X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Kasiu, 3maj się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Lenka, ale Ty to masz nastawienie... Żeby szykować się na mega kłótnię? U nas sprzeczki wychodzą spontanicznie. Może akurat u Ciebie zamiast mega kłótni będzie mega miły dzień? :):)
    Kaśka28 wrote:
    Lenka glowa do gory trzymam kciuki zeby jednak az tak klotnia nie poszla hehe moze bedzie fajne godzenie sie?

Po moim trupie !! ..
    Daj facetowi palec a " wpierdoli " całą rękę ..

Nie nie nie i jeszcze raz nie !!
    Mam tylko nadzieję, że nie stanie na mojej drodze i będzie omijać szerokim łukiem.

Little Frog, Ewelina23, Misty87 lubią tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do boju Lena! ;D

Lena87, Lena87 lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Nie musi isc caly czas w gore!! Nie takie wykresy widzialam i bylo dobrze . Wiec ci wczesniej pisalam zebys dala na luz bo nakrecalas sie strasznie a tempka spadla i masz dola spokojnie to jest 9dpo jutro odbije i zapomnisz o dzisiejszej tempce!!!!
    Sory ale musialam napisac co mysle

Ja też się ostatnio nakręciłam tak że nie mogłam zasnąć wieczorem, bo nie mogłam doczekać się porannego mierzenia tempki i noce też miałam z płytkim snem i zerkaniem na zegarek, a miałam bardzo wysoką tempę i uwierzyła, i wmówiłam sobie wszystkie objawy ciąży. No i drugiego dnia jak tempka poleciała już w dół i dostałam @ to się rozpłakałam, wydarłam na męża, że jestem hormonalnie do dupy a on że pije alkohol chociaż go prosiłam żeby ograniczył. W pracy byłam jak osa. Masakra takie nakręcanie się. Ja wiem, że im dłużej się stara tym każde rozczarowanie jest trudne. Jedyne co mogę napisać to dopóki @ nie ma to jest nadzieja. Ale wiem na pewno że to nakręcanie i myślenie o tym czy jest fasolka albo że zaraz na pewno będzie @ nie służy dobrze ewentualnemu zafasolkowaniu.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Też lubię czytać, chociaż zdecydowanie wolałabym być wieczorami i pisać. Wtedy są najciekawsze tematy :D Dziewczyny chyba odsypiają, bo do 1 pisały. Dziś sobota - dzień zakupów i porządków, więc ja też chyba muszę zabrać się za jakieś sprzątanko :)

O ja już wstałam, 10 prawie :D ale usnęłam jak dziecko po tych wczorajszych rozmowach zakończonych wariatkowem i dupczeniem się :D :D :D

No widzę że nie tylko u mnie sobotka taka. Czekam na męża żeby wrócił ze swojego wczorajszego wychodnego, bo nocował u rodziców. Jak wróci to sprzątamy razem, bo nie mam zamiaru sama ogarniać :) potem zakupki tygodniowe i wieczorem w planie jakieś winko, chipsy i serek pleśniowy. Raz w tygodniu dyspensa musi być zasłużona po całym tygodniu.

Mam w planie wymyślić menu tygodniowe do jedzenia i zrobić tak zakupy, żeby na tygodniu kupować tylko pieczywo. I żeby była równowaga, jakieś zupy, mięsa i ryby. Już od początku roku do tego podchodzę, ale dziś zaraz siadam i mi się uda!

Lena87, Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Do boju Lena! ;D

Kurcze wyjść o 14 na kawalerskie i wrócić przed 3 to już jest przesada, Prawda ? ( ledwo co stojąc na nogach !! )
    A przy tym mieć wyłączony tel !! ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, miłego weekendu wszystkim życzę :)
    Ja tylko na chwilkę, bo trzeba się za porządki wziąć i na zakupy jechać.

Lena powodzenia, nie daj się ;)
    Monia jeszcze nic straconego!
    Santoocha przykro mi, ale trzymam kciuki, żeby jednak @ nie przyszła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 09:16

Lena87, Ewelina23, santoocha lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Cześć dziewczyny, jak poranek? Ja łapię doła, temp w dół :(

Doły na weekend odkładamy! Pozatym widzę że mierzyłaś o 8 zamiast o 6.30 <nonono> więc nie prawda :p

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Ja też się ostatnio nakręciłam tak że nie mogłam zasnąć wieczorem, bo nie mogłam doczekać się porannego mierzenia tempki i noce też miałam z płytkim snem i zerkaniem na zegarek, a miałam bardzo wysoką tempę i uwierzyła, i wmówiłam sobie wszystkie objawy ciąży. No i drugiego dnia jak tempka poleciała już w dół i dostałam @ to się rozpłakałam, wydarłam na męża, że jestem hormonalnie do dupy a on że pije alkohol chociaż go prosiłam żeby ograniczył. W pracy byłam jak osa. Masakra takie nakręcanie się. Ja wiem, że im dłużej się stara tym każde rozczarowanie jest trudne. Jedyne co mogę napisać to dopóki @ nie ma to jest nadzieja. Ale wiem na pewno że to nakręcanie i myślenie o tym czy jest fasolka albo że zaraz na pewno będzie @ nie służy dobrze ewentualnemu zafasolkowaniu.
    Ja wíem po sobie. Dzis tempka spadla jutro odbije i zapomni o dzisiejszej nie ma co ja rozumie to. Nie pisze tego po zlosci bo mi sie udalo bron Boże . Ale pozniej jest rozczarowanie . Ja tez sie nakrecalam ale ostatnie cykl byl taki dalismy z siebie wszystko i zostalo tylko czekac bo juz nic nie zmienimy . Chce bardzo cieszyc sie z wami zielonymi kropkami. <3 bo zycze wam tego z calego serca .

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Hej.
    U nas wczoraj gorąca noc była.. :)
    A dziś oczywista oczywistość- test ujemny. Ci prawda dziś 12dpo, a test o czułości 25, ale już oficjalnie czekam na @. Oby szybko była i szybko minęła.
    Miłego dnia, lecę do pracy :*

werdykt jury - za wcześnie
    zalecenie - nie myśleć

Lena87, Ewelina23, Little Frog, santoocha lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    O ja już wstałam, 10 prawie :D ale usnęłam jak dziecko po tych wczorajszych rozmowach zakończonych wariatkowem i dupczeniem się :D :D :D

No widzę że nie tylko u mnie sobotka taka. Czekam na męża żeby wrócił ze swojego wczorajszego wychodnego, bo nocował u rodziców. Jak wróci to sprzątamy razem, bo nie mam zamiaru sama ogarniać :) potem zakupki tygodniowe i wieczorem w planie jakieś winko, chipsy i serek pleśniowy. Raz w tygodniu dyspensa musi być zasłużona po całym tygodniu.

Mam w planie wymyślić menu tygodniowe do jedzenia i zrobić tak zakupy, żeby na tygodniu kupować tylko pieczywo. I żeby była równowaga, jakieś zupy, mięsa i ryby. Już od początku roku do tego podchodzę, ale dziś zaraz siadam i mi się uda!

Taka odskocznia od wszystkiego jest wręcz wskazana :)
    To nic, że pleciemy głupoty robimy z siebie pośmiewisko ale przynajmniej myślimy o głupotach a nie nakręcamy się :)

3mam kciuku za Twoje plany :D !
    Ja jednak wolę jechać do sklepu na bieżąco bo zawsze coś zapomnę kupić ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i 600 nam peklo :-D

Lena87, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    no ja tez ale najpierw was nadrobie hehe potem sie zbiore i pracowita sobota a potem bede do was zagladac...cos tez czuje w kosciach ze okna pomyje dzisiaj :D

Kaśka, nie za zimno na okna? żeby Cię nie przewiało, bo potem będzie płacz i zgrzytanie zębami i też będziesz czuć w kościach ;)

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    załamana :( :( :(
    Wiem Monia, że łątwo się mówi, no ale co nam z załamania?

Lena87, Ewelina23 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóe to dzień dobry! Jak nastroje u innych dziewuszek dzisiaj? :D

1237397y6kr97ild4.gif
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mie tu dizś raczej nie będzie bo mnóstwo obowiązków a nie bede wam psuć humorów,.. wystarczy ze juz sie z mężem pokłociłam ... jak zawsze ok 10 dpo z resztą.. pa dziewczynki .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    mie tu dizś raczej nie będzie bo mnóstwo obowiązków a nie bede wam psuć humorów,.. wystarczy ze juz sie z mężem pokłociłam ... jak zawsze ok 10 dpo z resztą.. pa dziewczynki .
    nie ma o co Monha síe klucic daliscie z siebie wszystko teraz trzeba czekac

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Tak w ogóe to dzień dobry! Jak nastroje u innych dziewuszek dzisiaj? :D
    Hej ja sie wczoraj wkurzylam bo pojechalam do siostry i musialam wczoraj wracac bo dzis rano do pracy a wiec siedze do 12 w pracy.
    Jak twoje samopoczucie?

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hej ja sie wczoraj wkurzylam bo pojechalam do siostry i musialam wczoraj wracac bo dzis rano do pracy a wiec siedze do 12 w pracy.
    Jak twoje samopoczucie?
    O widzisz, ale to tak znienacka?
    Ja dzisiaj już dobrze. Nic mnie nie boli, samopoczucie OK.
    Wyluzowałam się z mężusiem wczoraj ;)

Little Frog, Laura, Ewelina23 lubią tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Macierzanko ;* co tam?
    Ewelinka jak w pracy dzień mija?

‹‹ 596 597 598 599 600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ