X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Witam was dziewczynki :) od rana w dobrym humorze z powodu:
    e3b7d906e3b38c839a586978af4f436a.png
    jeszcze nigdy nie miałam takiego wykresu.. mam nadzieje że jutrzejszy dzień mnie negatywnie nie zaskoczy.
    Dziś w nocy nie mogłam spać, często sie budziłam.
    A co tam u WAS ?
    Magdas to niemożliwe.. skonsultuj sie z lekarzem .. nie ma @ jest nadzieja :)
    Czesc kochana spokojnie nawet jak troszke spadnie to nic sie nie stanie .
    Spokojnie !

• Paula :)) Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    oj takie sny są najgorsze...ale nie ma co się nimi przejmować:)

Madziu ja sie nie przejmuje absolutnie. moj maz wie co go czeka gdyby tak zrobil. haha tylko wiesz jak to sny . gdy są dosc realne włacza sie u mnie lekki niepokój ale nie martw sie nie potrwa dlugo. ale snu nie zapomne

2grdegz2fcr7exab.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam dziewczyny :) Miłego dnia

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mieszkałam w Ostródzie, a mój małż w Iławie, więc to druga strona Mazur... teraz mieszkamy pod stolycą, więc to jakieś 250km

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Zmykam dziewczyny :) Miłego dnia
    Tobie również :)

2grdegz2fcr7exab.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula :)) wrote:
    Madziu ja sie nie przejmuje absolutnie. moj maz wie co go czeka gdyby tak zrobil. haha tylko wiesz jak to sny . gdy są dosc realne włacza sie u mnie lekki niepokój ale nie martw sie nie potrwa dlugo. ale snu nie zapomne
    rozumiem. Mi się ostatnio śniło,że miałam dziecko i spałam z nim na łóżku i nie wiadomo skąd podszedł jakiś facet i mi je zabrał był to strasznie realistyczny sen. Zerwałam się przestraszona i patrzyłam na poduszke,że dziecka nie ma chwile mi zajeło dojsćie do siebie i zrozumienie,że przecież ja dziecka nie ma

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane <3
    Milego dnia :)

Ania07 lubi tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Czesc kochane <3
    Milego dnia :)
    wzajemnie:)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mi sie dzisiaj sniło. że mój mąz mnie zdradza.a co najlepsze ze swoja dawna miloscią której nie cierpie. zastalam ich w moim domu. obudzilam sie cała mokra. nie zapomne tego snu przez dluzszy czas
    Tak jakoś pierwsze co mi przyszło do głowy:
    http://demotywatory.pl/3585656/Snilo-mi-sie-ze-mnie-zdradziles
    :D

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    ja mieszkałam w Ostródzie, a mój małż w Iławie, więc to druga strona Mazur... teraz mieszkamy pod stolycą, więc to jakieś 250km

ważne że dalej od tesciów. Powiem wam ze cokolwiek by sie dzialo nigdy w zyciu nie chcialabym mieszkac z tesciami pod jednym dachem. Nawet jesli sa to najukochańsi tesciowie to zawsze po pewnych czasie wychodza iluzje

2grdegz2fcr7exab.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważne że dalej od tesciów. Powiem wam ze cokolwiek by sie dzialo nigdy w zyciu nie chcialabym mieszkac z tesciami pod jednym dachem. Nawet jesli sa to najukochańsi tesciowie to zawsze po pewnych czasie wychodza iluzje
    dokładnie ja wychodzę z założenia,że najlepiej samemu mieszakać. Dlatego po ślubie najpierw wynajmowaliśmy

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:

Dobre haha ale by se o mnie pomyslal gdybym kazała mu przepraszam za sen

2grdegz2fcr7exab.png

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    rozumiem. Mi się ostatnio śniło,że miałam dziecko i spałam z nim na łóżku i nie wiadomo skąd podszedł jakiś facet i mi je zabrał był to strasznie realistyczny sen. Zerwałam się przestraszona i patrzyłam na poduszke,że dziecka nie ma chwile mi zajeło dojsćie do siebie i zrozumienie,że przecież ja dziecka nie ma

Czasami sie tak zdarza. Szkoda ze nie na realu, chodzi mi tu o dzidzie :) ze jej nadal nie posiadamy. Za dużo myslimy o tym i potem nam sie to śni

2grdegz2fcr7exab.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam perspektywę mieszkania z teściową w jednym domu (ja z teściową, a małż pracował w wawie i tylko w weekendy wizyty), ale na szczęście małż tęsknił za mną i ściągnął do Wawy

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale siadlyscie na te teściowe ;P Ja pisze z tel i niestety nie nadazam tak za Wami. Mnie kiedys we śnie moj mąż zdradzał z jakas tam kolezanka nawet nigdy nie byl z nia w realu ha ha ale to chyba podświadomość bo kazda pewnie gdzies tam sie tego boi. Facetom nie mozna do konca ufać

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    hehe

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dobrze maz zrobił melula
    Tak powinno być. Nie ważne gdzie wazne że razem

2grdegz2fcr7exab.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami sie tak zdarza. Szkoda ze nie na realu, chodzi mi tu o dzidzie :) ze jej nadal nie posiadamy. Za dużo myslimy o tym i potem nam sie to śni
    No niby sny ujawniają o czym się myśli nawet tak podświadomie

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    ja miałam perspektywę mieszkania z teściową w jednym domu (ja z teściową, a małż pracował w wawie i tylko w weekendy wizyty), ale na szczęście małż tęsknił za mną i ściągnął do Wawy
    Ja już mężowi zapowiedziałam, że jakby doszło do takiej sytuacji, że ja zostaję u nas w mieszkanku (oczywiście jakby było skończone), a on musi gdzieś wyjechać, to ja wracam do swojego domu rodzinnego :D

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ale siadlyscie na te teściowe ;P Ja pisze z tel i niestety nie nadazam tak za Wami. Mnie kiedys we śnie moj mąż zdradzał z jakas tam kolezanka nawet nigdy nie byl z nia w realu ha ha ale to chyba podświadomość bo kazda pewnie gdzies tam sie tego boi. Facetom nie mozna do konca ufać
    no myślę,że zawsze jest obawa ale myślę,że facet też może się obawiać zdrady. zawsze jest ryzyko. ale mam nadzieję,że mnie zdrada nie będzie dotyczyć..

‹‹ 563 564 565 566 567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ