Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kejti91 wrote:Dobrze wiedziec, bo tez tak jakos mialam i oczywiscie bralam pod uwage ciaze, a tu nic. Wlasnie sie tak zastanawiam kiedy moga byc te bezowulacyjne.. bo podobno sa 2 takie cykle w roku... tak gdzies kiedys przeczytalam
Podobno 2 bezowulacyjne cykle w roku są normalne. -
I potem jak nie ma finału to jeszcze załapał doła i już wogole masakra. Szczerze to w sumie tak jak mi by ktoś kazał dojść na siłę, przewalone by było i jeszcze ta presja.
Ja to wogole bałam się o swoje libido jak my się będziemy starać, bo jak byłam na anty to miałam bardzo rzadko ochotę na. Ale teraz widzę kolosalną różnicę, co te anty robią z libido. I mimo tego że w 1 cs nie notowałam śluzu i temp to czułam jajnik na owulkę (oj dawno go nie czułam) i wzmożoną ochotę na
też zauważyłam w te dni.
-
Alex.Sojka wrote:ja tez mam zawsze do ostatniej chwili, ale ta chwila juz przyszla wiec teraz nie robie sobie nadzieji. czekam na dni plodne i do roboty dalej.
Podziwiam te kobietki ktore maja cykle np po 40 dni... ile to sie trzeba naczac...Alex.Sojka lubi tę wiadomość
-
Alex.Sojka ja też miałam króciutką @ - 2 dni i ju i skąpa była, bo widziałam po tamponach.
Wyczytałam różne teorie - od tej że to nie była @ i że mogę być w ciąży (zrobiłam nawet test ale -) może to być też przez to że dopiero co odstawiłam anty. Albo że pod koniec poprzedniego cyklu brałam duphaston.
Szuakałam też czemu mam taką wysoką tempkę, ale już wole sobie wmówić że taka moja urodaLena87, Alex.Sojka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:Alex.Sojka ja też miałam króciutką @ - 2 dni i ju i skąpa była, bo widziałam po tamponach.
Wyczytałam różne teorie - od tej że to nie była @ i że mogę być w ciąży (zrobiłam nawet test ale -) może to być też przez to że dopiero co odstawiłam anty. Albo że pod koniec poprzedniego cyklu brałam duphaston.
Szuakałam też czemu mam taką wysoką tempkę, ale już wole sobie wmówić że taka moja urodai zadnych lekow tez nie. biore tylko kwas foliowy i amertil-na alergie.
-
Ja po 1 cs odkryłam że wszystkie objawy, które u siebie zlokalizowałam dały się przypisać do ewentualnej ciąży: wysoka tempka, wzdęcia, duże cycki, zmęczona, dopadło mnie dwudniowe przeziębienie, pieczenie i czerwone wejście do dziurki, jedzenie delicji z czipsami, niedobrze, bulgotanie w brzuchu. Nawet jak wstawałam to zaczęłam obserwować czy nie mam ciągnięcia w brzuchu - i odkryłam że mnie ciągnie! Plecy też zaczęły mnie nagle boleć.
Ciąża jak nictylko ta @ i negatywny test mi do objawów nie pasują
Misty87, Lena87, Alex.Sojka, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:Ja po 1 cs odkryłam że wszystkie objawy, które u siebie zlokalizowałam dały się przypisać do ewentualnej ciąży: wysoka tempka, wzdęcia, duże cycki, zmęczona, dopadło mnie dwudniowe przeziębienie, pieczenie i czerwone wejście do dziurki, jedzenie delicji z czipsami, niedobrze, bulgotanie w brzuchu. Nawet jak wstawałam to zaczęłam obserwować czy nie mam ciągnięcia w brzuchu - i odkryłam że mnie ciągnie! Plecy też zaczęły mnie nagle boleć.
hahahaha !a wiesz co... ?
ja co miesiac tez mam takie objawy.
dziwne co?
to jest dopiero smieszne.
i straszne ze kobieta moze takie rzeczy sobie wmawiac...
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Ja po 1 cs odkryłam że wszystkie objawy, które u siebie zlokalizowałam dały się przypisać do ewentualnej ciąży: wysoka tempka, wzdęcia, duże cycki, zmęczona, dopadło mnie dwudniowe przeziębienie, pieczenie i czerwone wejście do dziurki, jedzenie delicji z czipsami, niedobrze, bulgotanie w brzuchu. Nawet jak wstawałam to zaczęłam obserwować czy nie mam ciągnięcia w brzuchu - i odkryłam że mnie ciągnie! Plecy też zaczęły mnie nagle boleć.
Przez Ciebie Bursztynko właśnie zabulgotało mi w brzuszku, ale to niestety z głodu;p
Mam nadzieję, że w lutym się w końcu którejś uda! Ja na luty to już nie liczę nawet.. @ wychodzi mi na 28, więc jak już sprawdzać to marzec... -
kochane poczytałam i ślę Wam wiruski i lecę spaciu... byliśmy na kolacji, objadłam się i myślę, że czas popłynąć w snu krainę własnym poduszkowcem
Alex.Sojka, Lena87, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Bliźniaki chcę, a co! mój tata bliźniak, to mam szansę. Stara już jestem, mam 30tkę to już powinnam mieć dwójkę przy sobie i podobno te moje jajniki już sfatygowane są, żeby nie powiedzieć posiekane, ale nie wiadomo przez co, bo jeszcze do tego na forum nie doszłyśmy
A tak bardziej serio, obojętne co uda nam się zmajstrować, najważniejsze żeby było zdrowe.Alex.Sojka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość