Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania181111 wrote:Wiesz ile oni kasy na nią wydali ?! Masakra ! Każdy ogląda to co chce ale ją od tego chorego kraju i jego " glowy " wolę polo tv Haha
poprawia mi to humor ...
-
Misty87 wrote:A propos raka
mialam kiedys klientke...jak pracowalam w hurtowni fryzjerskiej...wydawala duze pieniadze na najdrozsze kosmetyki i uslugi. Robila zawsze rozjasnienie proszkiem z amoniakiem. Pewnego dnia przyszla i mowi, ze juz nie bedzie robic z amoniakiem, bo ma raka glowy od tego, teraz przechodzi na bezamoniakalny. Wiec ja sie pytam, jak to ma pani raka?? A ona, no jeszcze nie mam, ale bede miec jak bede tego uzywac hahhaha myslalam ze padne. Durne babsko, glupszej baby swiat nie widzial. Jakie ona miala nie raz teksty
aż się zasmialam do tel
Ty się śmieje ze mnie !!! Nie nooooo !!!! Czekaj czekaj !!!
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ida wrote:Wiem, że tak to zabrzmiało i tak to może wyglądać. Ale tak nie jest. Wiadomo, chcę - oboje chcemy by się udało, ale naprawdę nie nakręcamy się, nie robimy nadziei. Mimo tego, że wiem, że są dni płodne, to kocham się kiedy mam ochotę, 2 dni temu zupełnie nie miałam, więc się nawet nie zmuszałam. Dziś też nie wiem jak to będzie, bo oboje jesteśmy zmęczeni. To, że sama wiem o dniach płodnych a nie mówię o nich mężowi jest dobre, uważam. Bo powiedzenie mu o tym wywierałoby też na mnie jakąś presję. A tak jej nie ma. No chyba że sama o tym zadecyduję.
Ja to świetnie rozumiem:)) chodzi mi o to, że jeśli chodzi o mnie to ta presja na mnie działa strasznie. A mój M nawet jak nie wie,że to te dni i tak czuje,że się zmuszam....i kółko sie zamyka.... -
czarna164 wrote:Ja widziałam reportaż olimpiada putina.Nawet sobie sprawynie zdajemy jakim kosztem powstawały te stadiony
Haha.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny, skopiuję to co napisałam u siebie w pamiętniku, bo nie chce mis ię drugi raz rozpisywać. Co o tym myślicie? Temperatura była naprawdę niemiarodajna, mogła być podwyższona przez moje ekscesy?? Czy to już skok po owulce?
Dziś temperatura niemiarodajna, tak mi się wydaje. Zawsze mierzę o 6, a obudziłam się już o 4,50 i nie mogłam dalej spać. Kręciłam się i postanowiłam, że MUSZĘ iść siku. I już tu powinnam zdawać sobie sprawę z tego, że na godzinę przed wynik nie będzie prawidłowy. Ale wraz z ruszeniem się z łóżka mój nos zalał się katarem, grzebałam więc w torebce przez 5 minut w poszukiwaniu chusteczek, potem poszłam do szafki z lekami by poszukać kropli do nosa i sobie je zaaplikowałam. Po całej tej operacji dopiero położyłam się do łóżka ponownie. Nie wiem która to była godzina, ale sądzę, że około 5.15, 5.20. Miałam nadzieję, że choć przysnę na chwilę. Nic z tego! Było mi nieziemsko niewygodnie, kręciłam się z boku na bok, z pleców na brzuch i tak w kółko, aż sama przez siebie się denerwowałam. No i temperatura wyższa niż w fazie przed owulacją, co moim zdaniem nie jest miarodajne. Bo na skok jeszcze za wcześnie u mnie. No, chyba żeby. Zobaczymy, ale w takim razie musiałabym mieć cykl krótszy aż o 4 dni i miałby tylko 27 dni, co u mnie jest niespotykane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 19:41
-
hejo wieczornie:)mój zawsze wie kiedy mam te dni:)bo chętnie wskakuję mu wtedy do łóżka ;)eh i moja @ się nie rozkręciła była tylko raz ta krew a teaz nic tylko biały śluz zobaczymy co jutro będzie...
Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Little Frog wrote:Rozmyślilam się. Nie pisze juz z telefonu. Tu trzeba więcej cierpliwości niż podczas oczekiwań na @. Jutro wejdę z kompa, a jak się uda to jeszcze dziś na chwile wskocze. Miłego wieczoru. Będę czytać
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Czarna, tez widzialam, chore
ludzie z tych terenow wyladowali w barakach na mokradlach po kilka os w pokojach ... dramat! Powinni go zamknac za to...
Ania, czekam czekam[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Ja to świetnie rozumiem:)) chodzi mi o to, że jeśli chodzi o mnie to ta presja na mnie działa strasznie. A mój M nawet jak nie wie,że to te dni i tak czuje,że się zmuszam....i kółko sie zamyka....
-
nick nieaktualny