Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Ja już mężowi zapowiedziałam, że jakby doszło do takiej sytuacji, że ja zostaję u nas w mieszkanku (oczywiście jakby było skończone), a on musi gdzieś wyjechać, to ja wracam do swojego domu rodzinnego
-
nick nieaktualnyMi sie kiedys snilo ze Piotrek mnie zdradza ale to tak ze stalam przed naszym lozkiem a on do mnie patrz haha obudzilam sie spocona cala a on mnie przytulil . Zpytalam czy by mnie zdradzil powiedzial ze nie przyszlo by mu to nawet na mysl bo wpadlam jak sliwka w kompot
-
Melula wrote:ja po slubie też przez miesiąc mieszkałam jeszcze ze swoimi rodzicami, bo powiedziałam małżowi wprost, że z teściową mieszkać nie będę sama, z nim to co innego, ale sama nie! więc pierwszy miesiąc byłam w swoim domu rodzinnym, a potem małż postanowił, że jednak mam przyjechać do niego...W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualny
-
Melula wrote:ja po slubie też przez miesiąc mieszkałam jeszcze ze swoimi rodzicami, bo powiedziałam małżowi wprost, że z teściową mieszkać nie będę sama, z nim to co innego, ale sama nie! więc pierwszy miesiąc byłam w swoim domu rodzinnym, a potem małż postanowił, że jednak mam przyjechać do niego...
-
Ewelina23 wrote:Mi sie kiedys snilo ze Piotrek mnie zdradza ale to tak ze stalam przed naszym lozkiem a on do mnie patrz haha obudzilam sie spocona cala a on mnie przytulil . Zpytalam czy by mnie zdradzil powiedzial ze nie przyszlo by mu to nawet na mysl bo wpadlam jak sliwka w kompot
Niania Basia, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Madgas wiem co czujesz moj poprzedni cykl trwal 63 dni pierwszy raz w zyciu mi sie @ spoznila i to na dodatek tak dlugo...a juz od 3cigo dnia spoznienia strasznie sie nakrecalam niestety testy wychodzily negatywne wiec poszlam do lekarza dal luteinke na wywolanie okresu i w koncu przyszla i juz sobie poszla mam nadzieje ze ten cykl bedzie juz normalny. Najlepiej idz do lekarza wtedy bedziesz wiedziala. Ja sie za bardzo nakrecilam i sie zablokowalam wiec jak najszybciej do gin
Magdas wrote:no pójdę pójdęnajgorsze jest rozczarowanie męża, ze dalej nic nie wyszło zwłaszcza,że w najbliższej rodzinie tylko my bez dziecka zostaliśmy i każdy się pyta czy któroś jest z nas bezpłodne...Normalnie za takie pytanie mam chęć gołymi rękami dusić
Magdas wrote:cześć przyszłam się pożalić:(test negatywny dalej wiec nie ma juz nadziei... ciekawe co mi gin powie w środe nigdy nie miałam takiej sytuacji
XxMoniaXx normalnie iekny wykresik mocno trzymam kciukory
A ja moja teściową uwielbiam-jest zajebista kobietą po tej akcji z wyludaczami w ogole stwierdzam ze mam najlepsza rodzinę na świecie oczywiscie są wyjątki i gorsze dni ale wiem ze moge na nich liczyc zawsze kiedy bede tego potrzebowala i to zarowno na swoich rodzicow jak i tesciow...nigdy nie przypuszczalam ze tesciowa moze byc tak wspaniala...tylko ciiii bo nie chce zeby sie cos zmienilo
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
ja mam wrażenie, że moja teściowa nigdy nie pałała do mnie pozytywnym uczuciem... nie jest wylewna w uczuciach, ale wiem, że mnie traktuje gorzej niż "pierwszą" synową. ale mam to gdzieś. żyję z jej synem, a nie z nią...
Little Frog, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Madgas wiem co czujesz moj poprzedni cykl trwal 63 dni pierwszy raz w zyciu mi sie @ spoznila i to na dodatek tak dlugo...a juz od 3cigo dnia spoznienia strasznie sie nakrecalam niestety testy wychodzily negatywne wiec poszlam do lekarza dal luteinke na wywolanie okresu i w koncu przyszla i juz sobie poszla mam nadzieje ze ten cykl bedzie juz normalny. Najlepiej idz do lekarza wtedy bedziesz wiedziala. Ja sie za bardzo nakrecilam i sie zablokowalam wiec jak najszybciej do gin
abilabym...bezczelni chamscy jakbym to uslyszala to chyba bym wstala poplakala sie i wyszla...
XxMoniaXx normalnie iekny wykresik mocno trzymam kciukory
A ja moja teściową uwielbiam-jest zajebista kobietą po tej akcji z wyludaczami w ogole stwierdzam ze mam najlepsza rodzinę na świecie oczywiscie są wyjątki i gorsze dni ale wiem ze moge na nich liczyc zawsze kiedy bede tego potrzebowala i to zarowno na swoich rodzicow jak i tesciow...nigdy nie przypuszczalam ze tesciowa moze byc tak wspaniala...tylko ciiii bo nie chce zeby sie cos zmienilo
Jjeu mam nadzieję,że sobie nie zablokowałam:D no zobaczę co mi gin powie ja już czekam na @.
ja moją teściową lubiłam przed ślubem cieszyłam się,że będe miała taka teściowa:)a teraz to taka prawdziwa teściowa z dowcipów:DMisty87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Ewelina23 wrote:Dobrze kochana dziekuje . Slonko swieci piekna pogoda
A jak u Ciebie ?
Kaśka28 wrote:
Hehehe, nie chcę ciągnąć wątku, ale moi teściowie też mi cały czas powtarzają, że bardzo mnie lubią i że ich syn super trafił itp, ale teściowa to tak nieświadomie mnie wkurza, nie jest złośliwa ani nic, ale jak np przyjeżdżam sama do Polski, to by chciała, żebym prosto z lotniska do niej jechała, a jak przychodzę na drugi dzień, to się nawet nie przywita i potrafi oglądać TV, bo lecą trudne sprawy i ona nie wie jak się skończąAlbo jak jest jeszcze jej córka, to nawija z nią na temat pracy, a ja siedzę jak taki kołek
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Melula wrote:ja mam wrażenie, że moja teściowa nigdy nie pałała do mnie pozytywnym uczuciem... nie jest wylewna w uczuciach, ale wiem, że mnie traktuje gorzej niż "pierwszą" synową. ale mam to gdzieś. żyję z jej synem, a nie z nią...W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualny
-
Kochane rozmawialam przez telefon z mezem. Musialam go pocieszyc bo wpadł w niezłego doła. Narzeka oczywiscie na kraj, na francuzów itd itd długa historia. Musze nadrobic o czym pisałyście. Ale narazie to ide zjesc sniadanko bo jestem strasznie głodna. Do zobaczenia potem
-
Olka a jak tam u ciebie?? pojawila sie juz @??
Z toba rozmawialam o luteinie? czy z inna ola? bo teraz juz zglupialam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 10:51
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyPaula :)) wrote:Kochane rozmawialam przez telefon z mezem. Musialam go pocieszyc bo wpadł w niezłego doła. Narzeka oczywiscie na kraj, na francuzów itd itd długa historia. Musze nadrobic o czym pisałyście. Ale narazie to ide zjesc sniadanko bo jestem strasznie głodna. Do zobaczenia potem