Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie dobrze chociaz wczoraj kladlam sie z bolem glowy wzielam paracetamol...nie pomogl i musialam w nocy o 2 brac ibum i to juz na ibuprofenie...mam nadzieje ze mi nie zaszkodzi...w sensie ze nie bede miala klopotow z owulka...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:U mnie dobrze chociaz wczoraj kladlam sie z bolem glowy wzielam paracetamol...nie pomogl i musialam w nocy o 2 brac ibum i to juz na ibuprofenie...mam nadzieje ze mi nie zaszkodzi...w sensie ze nie bede miala klopotow z owulka...
Jedna tabletka raz na x czasu nie powinna zaszkodzic jak wczesniej mnie glowa bolala i nie przechodzilo to tez bralam inne leki -
eh mi to powinni odłączyć internet i zabrać telefon:D rozmawiałam z kumpelą która jest położną
i znów wlała mi trochę nadziei:D powiedziała,że nie każdej kobiecie wychodzą testy sikane...i,że do zapłodnienia mogło dojść o wiele później niż mi się zdaje np tuż przed planowanym okresem... zwariuje do środy
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
olka30 wrote:Ja nigdy nie brałam luteiny i jestem świeżo po owulacji, do @ jeszcze daleko i liczę na to że tak co najmniej parę miesięcyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:eh mi to powinni odłączyć internet i zabrać telefon:D rozmawiałam z kumpelą która jest położną
i znów wlała mi trochę nadziei:D powiedziała,że nie każdej kobiecie wychodzą testy sikane...i,że do zapłodnienia mogło dojść o wiele później niż mi się zdaje np tuż przed planowanym okresem... zwariuje do środy
trzymam kciuki
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:eh mi to powinni odłączyć internet i zabrać telefon:D rozmawiałam z kumpelą która jest położną
-
Kaśka28 wrote:Kochana je tez sie nakrecalam to w takim razie lec na bete jutro wszystko sie okaze
trzymam kciuki
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Ewelina23 wrote:zagniezdzenie jest najpozniej w 12dpo . A ty ile jestes po terminie @ bo ostatnio moja pamiec mnie zawodzi . Piotrek mnie o cos poprosil a za 5 minut nie pamietalamW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:staram się nie nakręcać ale śdrednio mi idzie;) gdzieś tam w głebi dalej jest nadzieja;) jeju ja dziś rąk nie mogę podnieść tak mnie cycki z boku bolą masakra jakaś...a na bete najwcześniej w poniedziałek mogę jechać bo u nas pobierają do 10
wiem cos o nakrecaniu ja nawet po wizycie u gin ktory powiedzial mi ze jest czysto i nie ma ciazy ani w macicy ani poza nia i po braniu tabletek na wywolanie daliej sie nakrecalam i nawet test robilam mimo ze bylam pewna ze nie jestem w ciazy...ja o tym wiedzialam ale serce dawalo mi nadziej i wez tutaj byc madrym...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:no licząc ze cykl byłby 25 dniowy tak jak ostani to już dziś 2 tydzień leci ale czasem okres mi się przesuwał do 30- 31 dni więc nie wiem jaki tan cykl by byłDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ale numer.
Dzwoni do mnie księgowy i mówi, ze z racji iż zatrudniam męża na 1/2 etatu i właśnie od stycznia wzrosła minimalna płaca, to muszę płacić podatek od jego wynagrodzenia w wysokości..... 3 PLN !!!
Co miesiąc muszę robić przelew do skarbówki na kwotę 3 zł, to śmieszne przecież jest.