Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:wiesz cięzko mi powiedziec bo nie jestem lekarzem a samej nigdy mi sie takie coś nie zdarzyło.. ja nawet nigdy w życiu plamienia nie miałam. Tylko takie jak sie zaczyna i kończy okres..[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Ida wrote:To chyba najlepsze rozwiązanie. Nie wywieramy na sobie nawzajem presji. Ani ja, bo nie męczę go o to, a on nie czuje się przymuszany, bo to DZIŚ.
-
Kaśka28 wrote:Bo lajf is brutal, ful of zasackas i sajmtajms kopas w dupas...ja juz nawet nie chce sluchac tych wszytkich okropienstw tych malolat a czasami nawet nie takich mlodych kobiet, ktore nie zasluguja na taki cud!!! nie denerwujmy sie tym wszytkim nie myslmy o tym skupmy sie na swoich starankach
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Matko, ania potrafisz napedzic stracha, z grobow powstana... spokojnie, nie denerwuj sie, bo nerwy nie pomoga, tylko wrecz przeciwnie. Wiesz, ze najistotniejsza teraz wizyta u lekarza, ale jak widzisz, dziewczynom zdarza sie czesto plamienie miedzy @ . Ja nie miewam nigdy, wiec nie wiem czemu tak sie dzieje. Grunt to spokoj pamietaj
To co, nadal nie mamy nowych mamusiek?? Halo dziewczyny, spicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Matko, ania potrafisz napedzic stracha, z grobow powstana... spokojnie, nie denerwuj sie, bo nerwy nie pomoga, tylko wrecz przeciwnie. Wiesz, ze najistotniejsza teraz wizyta u lekarza, ale jak widzisz, dziewczynom zdarza sie czesto plamienie miedzy @ . Ja nie miewam nigdy, wiec nie wiem czemu tak sie dzieje. Grunt to spokoj pamietaj
To co, nadal nie mamy nowych mamusiek?? Halo dziewczyny, spicie?no tak bo sama się boję strasznie... Co to może być... Oby dzidza moja kochana
już mi lezki leca bo jak nie to nie wiem może mam jakiegoś raka :-[!!!!!
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Misty87 wrote:Matko, ania potrafisz napedzic stracha, z grobow powstana... spokojnie, nie denerwuj sie, bo nerwy nie pomoga, tylko wrecz przeciwnie. Wiesz, ze najistotniejsza teraz wizyta u lekarza, ale jak widzisz, dziewczynom zdarza sie czesto plamienie miedzy @ . Ja nie miewam nigdy, wiec nie wiem czemu tak sie dzieje. Grunt to spokoj pamietaj
To co, nadal nie mamy nowych mamusiek?? Halo dziewczyny, spicie? -
ania181111 wrote:Haha
no tak bo sama się boję strasznie... Co to może być... Oby dzidza moja kochana
już mi lezki leca bo jak nie to nie wiem może mam jakiegoś raka :-[!!!!!