X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    no licząc ze cykl byłby 25 dniowy tak jak ostani to już dziś 2 tydzień leci ale czasem okres mi się przesuwał do 30- 31 dni więc nie wiem jaki tan cykl by był
    a mierzysz tempke ??? Jak dzis 2 tydz moim zdaniem powinien test wyjsc jesli bylo by cos na rzeczy . I caly czas mialas 25 dniowy czy roznie to bylo ?

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    A ile dni po ovulacji jestes?
    Więc tak pierwszy test owu pozytywny wyszedł mi 8 stycznia potem wychodziły mi negatywne a po jakiś 2 tygodniach zaczeły wychodzić pozytywne i tak jest do teraz dziś tez mam pozytywny

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a mierzysz tempke ??? Jak dzis 2 tydz moim zdaniem powinien test wyjsc jesli bylo by cos na rzeczy . I caly czas mialas 25 dniowy czy roznie to bylo ?
    mierzę teraz ale to dopiero gdzieś od 20 stycznia i cały czas mam w granicach 37. z okresem różnie ostanie 2 miałam 25 a wcześniej zdarzały się 30- 31 dniowe, raz miałam 34 ale to był jeden jedyny raz w calej mojej kadencji okresowej;)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Ale numer.
    Dzwoni do mnie księgowy i mówi, ze z racji iż zatrudniam męża na 1/2 etatu i właśnie od stycznia wzrosła minimalna płaca, to muszę płacić podatek od jego wynagrodzenia w wysokości..... 3 PLN !!!
    Co miesiąc muszę robić przelew do skarbówki na kwotę 3 zł, to śmieszne przecież jest.
    polskie prawo ma pelno glupich rzeczy niektore sa smiesnze jescze inne bezsensowne masakra

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Więc tak pierwszy test owu pozytywny wyszedł mi 8 stycznia potem wychodziły mi negatywne a po jakiś 2 tygodniach zaczeły wychodzić pozytywne i tak jest do teraz dziś tez mam pozytywny
    Mi w tamtym cyku wychodzily na owulke pozytywne pozniej negatywne a przed @ tez wychodzily pozytywne a teraz jak przed @ robilam wychodzily negatywne

• Paula :)) Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Maz we francjii ???

mąz Ewelinko wyjezdza wm 3tygodniowe delegacje co miesiac, pracuje jako kierowca i jezdzi po wszystkich krajach włochy, francja, niemcy, hiszpania....itd dlatego wspomnialam o tej francji bo akurat dzis tam jest i jak zwykle codziennie zdaje mi relacje

2grdegz2fcr7exab.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Mi w tamtym cyku wychodzily na owulke pozytywne pozniej negatywne a przed @ tez wychodzily pozytywne a teraz jak przed @ robilam wychodzily negatywne
    a wiesz czemu tak jest?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    mierzę teraz ale to dopiero gdzieś od 20 stycznia i cały czas mam w granicach 37. z okresem różnie ostanie 2 miałam 25 a wcześniej zdarzały się 30- 31 dniowe, raz miałam 34 ale to był jeden jedyny raz w calej mojej kadencji okresowej;)
    A mozesz udostempnic na chwilke swoj wykres ?
    Moze ci sie normuje wszystko . Robilas sobie badania ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    a wiesz czemu tak jest?
    Mi pozytywne wychodzily jak bylam przed @ . A w tym cyklu wychodzily mi negatywne tylko jedna kreska a test ciazowy pozytywny .

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula :)) wrote:
    mąz Ewelinko wyjezdza wm 3tygodniowe delegacje co miesiac, pracuje jako kierowca i jezdzi po wszystkich krajach włochy, francja, niemcy, hiszpania....itd dlatego wspomnialam o tej francji bo akurat dzis tam jest i jak zwykle codziennie zdaje mi relacje
    Aha moj tata pracuje we francii dlatego pytalam :)

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas to albo jeszcze nie mialas owulacji bo jakbys miala 8 stycznia to test juz by wyszedl moim zdaniem(ciazowy)albo mialas kiedy indziej...nie chce ci zabierac nadzieji ale jak ci sie @ spoznia to testy juz powinny byc pozytywne...poczekaj co lekarz powie moze tez za bardzo sie nakrecilas jak ja...ale glowa do gory jak nie jestes w ciazy to jiech ta wredota szybko przylazi i szybko odchodzi nowy cykl nowe staranka nowe nadzieje :D

Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Ale numer.
    Dzwoni do mnie księgowy i mówi, ze z racji iż zatrudniam męża na 1/2 etatu i właśnie od stycznia wzrosła minimalna płaca, to muszę płacić podatek od jego wynagrodzenia w wysokości..... 3 PLN !!!
    Co miesiąc muszę robić przelew do skarbówki na kwotę 3 zł, to śmieszne przecież jest.
    smiech na sali

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    A mozesz udostempnic na chwilke swoj wykres ?
    Moze ci sie normuje wszystko . Robilas sobie badania ?
    teraz nie mam wykresu tzn nie powprowadzalam wszystkich temeperaur. Nie robilam badań bo ginka powiedziała,że nie widzi podstaw. Teraz ide do innej to może mi da jakieś skierowanie

• Paula :)) Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Aha moj tata pracuje we francii dlatego pytalam :)

rozumiem. Takie moje zycie samotne bez meza. dlatego zajscie w ciaze jest bardzo ciezkie. ale akurat teraz 2 msce pod rzad wraca w dni plodne

Ewelina23, Misty87 lubią tę wiadomość

2grdegz2fcr7exab.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Magdas to albo jeszcze nie mialas owulacji bo jakbys miala 8 stycznia to test juz by wyszedl moim zdaniem(ciazowy)albo mialas kiedy indziej...nie chce ci zabierac nadzieji ale jak ci sie @ spoznia to testy juz powinny byc pozytywne...poczekaj co lekarz powie moze tez za bardzo sie nakrecilas jak ja...ale glowa do gory jak nie jestes w ciazy to jiech ta wredota szybko przylazi i szybko odchodzi nowy cykl nowe staranka nowe nadzieje :D
    No właśnie jak ma przyjść to niech już przychodzi i od nowa zaczynamy wszystko:D bo to byłby cud gdyby nam się tak za pierwszym razem udało ;)no nic co ma być to będzie:)i tak nie uniknę prawdy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    teraz nie mam wykresu tzn nie powprowadzalam wszystkich temeperaur. Nie robilam badań bo ginka powiedziała,że nie widzi podstaw. Teraz ide do innej to może mi da jakieś skierowanie
    a bylas na potwierdzenie owulki u gina ??
    No niewiem co mam ci napisac . Nie chce ci tez zabierac nadzieji ale jesli malpa sie spoznia 2 tyg to test powinien wyjsc juz skoro mowisz ze masz wysoka tempke to owulka powinna byc bo jest za wysoka tempka jak na 1 faze cyklu . Ale znow nie mierzysz od poczatku wiec nie wiadomo czy w 1 fazie masz wysoka tempke czy niska lepiej mierzyc od poczatku cyklu . Poczekaj kilka dni jeszcze bo moze ci sie normuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula :)) wrote:
    rozumiem. Takie moje zycie samotne bez meza. dlatego zajscie w ciaze jest bardzo ciezkie. ale akurat teraz 2 msce pod rzad wraca w dni plodne
    Aha to zeby byly trafne te dni <3

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a bylas na potwierdzenie owulki u gina ??
    No niewiem co mam ci napisac . Nie chce ci tez zabierac nadzieji ale jesli malpa sie spoznia 2 tyg to test powinien wyjsc juz skoro mowisz ze masz wysoka tempke to owulka powinna byc bo jest za wysoka tempka jak na 1 faze cyklu . Ale znow nie mierzysz od poczatku wiec nie wiadomo czy w 1 fazie masz wysoka tempke czy niska lepiej mierzyc od poczatku cyklu . Poczekaj kilka dni jeszcze bo moze ci sie normuje
    nie byłam. Właśnie no tak logicznie pomyśleć to już powinny wyjść. Poczekam do środy na wizytę wtedy wszystko się wjaśni

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    nie byłam. Właśnie no tak logicznie pomyśleć to już powinny wyjść. Poczekam do środy na wizytę wtedy wszystko się wjaśni
    tez ide w srode na wizyte :P

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    tez ide w srode na wizyte :P
    o:)a na którą godzinę:D?

‹‹ 566 567 568 569 570 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ