Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Albo Nadziejka, mam koleżnkę Jutrzenkę. Bardzo oryginalne imię.
Teściowa ma wnuczkę Olę i wnuka Oliwiera, więc imiona Oskar i Oliwka pasują jak ulał :)Jaś i Małgosia też fajne by były
Swoją drogą dla chłopca podoba mi się Borys ewentualnie Dymitr. Kiedyś chciałam mieć za męża ruska -
Fidelissa wrote:Kuzynka męża nadała córce imię Nina moze o tym pomyślisz, podobne:))
on chciałby Amelia
ładnie, ale gdyby ktoś mówił Mela to bym musiała zabić, he he
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Zosia, moja tesciowa
Nadzieja, hm oryginalne, ale ciezkie do zdrobnien zwlaszcza.
Moi znajomi na dniach beda miec synka i kolega chce LUTOSŁAW, lub RAGNAR! Cokolwiek to znaczy... ale ludzie maja nawalone
Trzeba było się zapytać czy w domu wszyscy zdrowi ..
na 1 - Lutosław 2- Ragnar 3- Gniewko do kolekcji .. ha ha ha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:No kochane czas sie zbierac. jutro wyjazd w Górki na imieninki-urodzinki
)
Prezenty spakowane, jeszcze trzeba ciuchy spakować na dwa dni...
Miłego weekendu:)) testować proszę tylko pozytywnie:))))..
Dobranoc :*Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Zosia, moja tesciowa
Nadzieja, hm oryginalne, ale ciezkie do zdrobnien zwlaszcza.
Moi znajomi na dniach beda miec synka i kolega chce LUTOSŁAW, lub RAGNAR! Cokolwiek to znaczy... ale ludzie maja nawaloneLena87, Lena87 lubią tę wiadomość
-
To fakt, tak jak myślę to znajoi,rodzina dzieci mają: Ninę, Igora, Lenę, Amelkę. Podoba mi się Lena i Amelka, ale teraz dużo dzieci tak się nazywa, a wolę żeby moje diecko jak pójdzie do szkoły nie było kolejną Lenką czy Amelką.
Nivea jutro się wysmaruję, oby przyniosło ulgę. Pierwszy ra tak mnie swędzi.
Pa Fidelissa :*
Misty moja teściowa też Zosia, kuzynka ma Zosię, a że mieszka a Ukrainie ma męża Lubka, to mówią Sofia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 00:04
Fidelissa, Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:To na zakończenie powiem wam ze znam jednego Dymitra....
I pewnie nie wiecie jak sie go zdrabnia....
Mało tego wszyscy tak do niego mówią......
Uwaga
DYMEK
Hahaha
hahahahha ... puszcza Dymek z dupy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 00:05
-
sara_nar wrote:To fakt, tak jak myślę to znajoi,rodzina dzieci mają: Ninę, Igora, Lenę, Amelkę. Podoba mi się Lena i Amelka, ale teraz dużo dzieci tak się nazywa, a wolę żeby moje diecko jak pójdzie do szkoły nie było kolejną Lenką czy Amelką.
Nivea jutro się wysmaruję, oby przyniosło ulgę. Pierwszy ra tak mnie swędzi.Fidelissa, Lena87, sara_nar lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:To fakt, tak jak myślę to znajoi,rodzina dzieci mają: Ninę, Igora, Lenę, Amelkę. Podoba mi się Lena i Amelka, ale teraz dużo dzieci tak się nazywa, a wolę żeby moje diecko jak pójdzie do szkoły nie było kolejną Lenką czy Amelką.
Nivea jutro się wysmaruję, oby przyniosło ulgę. Pierwszy ra tak mnie swędzi.
Pa Fidelissa :*
Misty moja teściowa też Zosia, kuzynka ma Zosię, a że mieszka a Ukrainie ma męża Lubka, to mówią Sofia. -
Fidelissa wrote:To na zakończenie powiem wam ze znam jednego Dymitra....
I pewnie nie wiecie jak sie go zdrabnia....
Mało tego wszyscy tak do niego mówią......
Uwaga
DYMEK
Hahaha
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny