Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:no licząc ze cykl byłby 25 dniowy tak jak ostani to już dziś 2 tydzień leci ale czasem okres mi się przesuwał do 30- 31 dni więc nie wiem jaki tan cykl by był
-
Kaśka28 wrote:A ile dni po ovulacji jestes?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Ewelina23 wrote:a mierzysz tempke ??? Jak dzis 2 tydz moim zdaniem powinien test wyjsc jesli bylo by cos na rzeczy . I caly czas mialas 25 dniowy czy roznie to bylo ?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
santoocha wrote:Ale numer.
Dzwoni do mnie księgowy i mówi, ze z racji iż zatrudniam męża na 1/2 etatu i właśnie od stycznia wzrosła minimalna płaca, to muszę płacić podatek od jego wynagrodzenia w wysokości..... 3 PLN !!!
Co miesiąc muszę robić przelew do skarbówki na kwotę 3 zł, to śmieszne przecież jest.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:Więc tak pierwszy test owu pozytywny wyszedł mi 8 stycznia potem wychodziły mi negatywne a po jakiś 2 tygodniach zaczeły wychodzić pozytywne i tak jest do teraz dziś tez mam pozytywny
-
Ewelina23 wrote:Maz we francjii ???
mąz Ewelinko wyjezdza wm 3tygodniowe delegacje co miesiac, pracuje jako kierowca i jezdzi po wszystkich krajach włochy, francja, niemcy, hiszpania....itd dlatego wspomnialam o tej francji bo akurat dzis tam jest i jak zwykle codziennie zdaje mi relacje -
Ewelina23 wrote:Mi w tamtym cyku wychodzily na owulke pozytywne pozniej negatywne a przed @ tez wychodzily pozytywne a teraz jak przed @ robilam wychodzily negatywneW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:mierzę teraz ale to dopiero gdzieś od 20 stycznia i cały czas mam w granicach 37. z okresem różnie ostanie 2 miałam 25 a wcześniej zdarzały się 30- 31 dniowe, raz miałam 34 ale to był jeden jedyny raz w calej mojej kadencji okresowej;)
Moze ci sie normuje wszystko . Robilas sobie badania ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula :)) wrote:mąz Ewelinko wyjezdza wm 3tygodniowe delegacje co miesiac, pracuje jako kierowca i jezdzi po wszystkich krajach włochy, francja, niemcy, hiszpania....itd dlatego wspomnialam o tej francji bo akurat dzis tam jest i jak zwykle codziennie zdaje mi relacje
-
Magdas to albo jeszcze nie mialas owulacji bo jakbys miala 8 stycznia to test juz by wyszedl moim zdaniem(ciazowy)albo mialas kiedy indziej...nie chce ci zabierac nadzieji ale jak ci sie @ spoznia to testy juz powinny byc pozytywne...poczekaj co lekarz powie moze tez za bardzo sie nakrecilas jak ja...ale glowa do gory jak nie jestes w ciazy to jiech ta wredota szybko przylazi i szybko odchodzi nowy cykl nowe staranka nowe nadzieje
Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Ale numer.
Dzwoni do mnie księgowy i mówi, ze z racji iż zatrudniam męża na 1/2 etatu i właśnie od stycznia wzrosła minimalna płaca, to muszę płacić podatek od jego wynagrodzenia w wysokości..... 3 PLN !!!
Co miesiąc muszę robić przelew do skarbówki na kwotę 3 zł, to śmieszne przecież jest.
-
Ewelina23 wrote:A mozesz udostempnic na chwilke swoj wykres ?
Moze ci sie normuje wszystko . Robilas sobie badania ?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Kaśka28 wrote:Magdas to albo jeszcze nie mialas owulacji bo jakbys miala 8 stycznia to test juz by wyszedl moim zdaniem(ciazowy)albo mialas kiedy indziej...nie chce ci zabierac nadzieji ale jak ci sie @ spoznia to testy juz powinny byc pozytywne...poczekaj co lekarz powie moze tez za bardzo sie nakrecilas jak ja...ale glowa do gory jak nie jestes w ciazy to jiech ta wredota szybko przylazi i szybko odchodzi nowy cykl nowe staranka nowe nadziejeW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:teraz nie mam wykresu tzn nie powprowadzalam wszystkich temeperaur. Nie robilam badań bo ginka powiedziała,że nie widzi podstaw. Teraz ide do innej to może mi da jakieś skierowanie
No niewiem co mam ci napisac . Nie chce ci tez zabierac nadzieji ale jesli malpa sie spoznia 2 tyg to test powinien wyjsc juz skoro mowisz ze masz wysoka tempke to owulka powinna byc bo jest za wysoka tempka jak na 1 faze cyklu . Ale znow nie mierzysz od poczatku wiec nie wiadomo czy w 1 fazie masz wysoka tempke czy niska lepiej mierzyc od poczatku cyklu . Poczekaj kilka dni jeszcze bo moze ci sie normuje -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:a bylas na potwierdzenie owulki u gina ??
No niewiem co mam ci napisac . Nie chce ci tez zabierac nadzieji ale jesli malpa sie spoznia 2 tyg to test powinien wyjsc juz skoro mowisz ze masz wysoka tempke to owulka powinna byc bo jest za wysoka tempka jak na 1 faze cyklu . Ale znow nie mierzysz od poczatku wiec nie wiadomo czy w 1 fazie masz wysoka tempke czy niska lepiej mierzyc od poczatku cyklu . Poczekaj kilka dni jeszcze bo moze ci sie normujeW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny