Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Lenka, ale Ty to masz nastawienie... Żeby szykować się na mega kłótnię? U nas sprzeczki wychodzą spontanicznie. Może akurat u Ciebie zamiast mega kłótni będzie mega miły dzień?Kaśka28 wrote:Lenka glowa do gory trzymam kciuki zeby jednak az tak klotnia nie poszla hehe moze bedzie fajne godzenie sie?
Po moim trupie !! ..
Daj facetowi palec a " wpierdoli " całą rękę ..
Nie nie nie i jeszcze raz nie !!
Mam tylko nadzieję, że nie stanie na mojej drodze i będzie omijać szerokim łukiem.Little Frog, Ewelina23, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Nie musi isc caly czas w gore!! Nie takie wykresy widzialam i bylo dobrze . Wiec ci wczesniej pisalam zebys dala na luz bo nakrecalas sie strasznie a tempka spadla i masz dola spokojnie to jest 9dpo jutro odbije i zapomnisz o dzisiejszej tempce!!!!
Sory ale musialam napisac co mysle
Ja też się ostatnio nakręciłam tak że nie mogłam zasnąć wieczorem, bo nie mogłam doczekać się porannego mierzenia tempki i noce też miałam z płytkim snem i zerkaniem na zegarek, a miałam bardzo wysoką tempę i uwierzyła, i wmówiłam sobie wszystkie objawy ciąży. No i drugiego dnia jak tempka poleciała już w dół i dostałam @ to się rozpłakałam, wydarłam na męża, że jestem hormonalnie do dupy a on że pije alkohol chociaż go prosiłam żeby ograniczył. W pracy byłam jak osa. Masakra takie nakręcanie się. Ja wiem, że im dłużej się stara tym każde rozczarowanie jest trudne. Jedyne co mogę napisać to dopóki @ nie ma to jest nadzieja. Ale wiem na pewno że to nakręcanie i myślenie o tym czy jest fasolka albo że zaraz na pewno będzie @ nie służy dobrze ewentualnemu zafasolkowaniu. -
Little Frog wrote:Też lubię czytać, chociaż zdecydowanie wolałabym być wieczorami i pisać. Wtedy są najciekawsze tematy
Dziewczyny chyba odsypiają, bo do 1 pisały. Dziś sobota - dzień zakupów i porządków, więc ja też chyba muszę zabrać się za jakieś sprzątanko
O ja już wstałam, 10 prawieale usnęłam jak dziecko po tych wczorajszych rozmowach zakończonych wariatkowem i dupczeniem się
No widzę że nie tylko u mnie sobotka taka. Czekam na męża żeby wrócił ze swojego wczorajszego wychodnego, bo nocował u rodziców. Jak wróci to sprzątamy razem, bo nie mam zamiaru sama ogarniaćpotem zakupki tygodniowe i wieczorem w planie jakieś winko, chipsy i serek pleśniowy. Raz w tygodniu dyspensa musi być zasłużona po całym tygodniu.
Mam w planie wymyślić menu tygodniowe do jedzenia i zrobić tak zakupy, żeby na tygodniu kupować tylko pieczywo. I żeby była równowaga, jakieś zupy, mięsa i ryby. Już od początku roku do tego podchodzę, ale dziś zaraz siadam i mi się uda!Lena87, Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam, miłego weekendu wszystkim życzę
Ja tylko na chwilkę, bo trzeba się za porządki wziąć i na zakupy jechać.
Lena powodzenia, nie daj się
Monia jeszcze nic straconego!
Santoocha przykro mi, ale trzymam kciuki, żeby jednak @ nie przyszła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 09:16
Lena87, Ewelina23, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Ja też się ostatnio nakręciłam tak że nie mogłam zasnąć wieczorem, bo nie mogłam doczekać się porannego mierzenia tempki i noce też miałam z płytkim snem i zerkaniem na zegarek, a miałam bardzo wysoką tempę i uwierzyła, i wmówiłam sobie wszystkie objawy ciąży. No i drugiego dnia jak tempka poleciała już w dół i dostałam @ to się rozpłakałam, wydarłam na męża, że jestem hormonalnie do dupy a on że pije alkohol chociaż go prosiłam żeby ograniczył. W pracy byłam jak osa. Masakra takie nakręcanie się. Ja wiem, że im dłużej się stara tym każde rozczarowanie jest trudne. Jedyne co mogę napisać to dopóki @ nie ma to jest nadzieja. Ale wiem na pewno że to nakręcanie i myślenie o tym czy jest fasolka albo że zaraz na pewno będzie @ nie służy dobrze ewentualnemu zafasolkowaniu.
bo zycze wam tego z calego serca .
-
santoocha wrote:Hej.
U nas wczoraj gorąca noc była..
A dziś oczywista oczywistość- test ujemny. Ci prawda dziś 12dpo, a test o czułości 25, ale już oficjalnie czekam na @. Oby szybko była i szybko minęła.
Miłego dnia, lecę do pracy :*
werdykt jury - za wcześnie
zalecenie - nie myślećLena87, Ewelina23, Little Frog, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:O ja już wstałam, 10 prawie
ale usnęłam jak dziecko po tych wczorajszych rozmowach zakończonych wariatkowem i dupczeniem się
No widzę że nie tylko u mnie sobotka taka. Czekam na męża żeby wrócił ze swojego wczorajszego wychodnego, bo nocował u rodziców. Jak wróci to sprzątamy razem, bo nie mam zamiaru sama ogarniaćpotem zakupki tygodniowe i wieczorem w planie jakieś winko, chipsy i serek pleśniowy. Raz w tygodniu dyspensa musi być zasłużona po całym tygodniu.
Mam w planie wymyślić menu tygodniowe do jedzenia i zrobić tak zakupy, żeby na tygodniu kupować tylko pieczywo. I żeby była równowaga, jakieś zupy, mięsa i ryby. Już od początku roku do tego podchodzę, ale dziś zaraz siadam i mi się uda!
Taka odskocznia od wszystkiego jest wręcz wskazana
To nic, że pleciemy głupoty robimy z siebie pośmiewisko ale przynajmniej myślimy o głupotach a nie nakręcamy się
3mam kciuku za Twoje plany!
Ja jednak wolę jechać do sklepu na bieżąco bo zawsze coś zapomnę kupić .. -
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:no ja tez ale najpierw was nadrobie hehe potem sie zbiore i pracowita sobota a potem bede do was zagladac...cos tez czuje w kosciach ze okna pomyje dzisiaj
Kaśka, nie za zimno na okna? żeby Cię nie przewiało, bo potem będzie płacz i zgrzytanie zębami i też będziesz czuć w kościach -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:mie tu dizś raczej nie będzie bo mnóstwo obowiązków a nie bede wam psuć humorów,.. wystarczy ze juz sie z mężem pokłociłam ... jak zawsze ok 10 dpo z resztą.. pa dziewczynki .
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Hej ja sie wczoraj wkurzylam bo pojechalam do siostry i musialam wczoraj wracac bo dzis rano do pracy a wiec siedze do 12 w pracy.
Jak twoje samopoczucie?
Ja dzisiaj już dobrze. Nic mnie nie boli, samopoczucie OK.
Wyluzowałam się z mężusiem wczorajLittle Frog, Laura, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny