Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czemu te objawy na @ są takie same jak na ciążę! Nie może to być łatwiejsze
A ja kicham i prycham masakra... coś czuję, że gardełko rozkręci się na dobre
Jak już ma @ przyjść, to niech się rusza
Ewelinko, jak tam pchełka w brzuszku?Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykejti91 wrote:Co racja to racja... ale chyba kazda z nas wie jak czasami ciezko jest z cierpliwoscia i spokojem...
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Ja nie mówię, że jesteście za młode na macierzyństwo, tylko że jesteście młode. Ja mam 28 lat i stresuje mnie, że dopiero teraz staram się o dziecko, i że pewnie nie zdążę urodzić trójki, bo o tym marzymy.
Ale trudno, mam poukładane mniej więcej inne sprawy- w sensie mieszkanie, praca itp. A teraz czas na dzieciątkofajne
Oczywiście nigdy za młode na mamy
Ja też chciałam być taką modą mamą, ale nie było wtedy za bardzo z kim
A teraz jest... ale najpierw była praca, potem inne "cosie" i tak stałam się ryczącą trzydziechąale nadał młodą
Little Frog, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Czemu te objawy na @ są takie same jak na ciążę! Nie może to być łatwiejsze
Wskakujesz do łóżka, dajesz opcję staraj się o dziecko, pojawiają się fajerwerki i bum już po wszystkim
Chwilę później mdłości i wszystko jasne
Misty87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Hahahaha, może tak jak w simsach?
Wskakujesz do łóżka, dajesz opcję staraj się o dziecko, pojawiają się fajerwerki i bum już po wszystkim
Ale czemu nie, mogloby tak byc w realuprzynajmniej bez niepotrzebnego stresu
-
olka30 wrote:Uciekam do domciu, znowu nabiłam nadgodziny, ale robota zrobiona, a na koniec h...wego tyg. pracy dostałam podwyżkę
Niewielką, ale moja wstrętna koleżanka, nie dostała, więc mój poziom humoru się poprawił. Zwłaszcza jak zobaczyłam jej minę
No ale nie powiedziałam jej, że działałam w tej sprawie, niech myśli że mnie ot tak docenili
Sesese...
A najlepsze na koniec jest sesese
Gratuluję! Niewielka, ale na waciki pewnie będzie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 16:41
olka30 lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Hej Macierzanko :* co u Ciebie?
A siedzę teraz i odpoczywam po kolejnym intensywnym dniu.
Boli już mniej. Byłam na USG nadnerczy dzisiaj. Nie mam zadnych zmian. Więc jest kolejna sprawa za mnąLittle Frog, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:A siedzę teraz i odpoczywam po kolejnym intensywnym dniu.
Boli już mniej. Byłam na USG nadnerczy dzisiaj. Nie mam zadnych zmian. Więc jest kolejna sprawa za mną -
Ida wrote:Ale mnie napieprza prawy jajnik, masakra... Aż do nogi i do biodra promieniuje. Owulejszyn na maxa
A jak tam u Was? Któraś też w okolicach owu?
Ja dopiero w okolicach Morza Czerwonegoi też troche boli.
A Ty jak masz owulejszyn to super. Nic tylko rzucić kompa i wskakiwać w atłasyLittle Frog, Ida lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Pewnie ze ja to rozumie. Ale wiem jak sie nakrecalam jak pozniej bolalo. Trzeba dzialac dzialac jeszcze raz dzialac. A pozniej nic nie zmienimy
A U Ciebie co nowego?Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Hahahaha, może tak jak w simsach?
A Ty Żaba jak? U Ciebie dużo serduuch było! Nie wiem kiedy ja tak naprodukuję. Ja ciągle w rozjazdach i akurat w owulkowe dni bywa, że nie jesteśmy razem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 17:12