Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania181111 wrote:Temp37, 2prowadze zeszytowy wykres bo zanim się rano zaloguje ... Strasznie się boję... Ten @ to nie okres tylko ciemne plamienia ... Płakać mi się chce ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 18:36
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:to co tu jeszcze robisz :p
do dzieła
Ja praktycznie codziennie działamzobacz sobie na mój wykres
już oznajmiłam mężowi, że jeszcze dzisiaj działamy. Mówił, że chce odpocząć, ale jak trzeba to trzeba
Teraz jest w pracy i wróci po 23.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 19:22
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
ania181111 wrote:Temp37, 2prowadze zeszytowy wykres bo zanim się rano zaloguje ... Strasznie się boję... Ten @ to nie okres tylko ciemne plamienia ... Płakać mi się chce ....
Ale oczywiście życzę żeby to była ciążaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 18:40
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Ja codziennie praktycznie codziennie działam
zobacz sobie na mój wykres
już oznajmiłam mężowi, że jeszcze dzisiaj działamy. Mówił, że chce odpocząć, ale jak trzeba to trzeba
Teraz jest w pracy i wróci po 23.: D mojego meza po kilku dniach to juz ciezko namowic:D no chyba ze trzeba to trzeba...
powodzenia! Trzymam kciukin
Ania07, ania181111 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Witajcie dziewczynki
Co tam?
Ja musiałam się faktycznie położyć i wygrzać jajnika, bo normalnie tak napieprzał, że szok... Gdybym nie wiedziała, że mam owulejszyn, to wzięłabym coś przeciwbólowego, masakra.