Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Lece spac.
    Dobranoc.
    Sle wiruski &&& &&

Dobranoc .. :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ojj malutko nas :)
    Przedszkolanka, tez z zawodu? :)
    Ania, milej kapieli :)

Jeszcze kończę mgr ale już praca przedszkolanki jest :) no cóż udało się,bo się się sprawdziłam,ale to bardziej powołanie :P no i te dzieciaczki... mam bzika na ich punkcie i już swojego bym chciała <3

nick nieaktualny, Alex.Sojka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Alex.Sojka Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. :) moglybyscie mi powiedziec czy to normalne ze @ byla w sumie dwa dni? nawet nie... pierwszego bylo dosc slabo raczej, drugiego bardzo slabiutko a pozniej juz plamienia... nie wiem sama co o tym myslec. :(

20131012580516.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Od 13:30 jestem sama w domku ,
    Mój widocznie świetnie się bawi na Kawalerskim ..
    A ja siedzę i zamulam ..
    Lenka, daj chlopakowi luzu :) wiesz, ze oni lubia odskocznie, byle z glowa :) ja mojego czasem wysylam na piwo z kumplem, ale nie chce. Fakt, przyjedziemy do Polski to sie pewnie z bracmi nie bedzie rozstawal...

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Alex.Sojka Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy tak nie mialam raczej.

20131012580516.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Lenka, daj chlopakowi luzu :) wiesz, ze oni lubia odskocznie, byle z glowa :) ja mojego czasem wysylam na piwo z kumplem, ale nie chce. Fakt, przyjedziemy do Polski to sie pewnie z bracmi nie bedzie rozstawal...

No tak, ale to już jest 3 dzień %%,
    Mi się nie rozchodzi, że gdzieś jest - tylko chciała bym wiedzieć o której mam przyjechać bo zmęczona jestem już. Chętnie położyła bym się ..
    A tu telefon wyłączony ;/

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój właśnie dziś ma wychodne z kolegami na lekkie piwko a jutro siedzimy sobie razem

SyCy39O.jpgSyCyp2.png

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex.Sojka wrote:
    hej dziewczyny. :) moglybyscie mi powiedziec czy to normalne ze @ byla w sumie dwa dni? nawet nie... pierwszego bylo dosc slabo raczej, drugiego bardzo slabiutko a pozniej juz plamienia... nie wiem sama co o tym myslec. :(

A możliwa jest ciąża?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    No tak, ale to już jest 3 dzień %%,
    Mi się nie rozchodzi, że gdzieś jest - tylko chciała bym wiedzieć o której mam przyjechać bo zmęczona jestem już. Chętnie położyła bym się ..
    A tu telefon wyłączony ;/
    Staram sie Ciebie jakos uspokoic, chociaz sama tez bym chyba wyszla z siebie :D

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:

Nie trzeba Mnie uspakajać, jestem wyjątkowo spokojna ( mimo iż nie lubię jak gdzieś tak długo siedzi )
    Tylko martwię się ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 20:55

• Alex.Sojka Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    A możliwa jest ciąża?
    mozliwa.tyle ze nic mi nie "dolega" . moze mam troche wieksze piersi i nic poza tym...

20131012580516.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:

Gratuluję cierpliwości :) kladź się, zostaw tylko telefon włączony :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Złota Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex.Sojka wrote:

Miałam w tym cyklu tak samo. Podobno przy cyklach bezowulacyjnych tak może być. Albo gdy się uda :) Najprościej chyba udać się do gina i dopytać. Może być też zachwianie równowagi hormonalnej. Tyle wyczytałam w dr Google :)

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Kejti,Macierzanka w swojej stopce ma link, tam jest lista zaserduszkowanych i planujacych testowac :)'
    Ooo rzeczywiscie styczen byl owocny:-) grudzien tez niczegos sobie:-) :-) oby luty byl rownie owocny:-) <3

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex.Sojka wrote:
    mozliwa.tyle ze nic mi nie "dolega" . moze mam troche wieksze piersi i nic poza tym...

Najlepiej zrobić test, jeśli jest ciąża to już powinno coś wyjść, a jak nie to poczekać, może będą jakieś konkretniejsze objawy :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Ida, w poprzednim naszym 1 cs starań mieliśmy własnie taki zgrzyt. Ja jak głupia chciałam mojego na siłę do łóżka, bo czułam że dni płodne. No i efekt był taki, że nie było finału :] następnego dnia samo spontanicznie wyszło i było rewelka. Postanowiliśmy nie serduszkować się na siłę jeśli jesteśmy na przykład padnięci po całym dniu lub po prostu nie mamy ochoty. I u nas wychodzi serduszkowanie tak co dwa lub trzy dni i nie będziemy tego zmieniać. No i też nie będę latać z testem ovu mu przed nosem, bo się zepnie i nie wystrzeli z wrażenia :D
    Otóż to, u nas podobnie :)

• kejti91 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ojj ja tez pewnie nie bylabym spokojna:-) Pamietam jak moj M byl na kawalerskich... ooo nie lubie tego :P

Misty87 lubi tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • Alex.Sojka Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napewno nam sie nie udalo... nie mam co sobie nadzieji robic. :(

20131012580516.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Miałam w tym cyklu tak samo. Podobno przy cyklach bezowulacyjnych tak może być. Albo gdy się uda :) Najprościej chyba udać się do gina i dopytać. Może być też zachwianie równowagi hormonalnej. Tyle wyczytałam w dr Google :)
    Dobrze wiedziec, bo tez tak jakos mialam i oczywiscie bralam pod uwage ciaze, a tu nic. Wlasnie sie tak zastanawiam kiedy moga byc te bezowulacyjne.. bo podobno sa 2 takie cykle w roku... tak gdzies kiedys przeczytalam

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex.Sojka wrote:
    napewno nam sie nie udalo... nie mam co sobie nadzieji robic. :(
    Nadzieja zawsze moze byc:-) ja ja mam zawsze do ostatniej chwilii:-)

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
‹‹ 583 584 585 586 587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ