X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Wiesz ile oni kasy na nią wydali ?! Masakra ! Każdy ogląda to co chce ale ją od tego chorego kraju i jego " glowy " wolę polo tv Haha :-P poprawia mi to humor ...
    Ja widziałam reportaż olimpiada putina.Nawet sobie sprawynie zdajemy jakim kosztem powstawały te stadiony

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    A propos raka :) mialam kiedys klientke...jak pracowalam w hurtowni fryzjerskiej...wydawala duze pieniadze na najdrozsze kosmetyki i uslugi. Robila zawsze rozjasnienie proszkiem z amoniakiem. Pewnego dnia przyszla i mowi, ze juz nie bedzie robic z amoniakiem, bo ma raka glowy od tego, teraz przechodzi na bezamoniakalny. Wiec ja sie pytam, jak to ma pani raka?? A ona, no jeszcze nie mam, ale bede miec jak bede tego uzywac hahhaha myslalam ze padne. Durne babsko, glupszej baby swiat nie widzial. Jakie ona miala nie raz teksty :D
    Ha ha ;-) aż się zasmialam do tel ;-) Ty się śmieje ze mnie !!! Nie nooooo !!!! Czekaj czekaj !!!

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba bym sie pokichala, jakbym miala spiewac przed taka publika......

czarna164, Fidelissa lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna, tez widzialam, chore :) ludzie z tych terenow wyladowali w barakach na mokradlach po kilka os w pokojach ... dramat! Powinni go zamknac za to...
    Ania, czekam czekam :P

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Wiem, że tak to zabrzmiało i tak to może wyglądać. Ale tak nie jest. Wiadomo, chcę - oboje chcemy by się udało, ale naprawdę nie nakręcamy się, nie robimy nadziei. Mimo tego, że wiem, że są dni płodne, to kocham się kiedy mam ochotę, 2 dni temu zupełnie nie miałam, więc się nawet nie zmuszałam. Dziś też nie wiem jak to będzie, bo oboje jesteśmy zmęczeni. To, że sama wiem o dniach płodnych a nie mówię o nich mężowi jest dobre, uważam. Bo powiedzenie mu o tym wywierałoby też na mnie jakąś presję. A tak jej nie ma. No chyba że sama o tym zadecyduję.

Ja to świetnie rozumiem:)) chodzi mi o to, że jeśli chodzi o mnie to ta presja na mnie działa strasznie. A mój M nawet jak nie wie,że to te dni i tak czuje,że się zmuszam....i kółko sie zamyka....

qq87j44jhto0od0f.png

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Ja widziałam reportaż olimpiada putina.Nawet sobie sprawynie zdajemy jakim kosztem powstawały te stadiony
    Dokladnie ! Oni są chorzy ! Ją tego nie oglądam .... Ten cały mądry putin...aj... Dajcie spokój z polityka nie chce mi się pisać... Z reszta u nas nie lepiej ;-) Haha.

• Ida Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, skopiuję to co napisałam u siebie w pamiętniku, bo nie chce mis ię drugi raz rozpisywać. Co o tym myślicie? Temperatura była naprawdę niemiarodajna, mogła być podwyższona przez moje ekscesy?? Czy to już skok po owulce?

Dziś temperatura niemiarodajna, tak mi się wydaje. Zawsze mierzę o 6, a obudziłam się już o 4,50 i nie mogłam dalej spać. Kręciłam się i postanowiłam, że MUSZĘ iść siku. I już tu powinnam zdawać sobie sprawę z tego, że na godzinę przed wynik nie będzie prawidłowy. Ale wraz z ruszeniem się z łóżka mój nos zalał się katarem, grzebałam więc w torebce przez 5 minut w poszukiwaniu chusteczek, potem poszłam do szafki z lekami by poszukać kropli do nosa i sobie je zaaplikowałam. Po całej tej operacji dopiero położyłam się do łóżka ponownie. Nie wiem która to była godzina, ale sądzę, że około 5.15, 5.20. Miałam nadzieję, że choć przysnę na chwilę. Nic z tego! Było mi nieziemsko niewygodnie, kręciłam się z boku na bok, z pleców na brzuch i tak w kółko, aż sama przez siebie się denerwowałam. No i temperatura wyższa niż w fazie przed owulacją, co moim zdaniem nie jest miarodajne. Bo na skok jeszcze za wcześnie u mnie. No, chyba żeby. Zobaczymy, ale w takim razie musiałabym mieć cykl krótszy aż o 4 dni i miałby tylko 27 dni, co u mnie jest niespotykane.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 19:41

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten weekend mam imieninowe urodzinowy:)) imieniny kuzynki nieurodziwy chrzesniaka:)) impra goni impre:))

Lena87 lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Chyba bym sie pokichala, jakbym miala spiewac przed taka publika......
    nio bez kitu hehhe...dala czadu

• Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo wieczornie:)mój zawsze wie kiedy mam te dni:)bo chętnie wskakuję mu wtedy do łóżka ;)eh i moja @ się nie rozkręciła była tylko raz ta krew a teaz nic tylko biały śluz zobaczymy co jutro będzie...

Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Bursztynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Rozmyślilam się. Nie pisze juz z telefonu. Tu trzeba więcej cierpliwości niż podczas oczekiwań na @. Jutro wejdę z kompa, a jak się uda to jeszcze dziś na chwile wskocze. Miłego wieczoru. Będę czytać :-)
    Skąd ja to znam!

Little Frog lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • ania181111 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Czarna, tez widzialam, chore :) ludzie z tych terenow wyladowali w barakach na mokradlach po kilka os w pokojach ... dramat! Powinni go zamknac za to...
    Ania, czekam czekam :P
    Czekaj ją tylko znajdę odpowiedni moment ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż stwierdził,że się wyprowadza z domu na czas igrzysk.Nie lubi za bardzo sportu ogladac a ja uwielbiam. :)

• Ida Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Ja to świetnie rozumiem:)) chodzi mi o to, że jeśli chodzi o mnie to ta presja na mnie działa strasznie. A mój M nawet jak nie wie,że to te dni i tak czuje,że się zmuszam....i kółko sie zamyka....
    Rozumiem. Ja jestem na początku, więc tą presję może łatwiej odgonić.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok ja spadam :) do jutra dziewczynki. Oby jutro temp mnie równie dobrze zaskoczyła jak dziś :) dobranocki :)

Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Mój mąż stwierdził,że się wyprowadza z domu na czas igrzysk.Nie lubi za bardzo sportu ogladac a ja uwielbiam. :)
    ooo to wpadaj do mnie bo ja sama ogladam:) mam pilota tylko dla siebie hehe

Fidelissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Hej Aneczko jak tam?:))

A dobrze a u Ciebie? :)

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wrotkach lub rolkach jeżdżą podświetleni super:)) efekt mega. Nie mowię o polityce lecz o sztuce:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie te igrzyska lecą?!
    Normalnie może chociaż rzucę okiem

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    A dobrze a u Ciebie? :)
    Teraz ok, dzieki:)) najlepiej jest przed ovu bo na luzie:))

Ania07 lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

‹‹ 580 581 582 583 584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ