Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kejti91 wrote:No roznie to z tym bywa:D chociaz przyznam ze w okolicach ow sama juz mam czasami dosc!
trzeba sie troche nad ta dzidzia napracowac:D
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:nooo ja zawsze myślałam tzn kiedyś jak te sprawy mnie jeszcze nie interesowały że wystarczy
w dni płodne i już
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Oj tak. Ja staram się nie zmuszać męża, sama tego nie lubię. W trakcie owu nie mówię mu, że właśnie jest i daje to dobre rezultaty. Bo przy poprzednim cyklu, gdy uradowana pozytywnym testem owu pobiegałam do niego, to efekt był raczej odwrotny. Nie wiem skąd się to bierze, ale faktycznie tak jest.
Ida lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Ja sobie jeszcze przed slubem zaplanowalam miesiac kiedy chce miec dziecko... i nigdy myslac o tym nie bralam pod uwage ze cos moze nie wyjsc...
-
Macierzanka:) wrote:aha. A który to dzień cyklu? Plamienia bywają w trakcie owulki, w trakcie implantacji, albo tak jak ja mam nawet tydzień przed @ i te ostatnie są przez niski poziom progesteronu, albo wysoki prolaktyny (przeważnie, ale niekoniecznie).
Ale oczywiście życzę żeby to była ciąża[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
kejti91 wrote:Powiem Ci ze u mnie bylo identycznie! On wiedzial ze musi dzis i nic z tego nie wychodzilo... w poprzednim miesiacu doszkam do tego ze nic mu nie powiem:-) juz po wszystkim mu powiedzialam to nie mogl uwierzyc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:juhu czy jak to się tam pisze
laptop zreanimowany! Jednak na komórce mało wygodne to siedzenie na forum. Nadrobić czytanie żeby być z wami na bieżąco to jeszcze ok, ale pisanie...
To dobrze, że laptop wrócił do żywych..
Masz rację pisanie na tel. wymaga bardzo dużej cierpliwości -
Lena87 wrote:To dobrze, że laptop wrócił do żywych
..
Masz rację pisanie na tel. wymaga bardzo dużej cierpliwościLena87, Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Przedszkolanka- ja rowniez zgadzam sie z dziewczynami:-) mam nadzieje ze sie udalo
Gratuluje podwyzki Olka!
Dziękuję Wam dziewczyny, dzisiaj miałam 36,9 ale niby przed @ też tak jest więc się nie napalam,ale widzę,że jakaś szansa jest <jupi>Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny