X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Melula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ja już mężowi zapowiedziałam, że jakby doszło do takiej sytuacji, że ja zostaję u nas w mieszkanku (oczywiście jakby było skończone), a on musi gdzieś wyjechać, to ja wracam do swojego domu rodzinnego :D
    ja po slubie też przez miesiąc mieszkałam jeszcze ze swoimi rodzicami, bo powiedziałam małżowi wprost, że z teściową mieszkać nie będę sama, z nim to co innego, ale sama nie! więc pierwszy miesiąc byłam w swoim domu rodzinnym, a potem małż postanowił, że jednak mam przyjechać do niego...

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko, napisz nam jak się tam macie :):)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie kiedys snilo ze Piotrek mnie zdradza ale to tak ze stalam przed naszym lozkiem a on do mnie patrz haha obudzilam sie spocona cala a on mnie przytulil . Zpytalam czy by mnie zdradzil powiedzial ze nie przyszlo by mu to nawet na mysl bo wpadlam jak sliwka w kompot :)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    ja po slubie też przez miesiąc mieszkałam jeszcze ze swoimi rodzicami, bo powiedziałam małżowi wprost, że z teściową mieszkać nie będę sama, z nim to co innego, ale sama nie! więc pierwszy miesiąc byłam w swoim domu rodzinnym, a potem małż postanowił, że jednak mam przyjechać do niego...
    i bardzo dobrze małżeństwo powinno być razem takie rozłąki nie zawsze dobrze się kończą

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ewelinko, napisz nam jak się tam macie :):)
    Dobrze kochana dziekuje . Slonko swieci piekna pogoda :)
    A jak u Ciebie ?

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Dla mnie to też by to było takie dziwne uczucie. Ona pewnie by myślała, że umieram z nudów i przesiadywałaby w wolnych chwilach. Ale jak będziemy w naszym mieszkanku, to myślę, że niechętnie będzie przychodzić, chociaż będziemy piętro wyżej. Mąż zapowiedział zakaz palenia u nas w mieszkaniu, a oni palą jak smoki... Także myślę, że nałóg ich zniechęci

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Mi sie kiedys snilo ze Piotrek mnie zdradza ale to tak ze stalam przed naszym lozkiem a on do mnie patrz haha obudzilam sie spocona cala a on mnie przytulil . Zpytalam czy by mnie zdradzil powiedzial ze nie przyszlo by mu to nawet na mysl bo wpadlam jak sliwka w kompot :)
    heh ja jak się mojego kiedyś zapytałam czy by mnie zdradził to powiedział,że gdzie by znalazł drugą taką wredote;)

Niania Basia, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Madgas wiem co czujesz moj poprzedni cykl trwal 63 dni pierwszy raz w zyciu mi sie @ spoznila i to na dodatek tak dlugo...a juz od 3cigo dnia spoznienia strasznie sie nakrecalam niestety testy wychodzily negatywne wiec poszlam do lekarza dal luteinke na wywolanie okresu i w koncu przyszla i juz sobie poszla mam nadzieje ze ten cykl bedzie juz normalny. Najlepiej idz do lekarza wtedy bedziesz wiedziala. Ja sie za bardzo nakrecilam i sie zablokowalam wiec jak najszybciej do gin :D
    Magdas wrote:
    no pójdę pójdę:) najgorsze jest rozczarowanie męża, ze dalej nic nie wyszło zwłaszcza,że w najbliższej rodzinie tylko my bez dziecka zostaliśmy i każdy się pyta czy któroś jest z nas bezpłodne...Normalnie za takie pytanie mam chęć gołymi rękami dusić
    Magdas wrote:
    cześć przyszłam się pożalić:(test negatywny dalej wiec nie ma juz nadziei... ciekawe co mi gin powie w środe nigdy nie miałam takiej sytuacji
    abilabym...bezczelni chamscy jakbym to uslyszala to chyba bym wstala poplakala sie i wyszla...

XxMoniaXx normalnie iekny wykresik mocno trzymam kciukory :)

A ja moja teściową uwielbiam-jest zajebista kobietą po tej akcji z wyludaczami w ogole stwierdzam ze mam najlepsza rodzinę na świecie oczywiscie są wyjątki i gorsze dni ale wiem ze moge na nich liczyc zawsze kiedy bede tego potrzebowala i to zarowno na swoich rodzicow jak i tesciow...nigdy nie przypuszczalam ze tesciowa moze byc tak wspaniala...tylko ciiii bo nie chce zeby sie cos zmienilo :)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    heh ja jak się mojego kiedyś zapytałam czy by mnie zdradził to powiedział,że gdzie by znalazł drugą taką wredote;)
    hehehe

• Melula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam wrażenie, że moja teściowa nigdy nie pałała do mnie pozytywnym uczuciem... nie jest wylewna w uczuciach, ale wiem, że mnie traktuje gorzej niż "pierwszą" synową. ale mam to gdzieś. żyję z jej synem, a nie z nią...

Little Frog, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Madgas wiem co czujesz moj poprzedni cykl trwal 63 dni pierwszy raz w zyciu mi sie @ spoznila i to na dodatek tak dlugo...a juz od 3cigo dnia spoznienia strasznie sie nakrecalam niestety testy wychodzily negatywne wiec poszlam do lekarza dal luteinke na wywolanie okresu i w koncu przyszla i juz sobie poszla mam nadzieje ze ten cykl bedzie juz normalny. Najlepiej idz do lekarza wtedy bedziesz wiedziala. Ja sie za bardzo nakrecilam i sie zablokowalam wiec jak najszybciej do gin :D

abilabym...bezczelni chamscy jakbym to uslyszala to chyba bym wstala poplakala sie i wyszla...

XxMoniaXx normalnie iekny wykresik mocno trzymam kciukory :)

A ja moja teściową uwielbiam-jest zajebista kobietą po tej akcji z wyludaczami w ogole stwierdzam ze mam najlepsza rodzinę na świecie oczywiscie są wyjątki i gorsze dni ale wiem ze moge na nich liczyc zawsze kiedy bede tego potrzebowala i to zarowno na swoich rodzicow jak i tesciow...nigdy nie przypuszczalam ze tesciowa moze byc tak wspaniala...tylko ciiii bo nie chce zeby sie cos zmienilo :)

Jjeu mam nadzieję,że sobie nie zablokowałam:D no zobaczę co mi gin powie ja już czekam na @.
    ja moją teściową lubiłam przed ślubem cieszyłam się,że będe miała taka teściowa:)a teraz to taka prawdziwa teściowa z dowcipów:D

Misty87 lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dobrze kochana dziekuje . Slonko swieci piekna pogoda :)
    A jak u Ciebie ?
    U mnie deszczowo, ale jakoś dziś mam taki dzień że wszystko mi zwisa :)
    Kaśka28 wrote:

Hehehe, nie chcę ciągnąć wątku, ale moi teściowie też mi cały czas powtarzają, że bardzo mnie lubią i że ich syn super trafił itp, ale teściowa to tak nieświadomie mnie wkurza, nie jest złośliwa ani nic, ale jak np przyjeżdżam sama do Polski, to by chciała, żebym prosto z lotniska do niej jechała, a jak przychodzę na drugi dzień, to się nawet nie przywita i potrafi oglądać TV, bo lecą trudne sprawy i ona nie wie jak się skończą :D Albo jak jest jeszcze jej córka, to nawija z nią na temat pracy, a ja siedzę jak taki kołek :D

Misty87 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to jest, życie weryfikuje nasze wyobrażenia :)

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    ja mam wrażenie, że moja teściowa nigdy nie pałała do mnie pozytywnym uczuciem... nie jest wylewna w uczuciach, ale wiem, że mnie traktuje gorzej niż "pierwszą" synową. ale mam to gdzieś. żyję z jej synem, a nie z nią...
    dokładnie nie ma co się przejmować to Wam ma sie układać i być dobrze ze sobą teściowa to taki gratis;)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Tak to jest, życie weryfikuje nasze wyobrażenia :)
    no niestety:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    U mnie deszczowo, ale jakoś dziś mam taki dzień że wszystko mi zwisa :)
    dobre podejscie zabko :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 10:37

• Melula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi tam nic nie zwisa... ale faktycznie dziś taki dzień na luzie...

• Paula :)) Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane rozmawialam przez telefon z mezem. Musialam go pocieszyc bo wpadł w niezłego doła. Narzeka oczywiscie na kraj, na francuzów itd itd długa historia. Musze nadrobic o czym pisałyście. Ale narazie to ide zjesc sniadanko bo jestem strasznie głodna. Do zobaczenia potem

2grdegz2fcr7exab.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka a jak tam u ciebie?? pojawila sie juz @??
    Z toba rozmawialam o luteinie? czy z inna ola? bo teraz juz zglupialam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 10:51

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula :)) wrote:
    Kochane rozmawialam przez telefon z mezem. Musialam go pocieszyc bo wpadł w niezłego doła. Narzeka oczywiscie na kraj, na francuzów itd itd długa historia. Musze nadrobic o czym pisałyście. Ale narazie to ide zjesc sniadanko bo jestem strasznie głodna. Do zobaczenia potem
    Maz we francjii ???

‹‹ 564 565 566 567 568 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ