Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinka zazdroszcze ci tej wizyty jak ja zawsze sie stresuje i ledwo sie powstrymuje zeby spod drzwi gina uciec tak ci teraz zazdroszcze z calego serduszka:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 11:27
Ewelina23, Lena87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ewelinka zazdroszcze ci tej wizyty jak ja zawsze sie stresuje i ledwo sie powstrymuje zeby spod drzwi gina uciec tak ci teraz zazdroszcze z calego serduszka:D
Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Ewelinka zazdroszcze ci tej wizyty jak ja zawsze sie stresuje i ledwo sie powstrymuje zeby spod drzwi gina uciec tak ci teraz zazdroszcze z calego serduszka:D
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ja tez sie zawsze przed gin stresuje i potem uważam ze nie było powoduDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
A tak w ogole Monia kiedy ty testujesz? dobrze by bylo juz zielona kropeczke zobazyc w styczniu byl wysyp ze tak powiem wiec i w lutym moglabys to zapoczatkowac potem poleca zielone
Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:ojjjj a ja jeszcze 3 dni to przezywam ze mi tam grzebali caly czas o tym mysle...ja mam strasznie zle doswiadczenia z ginami i to dlatego...
-
Kaśka28 wrote:A tak w ogole Monia kiedy ty testujesz? dobrze by bylo juz zielona kropeczke zobazyc w styczniu byl wysyp ze tak powiem wiec i w lutym moglabys to zapoczatkowac potem poleca zielone
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ja juz na pierwszej wizycie trafiłam na fajną babke i jak na razie tylko do niej chodzeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:ja wlasnie na pierwszej wizycie trafilam na kretynke wepchala paluchy i pozniej stwierdzila ze nie jestem dziewica...a potem powiedziala ze p tabletkach anty dostae sie raka i wtedy faceci zostawiaja dziewczyny a one maja pretesje do niej ze tabsy przepisala. powiedziala ze moj tez napewno by mnie zostawil...
-
Kaśka28 wrote:ja wlasnie na pierwszej wizycie trafilam na kretynke wepchala paluchy i pozniej stwierdzila ze nie jestem dziewica...a potem powiedziala ze p tabletkach anty dostae sie raka i wtedy faceci zostawiaja dziewczyny a one maja pretesje do niej ze tabsy przepisala. powiedziala ze moj tez napewno by mnie zostawil...
Dziewczyny miałyście rację...koniec mych nadziei własnie zobaczyłam śluz zabarwiony czysto czerwoną krwią więc pewnie @ się zbliżaW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Juz nawet nie chodzi o to czy po anty dostaje sie raka czy nie ale o stwierdzenie ze mnie facet zostawi w ogole nie wiedzac o kogo chodzi nie znajac naszej histotrii normalnie nie znajac czlowieka takie rzeczy gada ?? co z niej za czlowiek...a najlepsze ze z polecenia do niej poszlam ze super baba ze mila delikatna itd...az mnie boli jak sobie pomysle o tamtej wizycie...nie dosc ze bylo stresujaco bo 1-szy raz to teraz mam taki uraz ze szok w swoim zyciu bylam tylko 4 razy u gina...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:ja właśnie też pierwszy raz miałam nie przyjemną wizytę zero delikatności tak mnie zbadała,że poźniej siedzieć nie mogłam bo wszystko mnie bolało...
Dziewczyny miałyście rację...koniec mych nadziei własnie zobaczyłam śluz zabarwiony czysto czerwoną krwią więc pewnie @ się zbliża
Kochana przynajmniej nie musisz tak dlugo na nia czekac niech szybko przychodzi i spada na drzewo! glowa do gory trzeba wierzyc ze nastepnym razem sie udaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:ja właśnie też pierwszy raz miałam nie przyjemną wizytę zero delikatności tak mnie zbadała,że poźniej siedzieć nie mogłam bo wszystko mnie bolało...
Dziewczyny miałyście rację...koniec mych nadziei własnie zobaczyłam śluz zabarwiony czysto czerwoną krwią więc pewnie @ się zbliża
to przykreale może i lepsze ta @ niz takie życie w niepewności ... bo nowy cykl, nowe siły i nowe , owoce starania
uda sie zobaczysz
-
Kaśka28 wrote:Juz nawet nie chodzi o to czy po anty dostaje sie raka czy nie ale o stwierdzenie ze mnie facet zostawi w ogole nie wiedzac o kogo chodzi nie znajac naszej histotrii normalnie nie znajac czlowieka takie rzeczy gada ?? co z niej za czlowiek...a najlepsze ze z polecenia do niej poszlam ze super baba ze mila delikatna itd...az mnie boli jak sobie pomysle o tamtej wizycie...nie dosc ze bylo stresujaco bo 1-szy raz to teraz mam taki uraz ze szok w swoim zyciu bylam tylko 4 razy u gina...W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.