Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:długo się już staracie? NIe mam szans przeczytać wszystkiego
Od poronienia 6 m-cy ..
Dobry Wieczór Sara
Mówisz, że leniuchujesz..
Ucz się na te testy, szkoda nóg..
To masz dobre spanie, ja bym tak nie potrafiłaza lekki sen mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 23:35
-
Agniesia, musialabys posiedziec z tydzien, bez przerwy, zeby przeczytac prawie 600stron
My sie staramy dopiero 1c.
Hej sara! Mnie w nocy jeden swedzial, rano ten sam...ale nie az tak mocno.agniesia2569 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Cześć nicnierobieniu:)) Bahama Lena:))
Hm .. nie rozumie, ciężko Mi się już myśli ..
a ADHD coraz większe .. - nawet słuchanie Disco Polo nie pomaga ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 23:37
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:witam wieczorową porą
ja w pracy. Trochę dzwonią, ale szału nie ma.
Misty swędzący suteka ja od wczoraj tak mam i to z dwoma. Dzisiaj jak wróciłam do domu to pod prysznicem myślałam, że do krwi podrapię. Masakra.
Do domu wracałam piechotą 50 minut ledwo doszłam. Spałam od 8 do 16:30. Dobrze, że mam internet i forum działa
Nutella, dzisiaj do pracy zrobiłam kanapki z tym przepysznym masłem czekoladowym)
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nóg szkoda, ale nie miałam kasy na bilety. Na szczęście dzisiaj wracam empekiem
DO testów nie mam czasu się uczyć. Ale ndz. wolna, więc cały dzień się uczę. Już mężowi obiecałam.
Misty ja mam taką swędzawkę, że szok. Nawet teraz!Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze caly weekend musze wytrzymac w niewiedzy, caly weekend wmawiania sobie wszystkich objawow ciazy, caly weekend niepewnosci i stresu
Umre....Lena87, sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Lena! Wiem, ze nie od Ciebie zalezy... nie krzycz na mnie
Bursztynka, ja tez uwielbiam nutelle, tez ja tylko zjem po kryjomu lyzke, to potem mega wyrzuty sumienia, ale zawsze robie to przed myciem zebow
Hehe
Jeść proszę bez krempacji:))
Głupi komp napisał.....uwaga kremacji hihihi
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny