc on to nosi w sobie .. i powiedział mi ze on nie bedzie się z nią kłócil tylko bedzie ja tak traktował jak ona jego i tak faktycznie jest.

Fidelissa lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Na to wygląda, że z tej samej gilny są ulepione ;) Oj u mnie też dużo rzeczy złych powiedziała, zrobiła, ale staram do tego nei wracać bo zaraz sie denerwuje, wypominam mojemu mężowi i się kłócimy przez nią. Tak na prawdę 90% kłótni jeszcze przed ślubem byłą przez moją teściową. Teraz już jest dobrze, bo mój mąż, że tak powiem zaczął ją ignorować. Czyli po prostu nie inetresuje się jej życiem. Jak ona zadzwoni pogoda, on sam nie dzwoni. Ja jestem znowu taka osobą, ze muszę wygarnac co sie we mnie kumuluje. Mój maż odwrotonosc on to nosi w sobie .. i powiedział mi ze on nie bedzie się z nią kłócil tylko bedzie ja tak traktował jak ona jego i tak faktycznie jest.
    to u nas jest identycznie mojego męża trzeba porządnie wkurzyć żeby coś odparował. Chociaż już widzę,że i jego cierpliwość się kończy

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak musi się dużo nazbierac zeby wybuchl dokladnie, a tak to po prostu totaln ignorancja.. w sumie ona tez go tak traktowala cale zycie, znaczy sie ja wiem to do 9 lat, ze zawsze byl na koncu nigdy wsparcia w niej nie mial. Kiedys pamiętam sytuacje swieta Wielkanocne mamusia chcial byc dobra i kupila prezenty swoim dzieciom. Takie urzadzenia do smazenia gotowania microoven chyba sie to nazywa.. owszem kupila jednemu synowi drugiemu a trzeci prezent dala bylej synowej :) A moj mąż co? Fifa z makiem to wyobrazcie sobie jaki mozna miec do neij stosunek.

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Lena to super, że @ nie ma! Trzymam kciuki!

Wolałabym ją już dostać niż czekać na cud ;)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Oj tak musi się dużo nazbierac zeby wybuchl dokladnie, a tak to po prostu totaln ignorancja.. w sumie ona tez go tak traktowala cale zycie, znaczy sie ja wiem to do 9 lat, ze zawsze byl na koncu nigdy wsparcia w niej nie mial. Kiedys pamiętam sytuacje swieta Wielkanocne mamusia chcial byc dobra i kupila prezenty swoim dzieciom. Takie urzadzenia do smazenia gotowania microoven chyba sie to nazywa.. owszem kupila jednemu synowi drugiemu a trzeci prezent dala bylej synowej :) A moj mąż co? Fifa z makiem to wyobrazcie sobie jaki mozna miec do neij stosunek.
    o to mój mąż też na końcu jak coś pomóc trzeba do niego pierwszego dzwoni ale jak coś jemu trzeba to nigdy nie ma pomocy. w sumie on wie,że ma liczyć sam na siebie i sami musimy sobie dawać radę ze wszystkim tzn do mojej mamy zawsze możemy się zwrócić wogle kiedyś mój mąż powiedział,że moja mama bardziej go traktuje jak syna niż jego własna

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Wiem co czujesz ja też jestem na etapie,że wolałabym już dostać @ niż żyć w niewiedzy

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Wiem co czujesz ja też jestem na etapie,że wolałabym już dostać @ niż żyć w niewiedzy

Dokładnie, dziś miała by przyjść @ wg OVU.
    Jak nie ma to nie ma , poczekam do niedzieli na kolejny test a we wtorek wizyta u szperacza.

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Dokładnie, dziś miała by przyjść @ wg OVU.
    Jak nie ma to nie ma , poczekam do niedzieli na kolejny test a we wtorek wizyta u szperacza.
    Mi już prawie 2 tyg się spóźnia licząc od najkrótszego cyklu. ja to do wariatkowa się nadaję bolą mnie cycki ale tak tylko z boku...

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    o to mój mąż też na końcu jak coś pomóc trzeba do niego pierwszego dzwoni ale jak coś jemu trzeba to nigdy nie ma pomocy. w sumie on wie,że ma liczyć sam na siebie i sami musimy sobie dawać radę ze wszystkim tzn do mojej mamy zawsze możemy się zwrócić wogle kiedyś mój mąż powiedział,że moja mama bardziej go traktuje jak syna niż jego własna
    Dokladnie jak u mnie, jak coś zawieść, przywieść itp pierwszy mój mąż, ale juz sie to skończyło bo położyłam na tym rękę. Jak czegoś potrzebujemy to do moich rodziców zawsze przyjmują nas z otwartymi rękami pomagają jak mogą. A tam nic, teraz nas nawet na obiad nie zaprasza heh, bo twierdzi, że nie ma pieniedzy, a jak sie ostatnio tłumaczyła na obiad nas nie zaprosiła bo słyszała,ze jesteśmy na diecie .. wiec z kim tu rozmawiać do jej poziomu znizac sie nie bede :)

0d1yflw1vo1m1usk.png

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Wiem, niepewność gorsza od świadomości :)

Lena87 lubi tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Dokladnie jak u mnie, jak coś zawieść, przywieść itp pierwszy mój mąż, ale juz sie to skończyło bo położyłam na tym rękę. Jak czegoś potrzebujemy to do moich rodziców zawsze przyjmują nas z otwartymi rękami pomagają jak mogą. A tam nic, teraz nas nawet na obiad nie zaprasza heh, bo twierdzi, że nie ma pieniedzy, a jak sie ostatnio tłumaczyła na obiad nas nie zaprosiła bo słyszała,ze jesteśmy na diecie .. wiec z kim tu rozmawiać do jej poziomu znizac sie nie bede :)
    u nas identycznie:)co tam obiad my nawet nie zawsze na herbatę możemy liczyć;)a najczęściej jest tak jak chcecie to sobie zróbcie ale trzeba kubki umyć;)

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny, do później.
    Uciekam pochodzić trochę po mrozie :*

olka30, Ania07 lubią tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe no pięknie, u mnie ta sama melodia :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
‹‹ 561 562 563 564 565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ