X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    hej. jestem załamana,.... ja juz mama igdy ie zostane.. miałam swieta do dupy, urodziny tez i waletynki też będą. norma.. swietny skok dzis ..
    nadieji zerooooo... o coż juz sie przyzwyczaiłam ze zawsze jestem kozłem ofiarnym... dziecko to juz tylko marzeie ktore sie nie spełni w moim przypadku i prosze ie mówcie mi ze mam myślec pozytywnie bo ileż można...

e3b7d906e3b38c839a586978af4f436a.png
    załamana :( :( :(
    Monika to jest dopiero 9dpo spokojnie nie panikuj !!!!!!!

• Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    hej. jestem załamana,.... ja juz mama igdy ie zostane.. miałam swieta do dupy, urodziny tez i waletynki też będą. norma.. swietny skok dzis ..
    nadieji zerooooo... o coż juz sie przyzwyczaiłam ze zawsze jestem kozłem ofiarnym... dziecko to juz tylko marzeie ktore sie nie spełni w moim przypadku i prosze ie mówcie mi ze mam myślec pozytywnie bo ileż można...

e3b7d906e3b38c839a586978af4f436a.png
    załamana :( :( :(

hej nie łam się dopóki nie ma! jest nadzieja:)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Witam drogie Panie <3
    Zycze milego dnia na mnie czas do pracy :)
    hej wzajemnie miłego dnia:)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    hej wzajemnie miłego dnia:)
    <3

Magdas lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Monika to jest dopiero 9dpo spokojnie nie panikuj !!!!!!!
    ale jakby coś była na rzeczy to by szło do góry a nie spadało w dól.. już sie nie łudze. Mąż juz i tak mnie termometru dziś pozbawił.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)

Widzę, że temat imion został poruszony :) Ja to od zawsze marzę o córeczce, a chciałabym chłopca i dziewczynkę :) Dla dziewczynki imiona to: Nina, Emilka (po mojej babci), Gabriela, a dla chłopca to gorzej...podobają mi się imiona Oskar i Filip (Oskar to imię mojego psa, a Filip teściowej hahahahah, także odpadają :D ) no i ostatnio mnie oświeciło niedawno, że może Adaś :) Muszę tak kombinować, żeby nie było jakieś egzotyczne jakbyśmy zostali za granicą :) A jak bym miała pewność, że na stałe osiądę się tutaj, to dla chłopca podoba mi się jeszcze imię Eliot :D
    Monia, spokojnie jeszcze nic nie jest przesądzone... Nie można się tak załamywać, trzeba wierzyć, że się uda. Wcześniej czy później, ale uda się. Kobiety starają się wiele lat, wiem że to marne pocieszenie, ale gdyby one się poddały na tym etapie co Ty, to ludzi by było chyba o połowę mniej...poza tym @ jeszcze nie ma, więc spokojnie.
    Hej Ewelinko :)

Ewelina23, Lena87, Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh wiecie co wczoraj miałam wieczorem taki beżowy śluz już myślałam,że @ jednak się rozkręci a tu dzisiaj znowu nic tylko biały śluz zwariuje do środy do wizyty

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ale jakby coś była na rzeczy to by szło do góry a nie spadało w dól.. już sie nie łudze. Mąż juz i tak mnie termometru dziś pozbawił.
    Nie musi isc caly czas w gore!! Nie takie wykresy widzialam i bylo dobrze . Wiec ci wczesniej pisalam zebys dala na luz bo nakrecalas sie strasznie a tempka spadla i masz dola spokojnie to jest 9dpo jutro odbije i zapomnisz o dzisiejszej tempce!!!!
    Sory ale musialam napisac co mysle

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    eh wiecie co wczoraj miałam wieczorem taki beżowy śluz już myślałam,że @ jednak się rozkręci a tu dzisiaj znowu nic tylko biały śluz zwariuje do środy do wizyty
    A to po owulce ktory dpo ?? :-D

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki jak tam?? ja wlasnie koncze kawusie potem jade na zakupy posprzatam i w miedzyczasie obiadek pracowita sobota sie zapowiada:D teraz troche poczytam co tam u was:D

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Zabko <3

• Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    A to po owulce ktory dpo ?? :-D
    Ja już sie pogubiłam;/ najpierw 8 styczni a miałam pozytywny test owu później ok 20 znowu poztywyny;/ także dziwny mam ten cykl

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    hej dziewczynki jak tam?? ja wlasnie koncze kawusie potem jade na zakupy posprzatam i w miedzyczasie obiadek pracowita sobota sie zapowiada:D teraz troche poczytam co tam u was:D
    Hey Kasiu w pracy do 12 dzis. A tak to dobrze. A jak u Ciebie? Jak humorek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Ja już sie pogubiłam;/ najpierw 8 styczni a miałam pozytywny test owu później ok 20 znowu poztywyny;/ także dziwny mam ten cykl
    Ja juz ci pisalam ze przed @ mi wychodzily pozytywne w tamtym cyklu. Juz niedlugo do gina idziesz wiec sie dowiesz kochana

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kasiu :)
    U mnie ok, nadrobiłam zaległości na forum, a teraz siedzę i piję herbatkę.

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hey Kasiu w pracy do 12 dzis. A tak to dobrze. A jak u Ciebie? Jak humorek?
    No u mnie humorek bardzo dobry :D dziekuje a wy jak sie czujecie?

Ewelina23 lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Hej Kasiu :)
    U mnie ok, nadrobiłam zaległości na forum, a teraz siedzę i piję herbatkę.
    Hej zabko ja wlasnie nadrabiam aktualnie jestem na stronie 584 ale lubie was czytac i wiedziec co sie dzieje u kazdej :) mimo ze czasami sie pogubie i mi sie imiona pogubia latwiej mi jak sa te awatary to po obrazkach was rozpoznaje hehe

Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a możliwe jest,że mi się przesuneła owu?bo wtedy 8 stycznia to był 9dc więc myśle,że jesli ten cykl taki długi to moze i owu sie przesuneła jednak np na ten 20

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    No u mnie humorek bardzo dobry :D dziekuje a wy jak sie czujecie?
    Pobolewa brzuch troszke ale daje sie wytrzymac.

Kaśka28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    a możliwe jest,że mi się przesuneła owu?bo wtedy 8 stycznia to był 9dc więc myśle,że jesli ten cykl taki długi to moze i owu sie przesuneła jednak np na ten 20
    Wszystko jest mozliwe kochana.

‹‹ 593 594 595 596 597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ