Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:będziemy siedziały w wariatkowie i każda będzie miała wzdęcia, duże i swędzące cycki, nudności, przeziębienie, opryszczkę, ciągnięcie podbrzusza. Będziemy jeść śledzie z dżemem zagryzając ogórkiem i do tego wszystkie będziemy mieć 18 lat
aaa i połowa z nas będzie miała łyżkę z nutellą.
i będziemy "dupczyć" co się rusza .. ha ha ahMisty87, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:będziemy siedziały w wariatkowie i każda będzie miała wzdęcia, duże i swędzące cycki, nudności, przeziębienie, opryszczkę, ciągnięcie podbrzusza. Będziemy jeść śledzie z dżemem zagryzając ogórkiem i do tego wszystkie będziemy mieć 18 lat
aaa i połowa z nas będzie miała łyżkę z nutellą.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agniesia2569 wrote:hej! Mogę się przyłączyć? staramy się o dziecko już 2 lata, w sierpniu skutecznie nam podciętą skrzydła diagnozą niedrożne jajowody, odpuściłam na parę miesięcy,przemyślałam wszystko i działamy naturalnie, ale też czekam na wyznaczoną na kwiecień laparoskopie.
Hej Agniesia! Miło Cię tu zobaczyć
agniesia2569 lubi tę wiadomość
-
A ja wpadłam na chwilę
nocną porą tym razem
Wyluzowana i zrelaksowana
Chyba mi się nie uda wszystkim odpisać jednak heehale ja to Q nadrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 01:20
sara_nar, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Sara, zleci szybko. A jak idą przygotowania do egzaminu?
Gadałyście o imionach...
Zawsze mi się podobała Iga, albo Inga, a chłopczyk Michał i Błażej.
Co do Nadziei, znałam kiedyś jedną i przywykłam.
A dawniej lubowałam się w Nataszach, Tatianach i Nadiach
ale zanim zajdę i urodzę to mi się jeszcze 10 razy zmeni -
Przygotowania do egzaminu .... nie idą.Chociaż jak ostatnio rozwiązywałam testy to nie tak źle bo tylko jeden błąd mi się zdarzył. Jestem dobrej myśli.
Co do imion to masz rację, że póki się zajdzie to zapewne zmienimy już zdanie do tych wybranych.
Porada dnia na ovu: Wysypiaj się.
Na szczęście empek mam o 6:11 więc w domku najpóźniej będę za 20 siódma.
Oglądnęłam film "Ósmoklasiści nie płaczą" jest na youtube. Wzruszyłam się.
Dzisiaj niestety tak długo nie pośpię, więc zajrzę po 14Miłego dnia.
-
hej. jestem załamana,.... ja juz mama igdy ie zostane.. miałam swieta do dupy, urodziny tez i waletynki też będą. norma.. swietny skok dzis ..
nadieji zerooooo... o coż juz sie przyzwyczaiłam ze zawsze jestem kozłem ofiarnym... dziecko to juz tylko marzeie ktore sie nie spełni w moim przypadku i prosze ie mówcie mi ze mam myślec pozytywnie bo ileż można...
załamanaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 07:28
-
nick nieaktualny