Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Juz nawet nie chodzi o to czy po anty dostaje sie raka czy nie ale o stwierdzenie ze mnie facet zostawi w ogole nie wiedzac o kogo chodzi nie znajac naszej histotrii normalnie nie znajac czlowieka takie rzeczy gada ?? co z niej za czlowiek...a najlepsze ze z polecenia do niej poszlam ze super baba ze mila delikatna itd...az mnie boli jak sobie pomysle o tamtej wizycie...nie dosc ze bylo stresujaco bo 1-szy raz to teraz mam taki uraz ze szok w swoim zyciu bylam tylko 4 razy u gina...
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:to przykre
ale może i lepsze ta @ niz takie życie w niepewności ... bo nowy cykl, nowe siły i nowe , owoce starania
uda sie zobaczysz
niech się rozkeca i szybko kończy i znowu działamyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 11:55
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:a nie miałaś w tym cyklu stresów jakis albo cos ? albo przeciwbólowych duzo nie brałas ?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:nie ten miesiąc wyjatkowo spokojny:) a tabletek nie brał wcale:D w sumie z reguły stram się brać tylko w już naprawdę kryzysowych sytuacjach
będzie dobrze
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:-) jesli pozwolicie to przylacze sie do Was:-) z mezem staramy sie o pierwsze dziecko od sierpnia 2013, wiec teraz bedzie nasze 7 podejscie. W miedzy czasie wyszlo ze mam nadczynnosc tarcycy i ze to moze dlatego tyle nam sie nie udaje:( po 4 miesiacach z tabletkami wynik sie poprawil do 0,853 . Teoretycznie powinno sie juz nam udac a tu nadal nic:( a tak uuz bysmy chcieli...
-
kejti91 wrote:Hej dziewczyny:-) jesli pozwolicie to przylacze sie do Was:-) z mezem staramy sie o pierwsze dziecko od sierpnia 2013, wiec teraz bedzie nasze 7 podejscie. W miedzy czasie wyszlo ze mam nadczynnosc tarcycy i ze to moze dlatego tyle nam sie nie udaje:( po 4 miesiacach z tabletkami wynik sie poprawil do 0,853 . Teoretycznie powinno sie juz nam udac a tu nadal nic:( a tak uuz bysmy chcieli...W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
kejti91 wrote:W ktoryms watku przeczytalam o zelu conceive plus, nigdy wczesniej o tym nie slyszalam. Pod wplywem chwilii zamowilam go wczoraj na allegro:D moze on bedzie pmocny... co myslisz?
jestem 8 dzień po owulce... w Walentynki sie okaże czy pomógł
-
XxMoniaXx wrote:ja teraz mam pierwszy cykl z tym żelem
jestem 8 dzień po owulce... w Walentynki sie okaże czy pomógł
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.