X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja marze o 2 :)
    Ojj ja tez:-) :-)

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę 3 :) ale póki co będę skakała z radości jak chociaż z jednym mi się uda zajść :D

kejti91 lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś jak rano zmierzyłam te temp i patrze 36,98... nie dowierzyłAM I MIERZE ZA MINUTE ZNÓW 37, 05 (ALE LICZY SIE TA PIERWSZA ) zaniemówiłam i krzycze "nie wierze" na to moj taki przestraszony nooo mowww co sie stało.. mówie mu te temp a on mi na to ... no to mamuśka przytul sie i idziemy spać :)
    hehehehe

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Ida Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie napieprza prawy jajnik, masakra... Aż do nogi i do biodra promieniuje. Owulejszyn na maxa ;)

A jak tam u Was? Któraś też w okolicach owu?

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale po jednej temp sie nie ciesze bo juz tyle razy sie rozczarowałam ale pociesza mnie tylko to że tekiego wykresu jeszcze nie miałam nigdy i to mi daje jakąś nadzieje :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ale mnie napieprza prawy jajnik, masakra... Aż do nogi i do biodra promieniuje. Owulejszyn na maxa ;)

A jak tam u Was? Któraś też w okolicach owu?
    ja jestem 8 dpo i też tak mam :)

Ida lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę troszkę mieszkanie ogarnąć :) zajrzę później do Was

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Lecę troszkę mieszkanie ogarnąć :) zajrzę później do Was
    ok :) ja bym tez musiala ale tak mnie ten jajnik boli że ciężko i jeszcze mąż zanim poszedł do pracy nakazał leżeć :)

Ania07 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Dotarłam w końcu. Jak Wam dzień mija?
    Monia piękny wykres, trzymam kciuki!
    Magdas współczuję teściowej :/
    Kejti91 witaj na forum :) życzę szybkiego zafasolkowania.
    Ewelina jak się czujecie?
    Muszę wszystko nadrobić w czytaniu, bo tylko z grubsza przeleciałam :D
    U mnie deszczowo i zimno. Denerwuje mnie taka zmienna pogoda. Rano zalało mnie śluzem, o dziwo wodnisty, co mnie bardzo cieszy. Chyba jednak wiesiołek i siemię pomogło. Tylko owulki ani widu ani słychu :/
    Hej dzien minol szybko . Wracam dzis do domu zenerwowalam sie bo tez na ostatnia chwile mi mowi ze jutro do pracy :/ Tak to wrocila bym sobie jutro .
    Czuje sie dobrze dziekuje <3

Ania07 lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hej dzien minol szybko . Wracam dzis do domu zenerwowalam sie bo tez na ostatnia chwile mi mowi ze jutro do pracy :/ Tak to wrocila bym sobie jutro .
    Czuje sie dobrze dziekuje <3
    nie lubie jak ktoś robi coś na ostatni moment :/

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nie lubie jak ktoś robi coś na ostatni moment :/
    Ja tez nie no ale coz poradze nic . Zastanawiam sie czy nie zrezygnowac wczoraj jak szlam na busa zeby jechac do siostry ja spotkalam i mi powiedziala ze bede miala miej godzin 2 dni w tyg po 6h czyli 12h . Wczesniej mialam 2 x po 10 h czyli 20 h . Troche mi sie nie oplaca juz pracowac bo za dwa dni za te 12 h bede miala 60 euro to wole posiedziec w domu .

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! ;)

Jestem tu po raz pierwszy więc od razu wybaczcie jak coś się powtórzę, ale potrzebuję porady bo zwariuję ..

zaczynamy z mężem starać się o bobaska no i tak wyszło że miało byc w marcu,ale "załapaliśmy się " w lutym ale to dłuuuga historia. :P więc: cykle mam długie bo aż 42 dni ale regularne , w tym miesiącu owulacja miała być 2.02(niedziela) w czwartek przed zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny. Nie przytulaliśmy się bo jakoś jeszcze nie planowaliśmy,od poniedziałku dopiero mnie zaczęły boleć jajniki, ale we wtorek (4.02)postanowiliśmy popróbować o tak no i przed wieczornym przytulaniem test znowu wyszedł pozytywny, maż skończył we mnie(wciąż jajniki bolały). Na następny dzień-środa,test negatywny , ból nadal był-przestał dopiero w czwartek boleć, przez dwa dni po stosunku czułam bulgotanie w brzuchu ale przeszło.

Powiedzcie mi proszę,czy to możliwe że mogę być w ciąży za 2 tyg. czy raczej plemniki "nie zdążyły na czas"? szukałam na wszystkich mozliwych forach,ale nic nie znalazłam..

Pozdrawiam i liczę na odpowiedź,
    Aga;)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Cześć dziewczyny! ;)

Jestem tu po raz pierwszy więc od razu wybaczcie jak coś się powtórzę, ale potrzebuję porady bo zwariuję ..

zaczynamy z mężem starać się o bobaska no i tak wyszło że miało byc w marcu,ale "załapaliśmy się " w lutym ale to dłuuuga historia. :P więc: cykle mam długie bo aż 42 dni ale regularne , w tym miesiącu owulacja miała być 2.02(niedziela) w czwartek przed zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny. Nie przytulaliśmy się bo jakoś jeszcze nie planowaliśmy,od poniedziałku dopiero mnie zaczęły boleć jajniki, ale we wtorek (4.02)postanowiliśmy popróbować o tak no i przed wieczornym przytulaniem test znowu wyszedł pozytywny, maż skończył we mnie(wciąż jajniki bolały). Na następny dzień-środa,test negatywny , ból nadal był-przestał dopiero w czwartek boleć, przez dwa dni po stosunku czułam bulgotanie w brzuchu ale przeszło.

Powiedzcie mi proszę,czy to możliwe że mogę być w ciąży za 2 tyg. czy raczej plemniki "nie zdążyły na czas"? szukałam na wszystkich mozliwych forach,ale nic nie znalazłam..

Aga;)
    hej od testu pozytywnego owulka wystempuje do 36h wiec jak jest pozytywny test od pozytywnego testu najlepiej przytulac sie codziennie . Przed tez jesli jest mozliwosc oczywiscie . Trzymam kciuki :)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczki dużo potrafią :)A tak serio testy owu mogą wychodzić w parę dni przed owulacją więc wszystko się może zdarzyć..

Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Cześć dziewczyny! ;)

Aga;)
    oczywiście że możesz być w ciąży :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do domciu, znowu nabiłam nadgodziny, ale robota zrobiona, a na koniec h...wego tyg. pracy dostałam podwyżkę :D Niewielką, ale moja wstrętna koleżanka, nie dostała, więc mój poziom humoru się poprawił. Zwłaszcza jak zobaczyłam jej minę :) No ale nie powiedziałam jej, że działałam w tej sprawie, niech myśli że mnie ot tak docenili :D Sesese...

Ewelina23, Little Frog, santoocha, Ania07 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka- ja rowniez zgadzam sie z dziewczynami:-) mam nadzieje ze sie udalo :-)
    Gratuluje podwyzki Olka!:-)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje podwyżki :D dokładnie niech myśli że Cie docenili :) a gdzie pracujesz ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Uciekam do domciu, znowu nabiłam nadgodziny, ale robota zrobiona, a na koniec h...wego tyg. pracy dostałam podwyżkę :D Niewielką, ale moja wstrętna koleżanka, nie dostała, więc mój poziom humoru się poprawił. Zwłaszcza jak zobaczyłam jej minę :) No ale nie powiedziałam jej, że działałam w tej sprawie, niech myśli że mnie ot tak docenili :D Sesese...
    super gratulacje:)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I'm back :)
    Paskudna pogoda, leje, wieje...
    Moja macica dzis wazy chyba z 5kg...
    Monia, ladny wykresik :)
    Santoocha, ja mam 27 lat, ale wcale sie nie czuje :)
    Tez chce zdazyc urodzic trojke :)

Ania07 lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
‹‹ 571 572 573 574 575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ