Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki ja juz po pracy mialam dzisiaj krociutkoXxMoniaXx wrote:hhhmmmmm młode ... jak dla mnie to mój wiek to najwyższy czas na macierzyństwo ale to moje zdanieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
moja znajoma jest mlodsza odemnie . w tej chwili ma lat 20 i juz dwojke dzieci, jedno ma 5 lat drugie 2 lub 3. Postanowila sobie ze w tak mlodym wieku chce miec dzieci i tak zrobila. oczywiscie ja tego nie popieram bo pierwsze dziecko urodzilo bardzo mlodo ale teraz jest jak na swoj wiek bardzo odpowiedzialna , mieszka w angli, jest rok po slubie i zyje.
-
Ale wiecie co nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie. My bardzo pragniemy malenstwa, staramy sie, denerwujemy i nic. A jakas wyrodna matka zajdzie po pijaku w ciaze i w dodatku zabija swoje dziecko . i gdzie tu sprawiedliwosc. ci ktorzy nie chce dostają
-
Bo lajf is brutal, ful of zasackas i sajmtajms kopas w dupas...ja juz nawet nie chce sluchac tych wszytkich okropienstw tych malolat a czasami nawet nie takich mlodych kobiet, ktore nie zasluguja na taki cud!!! nie denerwujmy sie tym wszytkim nie myslmy o tym skupmy sie na swoich starankach
Ania07, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyWitam ponownie Wszystkich ..
I ja tu w końcu dotarłam na dłużej, trochę spraw do załatwienia było i sprzątaniaale wszystko ogarnięte i mam spokój.
Czekam na telefon T. żeby przyjechać po niego (kawalerskie z pracy )
ten to ma zdrowie 3 dzień pić
A ja wczoraj tylko nalałam sobie winka na 2 łyczki bo nie miałam ochoty.
Teraz jestem już troszkę zmęczona tym wszystkim @ nadal nie przyszła ale za to pojawiła się opryszczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 17:36
Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Lenka a kiedy testujesz?
Ja zaraz spadam bo na basen lece trzeba sie wziac za siebie troszeczke
Testowałam przed wczoraj był - ..
Teraz może w niedzielę, we wtorek jest szperaczpowoli zaczynam się stresować bo nie wiem jaki jest 1 wizyta u Niego .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 17:41
-
nick nieaktualny
-
Hello po pracy
zmęczona jestem i spać mi się chce non stop.. no i pryszcze na twarzy się pojawiły[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Lena87 wrote:Obyś miała rację Kochana :* ..
Popływaj za MnieLena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ja tez nie no ale coz poradze nic . Zastanawiam sie czy nie zrezygnowac wczoraj jak szlam na busa zeby jechac do siostry ja spotkalam i mi powiedziala ze bede miala miej godzin 2 dni w tyg po 6h czyli 12h . Wczesniej mialam 2 x po 10 h czyli 20 h . Troche mi sie nie oplaca juz pracowac bo za dwa dni za te 12 h bede miala 60 euro to wole posiedziec w domu .
Na Twoim miejscu bym tak zrobiła, bo faktycznie Ci się nie opłaca.
A poza tym to też tak nie w porządku, że Ci mówią na ostatnią chwilę. Człowiek sobie coś zaplanuje a tu dupaEwelina23 lubi tę wiadomość