Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem, i też się zastanawiam czemu nie ma zielonych kropek. Nadrobiłam własnie zaległości w stronach i nie znalazłam ani jednej.
Do tego jednym okiem patrzyłam też na olimp i co jakiś czas otwierałam buzię ze zdziwienia co tam jeszcze wjedzie albo wskoczy. -
Ja też jestem, ale prawie mnie już nie ma.
Kupiłam dziś drugi test- na zapas. Głupia jestem!
Zaraz obejrzymy jakiś film,a potem w planach dziś małe bara-bara. Póki okresu nie ma. Najwyżej mi mąż komin przeczyści i szybciej przyjdzie ;P
Także dobranoc, do jutra!
Misty87, Ania07, Lena87, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty wolałabym wannę, bo bym mogła sobie wygodnie poleżeć i w ogóle. A mamy małą łazienkę i nie ma szans żeby ją wstawić. Chyba, że taką malutką, ale nogi to chyba bym sobie na głowę założyła
Ciężko mi się przyzwyczaić do prysznica. Latem ok, ale zimą to tragedia.
Styczeń był bardzo zielony, a luty dla większości zaczął się czerwono. Miejmy nadzieję, że niebawem to się zmieniMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Ja też jestem, ale prawie mnie już nie ma.
Kupiłam dziś drugi test- na zapas. Głupia jestem!
Zaraz obejrzymy jakiś film,a potem w planach dziś małe bara-bara. Póki okresu nie ma. Najwyżej mi mąż komin przeczyści i szybciej przyjdzie ;P
Także dobranoc, do jutra!
Dobre!miłego wieczoru i gorącej nocy!
Dobranoc i do jutra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wole prysznic, szybko i na temat, wanna raz na czas dla relaxu
Kejti,Macierzanka w swojej stopce ma link, tam jest lista zaserduszkowanych i planujacych testowac
Piotrus Zyla jest bezbledny...tak napisal na fejsie
'hmmm i co tu teraz robić??? iść do domu?? nie, za daleko:-/ wypić piwo?? nie, tu nawet nie ma piwa:-/ trzasnąć sobie w łep?? nie, świat nie kończy sie na skokach:-/
siedze tu gdzieś na szczycie wioski i doszłem do wniosku, że to nie pierwsza i pewnie nie ostatnia poraszka w moim życiu:-/
ale jedno jest pewne!!! still fight!!!'Macierzanka:) lubi tę wiadomość