Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej moje drogie...a mnie @ i nic nowego...
Misty Tobie sie uda,czuje to:)mialysmy testowac razem no ale co zrobic jak @ taka napalona ze przyszla az 4 dni za wzesnie...
Pozdrawiam wszystkie♡.♡Misty87, Fidelissa, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maniuś wrote:Hej moje drogie...a mnie @ i nic nowego...
Misty Tobie sie uda,czuje to:)mialysmy testowac razem no ale co zrobic jak @ taka napalona ze przyszla az 4 dni za wzesnie...
Pozdrawiam wszystkie♡.♡
Ja nigdy nie mialam objawow specjalnie przed @ jedynie troche piersi czulam. Brzuch bolal mnie zawsze rano, budzil mnie i od razu dostawalam
Zobaczymy, nie ma co sie napalac.
A Ty nie stresuj sie tyle w tym cyklu, a zobaczysz efekty
Piekny ten pokaz...!Fidelissa, Maniuś, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Wiem, że tak to zabrzmiało i tak to może wyglądać. Ale tak nie jest. Wiadomo, chcę - oboje chcemy by się udało, ale naprawdę nie nakręcamy się, nie robimy nadziei. Mimo tego, że wiem, że są dni płodne, to kocham się kiedy mam ochotę, 2 dni temu zupełnie nie miałam, więc się nawet nie zmuszałam. Dziś też nie wiem jak to będzie, bo oboje jesteśmy zmęczeni. To, że sama wiem o dniach płodnych a nie mówię o nich mężowi jest dobre, uważam. Bo powiedzenie mu o tym wywierałoby też na mnie jakąś presję. A tak jej nie ma. No chyba że sama o tym zadecyduję.
Ida, w poprzednim naszym 1 cs starań mieliśmy własnie taki zgrzyt. Ja jak głupia chciałam mojego na siłę do łóżka, bo czułam że dni płodne. No i efekt był taki, że nie było finału :] następnego dnia samo spontanicznie wyszło i było rewelka. Postanowiliśmy nie serduszkować się na siłę jeśli jesteśmy na przykład padnięci po całym dniu lub po prostu nie mamy ochoty. I u nas wychodzi serduszkowanie tak co dwa lub trzy dni i nie będziemy tego zmieniać. No i też nie będę latać z testem ovu mu przed nosem, bo się zepnie i nie wystrzeli z wrażeniaFidelissa, Ida, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny