X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Melula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ja już mężowi zapowiedziałam, że jakby doszło do takiej sytuacji, że ja zostaję u nas w mieszkanku (oczywiście jakby było skończone), a on musi gdzieś wyjechać, to ja wracam do swojego domu rodzinnego :D
    ja po slubie też przez miesiąc mieszkałam jeszcze ze swoimi rodzicami, bo powiedziałam małżowi wprost, że z teściową mieszkać nie będę sama, z nim to co innego, ale sama nie! więc pierwszy miesiąc byłam w swoim domu rodzinnym, a potem małż postanowił, że jednak mam przyjechać do niego...

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko, napisz nam jak się tam macie :):)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie kiedys snilo ze Piotrek mnie zdradza ale to tak ze stalam przed naszym lozkiem a on do mnie patrz haha obudzilam sie spocona cala a on mnie przytulil . Zpytalam czy by mnie zdradzil powiedzial ze nie przyszlo by mu to nawet na mysl bo wpadlam jak sliwka w kompot :)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    ja po slubie też przez miesiąc mieszkałam jeszcze ze swoimi rodzicami, bo powiedziałam małżowi wprost, że z teściową mieszkać nie będę sama, z nim to co innego, ale sama nie! więc pierwszy miesiąc byłam w swoim domu rodzinnym, a potem małż postanowił, że jednak mam przyjechać do niego...
    i bardzo dobrze małżeństwo powinno być razem takie rozłąki nie zawsze dobrze się kończą

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ewelinko, napisz nam jak się tam macie :):)
    Dobrze kochana dziekuje . Slonko swieci piekna pogoda :)
    A jak u Ciebie ?

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Dla mnie to też by to było takie dziwne uczucie. Ona pewnie by myślała, że umieram z nudów i przesiadywałaby w wolnych chwilach. Ale jak będziemy w naszym mieszkanku, to myślę, że niechętnie będzie przychodzić, chociaż będziemy piętro wyżej. Mąż zapowiedział zakaz palenia u nas w mieszkaniu, a oni palą jak smoki... Także myślę, że nałóg ich zniechęci

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Mi sie kiedys snilo ze Piotrek mnie zdradza ale to tak ze stalam przed naszym lozkiem a on do mnie patrz haha obudzilam sie spocona cala a on mnie przytulil . Zpytalam czy by mnie zdradzil powiedzial ze nie przyszlo by mu to nawet na mysl bo wpadlam jak sliwka w kompot :)
    heh ja jak się mojego kiedyś zapytałam czy by mnie zdradził to powiedział,że gdzie by znalazł drugą taką wredote;)

Niania Basia, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Madgas wiem co czujesz moj poprzedni cykl trwal 63 dni pierwszy raz w zyciu mi sie @ spoznila i to na dodatek tak dlugo...a juz od 3cigo dnia spoznienia strasznie sie nakrecalam niestety testy wychodzily negatywne wiec poszlam do lekarza dal luteinke na wywolanie okresu i w koncu przyszla i juz sobie poszla mam nadzieje ze ten cykl bedzie juz normalny. Najlepiej idz do lekarza wtedy bedziesz wiedziala. Ja sie za bardzo nakrecilam i sie zablokowalam wiec jak najszybciej do gin :D
    Magdas wrote:
    no pójdę pójdę:) najgorsze jest rozczarowanie męża, ze dalej nic nie wyszło zwłaszcza,że w najbliższej rodzinie tylko my bez dziecka zostaliśmy i każdy się pyta czy któroś jest z nas bezpłodne...Normalnie za takie pytanie mam chęć gołymi rękami dusić
    Magdas wrote:
    cześć przyszłam się pożalić:(test negatywny dalej wiec nie ma juz nadziei... ciekawe co mi gin powie w środe nigdy nie miałam takiej sytuacji
    abilabym...bezczelni chamscy jakbym to uslyszala to chyba bym wstala poplakala sie i wyszla...

XxMoniaXx normalnie iekny wykresik mocno trzymam kciukory :)

A ja moja teściową uwielbiam-jest zajebista kobietą po tej akcji z wyludaczami w ogole stwierdzam ze mam najlepsza rodzinę na świecie oczywiscie są wyjątki i gorsze dni ale wiem ze moge na nich liczyc zawsze kiedy bede tego potrzebowala i to zarowno na swoich rodzicow jak i tesciow...nigdy nie przypuszczalam ze tesciowa moze byc tak wspaniala...tylko ciiii bo nie chce zeby sie cos zmienilo :)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    heh ja jak się mojego kiedyś zapytałam czy by mnie zdradził to powiedział,że gdzie by znalazł drugą taką wredote;)
    hehehe

• Melula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam wrażenie, że moja teściowa nigdy nie pałała do mnie pozytywnym uczuciem... nie jest wylewna w uczuciach, ale wiem, że mnie traktuje gorzej niż "pierwszą" synową. ale mam to gdzieś. żyję z jej synem, a nie z nią...

Little Frog, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Madgas wiem co czujesz moj poprzedni cykl trwal 63 dni pierwszy raz w zyciu mi sie @ spoznila i to na dodatek tak dlugo...a juz od 3cigo dnia spoznienia strasznie sie nakrecalam niestety testy wychodzily negatywne wiec poszlam do lekarza dal luteinke na wywolanie okresu i w koncu przyszla i juz sobie poszla mam nadzieje ze ten cykl bedzie juz normalny. Najlepiej idz do lekarza wtedy bedziesz wiedziala. Ja sie za bardzo nakrecilam i sie zablokowalam wiec jak najszybciej do gin :D

abilabym...bezczelni chamscy jakbym to uslyszala to chyba bym wstala poplakala sie i wyszla...

XxMoniaXx normalnie iekny wykresik mocno trzymam kciukory :)

A ja moja teściową uwielbiam-jest zajebista kobietą po tej akcji z wyludaczami w ogole stwierdzam ze mam najlepsza rodzinę na świecie oczywiscie są wyjątki i gorsze dni ale wiem ze moge na nich liczyc zawsze kiedy bede tego potrzebowala i to zarowno na swoich rodzicow jak i tesciow...nigdy nie przypuszczalam ze tesciowa moze byc tak wspaniala...tylko ciiii bo nie chce zeby sie cos zmienilo :)

Jjeu mam nadzieję,że sobie nie zablokowałam:D no zobaczę co mi gin powie ja już czekam na @.
    ja moją teściową lubiłam przed ślubem cieszyłam się,że będe miała taka teściowa:)a teraz to taka prawdziwa teściowa z dowcipów:D

Misty87 lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dobrze kochana dziekuje . Slonko swieci piekna pogoda :)
    A jak u Ciebie ?
    U mnie deszczowo, ale jakoś dziś mam taki dzień że wszystko mi zwisa :)
    Kaśka28 wrote:

Hehehe, nie chcę ciągnąć wątku, ale moi teściowie też mi cały czas powtarzają, że bardzo mnie lubią i że ich syn super trafił itp, ale teściowa to tak nieświadomie mnie wkurza, nie jest złośliwa ani nic, ale jak np przyjeżdżam sama do Polski, to by chciała, żebym prosto z lotniska do niej jechała, a jak przychodzę na drugi dzień, to się nawet nie przywita i potrafi oglądać TV, bo lecą trudne sprawy i ona nie wie jak się skończą :D Albo jak jest jeszcze jej córka, to nawija z nią na temat pracy, a ja siedzę jak taki kołek :D

Misty87 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to jest, życie weryfikuje nasze wyobrażenia :)

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    ja mam wrażenie, że moja teściowa nigdy nie pałała do mnie pozytywnym uczuciem... nie jest wylewna w uczuciach, ale wiem, że mnie traktuje gorzej niż "pierwszą" synową. ale mam to gdzieś. żyję z jej synem, a nie z nią...
    dokładnie nie ma co się przejmować to Wam ma sie układać i być dobrze ze sobą teściowa to taki gratis;)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Tak to jest, życie weryfikuje nasze wyobrażenia :)
    no niestety:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    U mnie deszczowo, ale jakoś dziś mam taki dzień że wszystko mi zwisa :)
    dobre podejscie zabko :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 10:37

• Melula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi tam nic nie zwisa... ale faktycznie dziś taki dzień na luzie...

• Paula :)) Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane rozmawialam przez telefon z mezem. Musialam go pocieszyc bo wpadł w niezłego doła. Narzeka oczywiscie na kraj, na francuzów itd itd długa historia. Musze nadrobic o czym pisałyście. Ale narazie to ide zjesc sniadanko bo jestem strasznie głodna. Do zobaczenia potem

2grdegz2fcr7exab.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka a jak tam u ciebie?? pojawila sie juz @??
    Z toba rozmawialam o luteinie? czy z inna ola? bo teraz juz zglupialam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 10:51

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula :)) wrote:
    Kochane rozmawialam przez telefon z mezem. Musialam go pocieszyc bo wpadł w niezłego doła. Narzeka oczywiscie na kraj, na francuzów itd itd długa historia. Musze nadrobic o czym pisałyście. Ale narazie to ide zjesc sniadanko bo jestem strasznie głodna. Do zobaczenia potem
    Maz we francjii ???

‹‹ 564 565 566 567 568 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ