Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDotarłam w końcu. Jak Wam dzień mija?
Monia piękny wykres, trzymam kciuki!
Magdas współczuję teściowej
Kejti91 witaj na forumżyczę szybkiego zafasolkowania.
Ewelina jak się czujecie?
Muszę wszystko nadrobić w czytaniu, bo tylko z grubsza przeleciałam
U mnie deszczowo i zimno. Denerwuje mnie taka zmienna pogoda. Rano zalało mnie śluzem, o dziwo wodnisty, co mnie bardzo cieszy. Chyba jednak wiesiołek i siemię pomogło. Tylko owulki ani widu ani słychuEwelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Dotarłam w końcu. Jak Wam dzień mija?
Monia piękny wykres, trzymam kciuki!
Magdas współczuję teściowej
Kejti91 witaj na forumżyczę szybkiego zafasolkowania.
Ewelina jak się czujecie?
Muszę wszystko nadrobić w czytaniu, bo tylko z grubsza przeleciałam
U mnie deszczowo i zimno. Denerwuje mnie taka zmienna pogoda. Rano zalało mnie śluzem, o dziwo wodnisty, co mnie bardzo cieszy. Chyba jednak wiesiołek i siemię pomogło. Tylko owulki ani widu ani słychu)
-
XxMoniaXx wrote:hhhmmmmm młode ... jak dla mnie to mój wiek to najwyższy czas na macierzyństwo ale to moje zdanie
Lena87, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
kejti91 wrote:Mnie kiedys jedna kobieta powiedziala ze w takim wieku to nie ma sie do czego spieszyc:-) ale mysle ze kazda z Nas wie kiedy jest ten odpowidni moment:-)
kejti91 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
jakiś mnie dołek złapał
sama nie wiem czy mówić mężowi,że @ się zaczyna bo codziennie pyta więc dziś nie unikne pytania a ja widziałam jak narazie 1 raz krew i dalej cisza..
Magdas wrote:jakiś mnie dołek złapał
sama nie wiem czy mówić mężowi,że @ się zaczyna bo codziennie pyta więc dziś nie unikne pytania a ja widziałam jak narazie 1 raz krew i dalej cisza..
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mówię, że jesteście za młode na macierzyństwo, tylko że jesteście młode. Ja mam 28 lat i stresuje mnie, że dopiero teraz staram się o dziecko, i że pewnie nie zdążę urodzić trójki, bo o tym marzymy.
Ale trudno, mam poukładane mniej więcej inne sprawy- w sensie mieszkanie, praca itp. A teraz czas na dzieciątkoAnia07, Ida, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Ja nie mówię, że jesteście za młode na macierzyństwo, tylko że jesteście młode. Ja mam 28 lat i stresuje mnie, że dopiero teraz staram się o dziecko, i że pewnie nie zdążę urodzić trójki, bo o tym marzymy.
Ale trudno, mam poukładane mniej więcej inne sprawy- w sensie mieszkanie, praca itp. A teraz czas na dzieciątkojedno przed 30 stka a dwoje po 30 stce i głowa do góry
-
XxMoniaXx wrote:kurcze to dziwne.. bo jak ja mam zabarwiony śluz to juz potem to idzie..... za ho ho . ja bym powiedziała męzowi. U as jest tak że moj o wszystkim wie, zawsze mu mówieW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.