Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:hej. jestem załamana,.... ja juz mama igdy ie zostane.. miałam swieta do dupy, urodziny tez i waletynki też będą. norma.. swietny skok dzis ..
nadieji zerooooo... o coż juz sie przyzwyczaiłam ze zawsze jestem kozłem ofiarnym... dziecko to juz tylko marzeie ktore sie nie spełni w moim przypadku i prosze ie mówcie mi ze mam myślec pozytywnie bo ileż można...
załamana
-
XxMoniaXx wrote:hej. jestem załamana,.... ja juz mama igdy ie zostane.. miałam swieta do dupy, urodziny tez i waletynki też będą. norma.. swietny skok dzis ..
nadieji zerooooo... o coż juz sie przyzwyczaiłam ze zawsze jestem kozłem ofiarnym... dziecko to juz tylko marzeie ktore sie nie spełni w moim przypadku i prosze ie mówcie mi ze mam myślec pozytywnie bo ileż można...
załamana
hej nie łam się dopóki nie ma! jest nadzieja:)W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Widzę, że temat imion został poruszonyJa to od zawsze marzę o córeczce, a chciałabym chłopca i dziewczynkę
Dla dziewczynki imiona to: Nina, Emilka (po mojej babci), Gabriela, a dla chłopca to gorzej...podobają mi się imiona Oskar i Filip (Oskar to imię mojego psa, a Filip teściowej hahahahah, także odpadają
) no i ostatnio mnie oświeciło niedawno, że może Adaś
Muszę tak kombinować, żeby nie było jakieś egzotyczne jakbyśmy zostali za granicą
A jak bym miała pewność, że na stałe osiądę się tutaj, to dla chłopca podoba mi się jeszcze imię Eliot
Monia, spokojnie jeszcze nic nie jest przesądzone... Nie można się tak załamywać, trzeba wierzyć, że się uda. Wcześniej czy później, ale uda się. Kobiety starają się wiele lat, wiem że to marne pocieszenie, ale gdyby one się poddały na tym etapie co Ty, to ludzi by było chyba o połowę mniej...poza tym @ jeszcze nie ma, więc spokojnie.
Hej EwelinkoEwelina23, Lena87, Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
-
eh wiecie co wczoraj miałam wieczorem taki beżowy śluz już myślałam,że @ jednak się rozkręci a tu dzisiaj znowu nic tylko biały śluz zwariuje do środy do wizytyW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ale jakby coś była na rzeczy to by szło do góry a nie spadało w dól.. już sie nie łudze. Mąż juz i tak mnie termometru dziś pozbawił.
Sory ale musialam napisac co mysle -
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki jak tam?? ja wlasnie koncze kawusie potem jade na zakupy posprzatam i w miedzyczasie obiadek pracowita sobota sie zapowiada:D teraz troche poczytam co tam u was:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:A to po owulce ktory dpo ??W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:hej dziewczynki jak tam?? ja wlasnie koncze kawusie potem jade na zakupy posprzatam i w miedzyczasie obiadek pracowita sobota sie zapowiada:D teraz troche poczytam co tam u was:D
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:Ja już sie pogubiłam;/ najpierw 8 styczni a miałam pozytywny test owu później ok 20 znowu poztywyny;/ także dziwny mam ten cykl
-
Ewelina23 wrote:Hey Kasiu w pracy do 12 dzis. A tak to dobrze. A jak u Ciebie? Jak humorek?
dziekuje a wy jak sie czujecie?
Ewelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Hej Kasiu
U mnie ok, nadrobiłam zaległości na forum, a teraz siedzę i piję herbatkę.mimo ze czasami sie pogubie i mi sie imiona pogubia latwiej mi jak sa te awatary to po obrazkach was rozpoznaje hehe
Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
a możliwe jest,że mi się przesuneła owu?bo wtedy 8 stycznia to był 9dc więc myśle,że jesli ten cykl taki długi to moze i owu sie przesuneła jednak np na ten 20W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny