X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Macierzanko kochana, ja Cię podziwiam! Zawsze każdej opisujesz i wszystko wiesz :)
    nooo ja też. Ja sie czasem gubie juz w tych postach i nie pamietam która co napisała :P

Ida, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Ida Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejti91 wrote:
    No roznie to z tym bywa:D chociaz przyznam ze w okolicach ow sama juz mam czasami dosc!:D trzeba sie troche nad ta dzidzia napracowac:D
    Oj tak. Ja staram się nie zmuszać męża, sama tego nie lubię. W trakcie owu nie mówię mu, że właśnie jest i daje to dobre rezultaty. Bo przy poprzednim cyklu, gdy uradowana pozytywnym testem owu pobiegałam do niego, to efekt był raczej odwrotny. Nie wiem skąd się to bierze, ale faktycznie tak jest.

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• kejti91 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nooo ja zawsze myślałam tzn kiedyś jak te sprawy mnie jeszcze nie interesowały że wystarczy <3 w dni płodne i już :)
    Ja sobie jeszcze przed slubem zaplanowalam miesiac kiedy chce miec dziecko... i nigdy myslac o tym nie bralam pod uwage ze cos moze nie wyjsc...

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejti91 wrote:
    I co, przeszlo choc troche? Mnie zawsze termofor pomaga:-)
    Tak, jakby przeszło, choć czuję jeszcze trochę. Wystarczył kocyk i czekolada do picia :)
    Dziękuję :)

Ania07 lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, idę zrobić sikańca, zobaczymy czy jeszcze będzie + ;)

Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• kejti91 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Oj tak. Ja staram się nie zmuszać męża, sama tego nie lubię. W trakcie owu nie mówię mu, że właśnie jest i daje to dobre rezultaty. Bo przy poprzednim cyklu, gdy uradowana pozytywnym testem owu pobiegałam do niego, to efekt był raczej odwrotny. Nie wiem skąd się to bierze, ale faktycznie tak jest.
    Powiem Ci ze u mnie bylo identycznie! On wiedzial ze musi dzis i nic z tego nie wychodzilo... w poprzednim miesiacu doszkam do tego ze nic mu nie powiem:-) juz po wszystkim mu powiedzialam to nie mogl uwierzyc :D

Ida lubi tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejti91 wrote:
    Ja sobie jeszcze przed slubem zaplanowalam miesiac kiedy chce miec dziecko... i nigdy myslac o tym nie bralam pod uwage ze cos moze nie wyjsc...
    ja w sierpniu odstawiłam tabsy, wtedy tez był ślub nasz. Ale gdybym wiedziała to odstawiłabym je juz w maju

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    aha. A który to dzień cyklu? Plamienia bywają w trakcie owulki, w trakcie implantacji, albo tak jak ja mam nawet tydzień przed @ i te ostatnie są przez niski poziom progesteronu, albo wysoki prolaktyny (przeważnie, ale niekoniecznie).
    Ale oczywiście życzę żeby to była ciąża
    Jest to 21dzień cyklu.. Wspomnę ze te plamienia w tym mcu występują 3 raz ! Nigdy tak nie miałam . Hormony badalam ok ... Mój cykl 28 dniowy jak w zegarku !!!! To nie @ tylko plamienie takie ciemne.... Brzuch bolał dziś jak na @ ...stresów raczej nie mam a nawet jak mam to @ mam regularnie jak na antykoncepcji prawie .... Nie wiem co to oznacza ale boję się i czekam... Przez cały dzien to plamienie mam tak ze nie całą wkładkę mam zabrudzona ....

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koniecznie idź do lekarza !!! bo jak 3 raz to musisz to skonsultować !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Ida Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejti91 wrote:
    Powiem Ci ze u mnie bylo identycznie! On wiedzial ze musi dzis i nic z tego nie wychodzilo... w poprzednim miesiacu doszkam do tego ze nic mu nie powiem:-) juz po wszystkim mu powiedzialam to nie mogl uwierzyc :D
    To chyba najlepsze rozwiązanie. Nie wywieramy na sobie nawzajem presji. Ani ja, bo nie męczę go o to, a on nie czuje się przymuszany, bo to DZIŚ.

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    koniecznie idź do lekarza !!! bo jak 3 raz to musisz to skonsultować !
    A co to może być ?

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • Bursztynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juhu czy jak to się tam pisze :) laptop zreanimowany! Jednak na komórce mało wygodne to siedzenie na forum. Nadrobić czytanie żeby być z wami na bieżąco to jeszcze ok, ale pisanie...

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Tak, jakby przeszło, choć czuję jeszcze trochę. Wystarczył kocyk i czekolada do picia :)
    Dziękuję :)

Aaaa zrobiłaś mi smaka na czekoladę :D

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu o <3 a ja mam taka chcice. A piotrek sie boi .

Lena87, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    juhu czy jak to się tam pisze :) laptop zreanimowany! Jednak na komórce mało wygodne to siedzenie na forum. Nadrobić czytanie żeby być z wami na bieżąco to jeszcze ok, ale pisanie...

To dobrze, że laptop wrócił do żywych :D ..
    Masz rację pisanie na tel. wymaga bardzo dużej cierpliwości :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    To dobrze, że laptop wrócił do żywych :D ..
    Masz rację pisanie na tel. wymaga bardzo dużej cierpliwości :)
    Bardzo dużej cierpliwości?! Z moim telefonem współpraca kompletnie mi się nie układała. Po dwóch dodanych postach postanowiłam zerwać z nim umowę.

Lena87, Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    A co to może być ?
    wiesz cięzko mi powiedziec bo nie jestem lekarzem a samej nigdy mi sie takie coś nie zdarzyło.. ja nawet nigdy w życiu plamienia nie miałam. Tylko takie jak sie zaczyna i kończy okres..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • przedszkolanka:) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejti91 wrote:
    Przedszkolanka- ja rowniez zgadzam sie z dziewczynami:-) mam nadzieje ze sie udalo :-)
    Gratuluje podwyzki Olka!:-)

Dziękuję Wam dziewczyny, dzisiaj miałam 36,9 ale niby przed @ też tak jest więc się nie napalam,ale widzę,że jakaś szansa jest <jupi> :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Bardzo dużej cierpliwości?! Z moim telefonem współpraca kompletnie mi się nie układała. Po dwóch dodanych postach postanowiłam zerwać z nim umowę.

Musisz napisać podanie o nowy tel. ! :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Wy tu o <3 a ja mam taka chcice. A piotrek sie boi .
    juz w fazie zagnieżdżania nie jesteś to nie zaszkodzi małemu :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 577 578 579 580 581 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ