Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula wrote:witamy nowe Staraczki!
Każdej z nas się uda. jednej wcześniej, innej później, ale każdej, trzeba w to wierzyć!
W tym watku dziewczynynpisze ze niektorym sie udalo stosujac ten zel, tylko czy to za sprawa zelu...? No nic, warto sprobowac:-) -
XxMoniaXx wrote:Ja sie staram przeszło 5 miesięcy. Jak zobaczyłam na teście owulacyjnym wynik pozytywny to przy
używaliśmy tego żelu. Jeden stosunek = jeden aplikator
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Hej kejti91.
Zycze powodzenia . Ile sie staracie kochana ? -
nick nieaktualnykejti91 wrote:Teraz to nasz 7 cykl, dla mnie to trwa juz wiecznie... Chociaz staram sie byc bardziej cierpliwa nizna poczatku:-) widze ze Tobie juz sie udalo! Gratulacje<3 za jtorym podejsciem??
Wiem ze ciezko jest odpuścić . Ale warto -
Ewelina23 wrote:Dziekuje . To byl 12 cs
Wiem ze ciezko jest odpuścić . Ale warto
Ja tez mam problem z tarczyca , moze czesciowo tez dlatego. Od 4 miesiecy zarzywam leki i mam nadzieje ze sie w koncu uda bo w grudniu moj wynik TSH sie poprawil:-) -
nick nieaktualnykejti91 wrote:Czasami chcialabym zapomniec w ktoryms cyklu ze chcemy miec dziecko, moze wtedy by sie udalo:-)
Ja tez mam problem z tarczyca , moze czesciowo tez dlatego. Od 4 miesiecy zarzywam leki i mam nadzieje ze sie w koncu uda bo w grudniu moj wynik TSH sie poprawil:-)kejti91 lubi tę wiadomość