Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ania181111 wrote:Haha
no tak bo sama się boję strasznie... Co to może być... Oby dzidza moja kochana
już mi lezki leca bo jak nie to nie wiem może mam jakiegoś raka :-[!!!!!
ania181111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Cześć all:) wróciłam z pracy, Zjadlam obiad i komentuje posty zerkając na olimpiadę
) piękna ceremonia otwarcia:))
poprawia mi to humor ...
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ania181111 wrote:Haha
no tak bo sama się boję strasznie... Co to może być... Oby dzidza moja kochana
już mi lezki leca bo jak nie to nie wiem może mam jakiegoś raka :-[!!!!!
ania181111, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
czarna164 wrote:A ja właśnie gotuje parpadele ze szpinakiem i feta oraz pomidorkami cherry.Pychotka . Na
też mam chęć.Dziś rano 2 razy mezusia zmolestowalam i chcialam jeszcze.....
-
A propos raka
mialam kiedys klientke...jak pracowalam w hurtowni fryzjerskiej...wydawala duze pieniadze na najdrozsze kosmetyki i uslugi. Robila zawsze rozjasnienie proszkiem z amoniakiem. Pewnego dnia przyszla i mowi, ze juz nie bedzie robic z amoniakiem, bo ma raka glowy od tego, teraz przechodzi na bezamoniakalny. Wiec ja sie pytam, jak to ma pani raka?? A ona, no jeszcze nie mam, ale bede miec jak bede tego uzywac hahhaha myslalam ze padne. Durne babsko, glupszej baby swiat nie widzial. Jakie ona miala nie raz teksty
Fidelissa, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Hej kochana oglądaj...odjazd:))) cudo,piękne:))
Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Anka uspokoj sie. Żadnych takich. Do lekarza natychmiast. Chyba na weekend tak nie zostaniesz..???[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Idą zapomniałaś o tym, ze ty sama wybierasz presję na siebie......bo wiesz, że wtedy musisz.....
-
Fidelissa wrote:Hej Misty:)) jak sie czujesz? Bosko, ze już weekend:))
Bosko, ze weekend... tym bardziej ze moj maz dopiero w niedziele wieczorem wroci
Fidelissa lubi tę wiadomość