Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Wszystko jest mozliwe kochana.
czyli dalej czekam rozwój sytuacji jak nic się nie rozwinie to w poniedziałek skocze na bete to juz bede miala cos aby isc do gin
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Hej zabko ja wlasnie nadrabiam aktualnie jestem na stronie 584 ale lubie was czytac i wiedziec co sie dzieje u kazdej
mimo ze czasami sie pogubie i mi sie imiona pogubia latwiej mi jak sa te awatary to po obrazkach was rozpoznaje hehe
Dziewczyny chyba odsypiają, bo do 1 pisały. Dziś sobota - dzień zakupów i porządków, więc ja też chyba muszę zabrać się za jakieś sprzątanko
Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej.
U nas wczoraj gorąca noc była..
A dziś oczywista oczywistość- test ujemny. Ci prawda dziś 12dpo, a test o czułości 25, ale już oficjalnie czekam na @. Oby szybko była i szybko minęła.
Miłego dnia, lecę do pracy :*Macierzanka:), sara_nar lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Też lubię czytać, chociaż zdecydowanie wolałabym być wieczorami i pisać. Wtedy są najciekawsze tematy
Dziewczyny chyba odsypiają, bo do 1 pisały. Dziś sobota - dzień zakupów i porządków, więc ja też chyba muszę zabrać się za jakieś sprzątanko
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:no ja tez ale najpierw was nadrobie hehe potem sie zbiore i pracowita sobota a potem bede do was zagladac...cos tez czuje w kosciach ze okna pomyje dzisiaj
Ja na szczęście wszystko porobiłam już wczorajdziś mam spokój
Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Cześć dziewczyny, jak poranek? Ja łapię doła, temp w dółDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Hej.
A dziś oczywista oczywistość- test ujemny. Ci prawda dziś 12dpo, a test o czułości 25, ale już oficjalnie czekam na @. Oby szybko była i szybko minęła.
Miłego dnia, lecę do pracy :* -
Little Frog wrote:Okna mówisz... No nie, tak to mi się nie nudzi
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Kochana glowa do gory bedzie dobrze musi byc jak nie teraz to nastepny cykl nie mozna sie zalamywac a powiedz mi ktory to cs? i 89 to twoj rocznik? jak tak to 3 lata mlodsza odemnie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Hej.
Miłego dnia, lecę do pracy :*
Kochana mówisz, że iskry się sypały całą noc ?
Ja też czekam oficjalnie na @ ..
Muszę zmniejszyć długość cykli, wtedy nie będzie czasu na nakręcanie się
Little Frog wrote:To teraz możesz wpaść do mnie. Bałagan robi się w mgnieniu okaTakże nudzić się nie będziesz
Jednak dziś podziękuję ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 09:13
-
santoocha wrote:W aptece nie mieli czulszego...
Tli się we mnie jeszcze iskierka nadziei, ale bardzo maleńka.
Jutro nie testuję, najwcześniej w poniedziałek, oczywiście w razie braku potopu.
Zepsułam sobie humor od rana
Póki @ nie ma, to iskierka zawsze jest, a czasami przeciąga się nawet po @