Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:U mnie wlasnie nie, ale wiem ze czesto towarzyszy oslabieniom i przeziebieniom. Ohhh ohyda!
Mam ciutke nadziei, ze sa to dobre objawy...
Oby Ci się udało..
U mnie marne szanse są. Muszę powiedzieć szperaczowi, żeby dał mi coś na obniżenie długości cykli.
Ciekawa jestem czy coś mi da na 1 wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 23:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie... ja wczoraj sobie ogladalam (jak juz wiekszosc z Was spala, albo tulila sie ze swoimi mezczyznami) wykresy udostepnione, ciazowe i na prawde przerozne sa. Niektore w zyciu bysmy nie pomyslaly, ze moga skonczyc sie zielono, a jednak
organizm kobiety jest nieodgadniony
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
hej! Mogę się przyłączyć? staramy się o dziecko już 2 lata, w sierpniu skutecznie nam podciętą skrzydła diagnozą niedrożne jajowody, odpuściłam na parę miesięcy,przemyślałam wszystko i działamy naturalnie, ale też czekam na wyznaczoną na kwiecień laparoskopie.
-
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:hej! Mogę się przyłączyć? staramy się o dziecko już 2 lata, w sierpniu skutecznie nam podciętą skrzydła diagnozą niedrożne jajowody, odpuściłam na parę miesięcy,przemyślałam wszystko i działamy naturalnie, ale też czekam na wyznaczoną na kwiecień laparoskopie.
Pewnie, My przygarniemy Cię pod swoje Skrzydełka
Misty87 wrote:Wiecie... ja wczoraj sobie ogladalam (jak juz wiekszosc z Was spala, albo tulila sie ze swoimi mezczyznami)
Od 4 dni nie było żadnego tulenia się ..
ps: jeszcze nie wrócił, tel.wyłączony powoli zaczynam Mieć ADHD !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 23:19
agniesia2569 lubi tę wiadomość
-
Lena, to teraz trzeba zbierac amunicje, gromadzic plodny sluz
i dzialac :* bede 3mac tez kciuki u nog, zeby sie udalo
Witamy agniesiaim nas wiecej tym lepiej rzecz jasna
agniesia2569 lubi tę wiadomość
-
Misty - kocham nutellę i mam przeciwskazania do posiadania w domu tej substancji (jak mam słoik to wstaję w nocy, biorę po omacku łyżkę i jem taką jedną dużą :o potem się kładę, potem mam wyrzuty sumienia że mam cukier na zębach, potem wstaję i myję zęby - w nocy !!!!! )
ale możecie się bić w nutelli
i ja tez kiedyś oglądałam ze dwie godziny różne wykresy, aż dziwne że mi się po nocy nie śniły, i na prawdę są różne wykresy prowadzące zaskakująco do @ lub nie@Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:... nadal nie wrocil?
Jakby moj 3 dni imprezowal, zabilabym golymi rekami
A no nie wrócił ..
Ma się tak dobrze, a i tak najgorzej na Tym wyjdę ..
Bo będą pretensje, że On nawet nie może się napić z kolegami z pracy ..
bla bla bla ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 23:28
-
Lena! Wiem, ze nie od Ciebie zalezy... nie krzycz na mnie
Bursztynka, ja tez uwielbiam nutelle, tez ja tylko zjem po kryjomu lyzke, to potem mega wyrzuty sumienia, ale zawsze robie to przed myciem zebow -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Lena! Wiem, ze nie od Ciebie zalezy... nie krzycz na mnie
Nie krzyczęGrzecznie odpowiadam ..
Co do Nutelli jakoś nie mam ciągotek, nawet nie kupuję bo nie ma sensu żeby leżało sobie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 23:29
-
nick nieaktualny
-
witam wieczorową porą
ja w pracy. Trochę dzwonią, ale szału nie ma.
Misty swędzący suteka ja od wczoraj tak mam i to z dwoma. Dzisiaj jak wróciłam do domu to pod prysznicem myślałam, że do krwi podrapię. Masakra.
Do domu wracałam piechotą 50 minut ledwo doszłam. Spałam od 8 do 16:30. Dobrze, że mam internet i forum działa
Nutella, dzisiaj do pracy zrobiłam kanapki z tym przepysznym masłem czekoladowymMisty87, Lena87, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość