Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tobie to tylko nakopac do dupska! Z jednej paranoi w druga! Noszzz trzymajcie mnie ludzieania181111 wrote:Haha
no tak bo sama się boję strasznie... Co to może być... Oby dzidza moja kochana
już mi lezki leca bo jak nie to nie wiem może mam jakiegoś raka :-[!!!!!
ania181111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiesz ile oni kasy na nią wydali ?! Masakra ! Każdy ogląda to co chce ale ją od tego chorego kraju i jego " glowy " wolę polo tv HahaFidelissa wrote:Cześć all:) wróciłam z pracy, Zjadlam obiad i komentuje posty zerkając na olimpiadę
) piękna ceremonia otwarcia:))
poprawia mi to humor ...
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
co Ty mówisz !!! jakiego raka !!! nie wolno tak mówic.ania181111 wrote:Haha
no tak bo sama się boję strasznie... Co to może być... Oby dzidza moja kochana
już mi lezki leca bo jak nie to nie wiem może mam jakiegoś raka :-[!!!!!
ania181111, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
ale ci zazdroszcze ja dopiero 14.02 mojego zobacze a tu z @ go przywitam:(czarna164 wrote:A ja właśnie gotuje parpadele ze szpinakiem i feta oraz pomidorkami cherry.Pychotka . Na
też mam chęć.Dziś rano 2 razy mezusia zmolestowalam i chcialam jeszcze..... -
A propos raka
mialam kiedys klientke...jak pracowalam w hurtowni fryzjerskiej...wydawala duze pieniadze na najdrozsze kosmetyki i uslugi. Robila zawsze rozjasnienie proszkiem z amoniakiem. Pewnego dnia przyszla i mowi, ze juz nie bedzie robic z amoniakiem, bo ma raka glowy od tego, teraz przechodzi na bezamoniakalny. Wiec ja sie pytam, jak to ma pani raka?? A ona, no jeszcze nie mam, ale bede miec jak bede tego uzywac hahhaha myslalam ze padne. Durne babsko, glupszej baby swiat nie widzial. Jakie ona miala nie raz teksty
Fidelissa, nick nieaktualny, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Póki co to jedynie mogę oglądać mojego spoconego męża na bieżni i słuchać muzyki, którą sobie zażyczy - w trakcie ćwiczeń jestem jego DJ-em ;] Cieszę się, że ćwiczy, ale w tym czasie to muszę spełniać prawie każde jego życzenia, bo później się szybko zniechęcaFidelissa wrote:Hej kochana oglądaj...odjazd:))) cudo,piękne:))
Misty87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Niestety muszę tak zostać bo w weekend pracuje i nawet prywatnie be...dzie już za późno aby iśćFidelissa wrote:Anka uspokoj sie. Żadnych takich. Do lekarza natychmiast. Chyba na weekend tak nie zostaniesz..???[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualny
-
Wiem, że tak to zabrzmiało i tak to może wyglądać. Ale tak nie jest. Wiadomo, chcę - oboje chcemy by się udało, ale naprawdę nie nakręcamy się, nie robimy nadziei. Mimo tego, że wiem, że są dni płodne, to kocham się kiedy mam ochotę, 2 dni temu zupełnie nie miałam, więc się nawet nie zmuszałam. Dziś też nie wiem jak to będzie, bo oboje jesteśmy zmęczeni. To, że sama wiem o dniach płodnych a nie mówię o nich mężowi jest dobre, uważam. Bo powiedzenie mu o tym wywierałoby też na mnie jakąś presję. A tak jej nie ma. No chyba że sama o tym zadecyduję.Fidelissa wrote:Idą zapomniałaś o tym, ze ty sama wybierasz presję na siebie......bo wiesz, że wtedy musisz.....
-
Dziekuje Kochana, u mnie ok. W pracy troche sie pogimnastykowalam dzis, a ogolnie mam lekkie przeziebienie. LeciutkieFidelissa wrote:Hej Misty:)) jak sie czujesz? Bosko, ze już weekend:))

Bosko, ze weekend... tym bardziej ze moj maz dopiero w niedziele wieczorem wroci
Fidelissa lubi tę wiadomość