X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Kasiu, 3maj się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Lenka, ale Ty to masz nastawienie... Żeby szykować się na mega kłótnię? U nas sprzeczki wychodzą spontanicznie. Może akurat u Ciebie zamiast mega kłótni będzie mega miły dzień? :):)
    Kaśka28 wrote:
    Lenka glowa do gory trzymam kciuki zeby jednak az tak klotnia nie poszla hehe moze bedzie fajne godzenie sie?

Po moim trupie !! ..
    Daj facetowi palec a " wpierdoli " całą rękę ..

Nie nie nie i jeszcze raz nie !!
    Mam tylko nadzieję, że nie stanie na mojej drodze i będzie omijać szerokim łukiem.

Little Frog, Ewelina23, Misty87 lubią tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do boju Lena! ;D

Lena87, Lena87 lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Nie musi isc caly czas w gore!! Nie takie wykresy widzialam i bylo dobrze . Wiec ci wczesniej pisalam zebys dala na luz bo nakrecalas sie strasznie a tempka spadla i masz dola spokojnie to jest 9dpo jutro odbije i zapomnisz o dzisiejszej tempce!!!!
    Sory ale musialam napisac co mysle

Ja też się ostatnio nakręciłam tak że nie mogłam zasnąć wieczorem, bo nie mogłam doczekać się porannego mierzenia tempki i noce też miałam z płytkim snem i zerkaniem na zegarek, a miałam bardzo wysoką tempę i uwierzyła, i wmówiłam sobie wszystkie objawy ciąży. No i drugiego dnia jak tempka poleciała już w dół i dostałam @ to się rozpłakałam, wydarłam na męża, że jestem hormonalnie do dupy a on że pije alkohol chociaż go prosiłam żeby ograniczył. W pracy byłam jak osa. Masakra takie nakręcanie się. Ja wiem, że im dłużej się stara tym każde rozczarowanie jest trudne. Jedyne co mogę napisać to dopóki @ nie ma to jest nadzieja. Ale wiem na pewno że to nakręcanie i myślenie o tym czy jest fasolka albo że zaraz na pewno będzie @ nie służy dobrze ewentualnemu zafasolkowaniu.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Też lubię czytać, chociaż zdecydowanie wolałabym być wieczorami i pisać. Wtedy są najciekawsze tematy :D Dziewczyny chyba odsypiają, bo do 1 pisały. Dziś sobota - dzień zakupów i porządków, więc ja też chyba muszę zabrać się za jakieś sprzątanko :)

O ja już wstałam, 10 prawie :D ale usnęłam jak dziecko po tych wczorajszych rozmowach zakończonych wariatkowem i dupczeniem się :D :D :D

No widzę że nie tylko u mnie sobotka taka. Czekam na męża żeby wrócił ze swojego wczorajszego wychodnego, bo nocował u rodziców. Jak wróci to sprzątamy razem, bo nie mam zamiaru sama ogarniać :) potem zakupki tygodniowe i wieczorem w planie jakieś winko, chipsy i serek pleśniowy. Raz w tygodniu dyspensa musi być zasłużona po całym tygodniu.

Mam w planie wymyślić menu tygodniowe do jedzenia i zrobić tak zakupy, żeby na tygodniu kupować tylko pieczywo. I żeby była równowaga, jakieś zupy, mięsa i ryby. Już od początku roku do tego podchodzę, ale dziś zaraz siadam i mi się uda!

Lena87, Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Do boju Lena! ;D

Kurcze wyjść o 14 na kawalerskie i wrócić przed 3 to już jest przesada, Prawda ? ( ledwo co stojąc na nogach !! )
    A przy tym mieć wyłączony tel !! ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, miłego weekendu wszystkim życzę :)
    Ja tylko na chwilkę, bo trzeba się za porządki wziąć i na zakupy jechać.

Lena powodzenia, nie daj się ;)
    Monia jeszcze nic straconego!
    Santoocha przykro mi, ale trzymam kciuki, żeby jednak @ nie przyszła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 09:16

Lena87, Ewelina23, santoocha lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Cześć dziewczyny, jak poranek? Ja łapię doła, temp w dół :(

Doły na weekend odkładamy! Pozatym widzę że mierzyłaś o 8 zamiast o 6.30 <nonono> więc nie prawda :p

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Ja też się ostatnio nakręciłam tak że nie mogłam zasnąć wieczorem, bo nie mogłam doczekać się porannego mierzenia tempki i noce też miałam z płytkim snem i zerkaniem na zegarek, a miałam bardzo wysoką tempę i uwierzyła, i wmówiłam sobie wszystkie objawy ciąży. No i drugiego dnia jak tempka poleciała już w dół i dostałam @ to się rozpłakałam, wydarłam na męża, że jestem hormonalnie do dupy a on że pije alkohol chociaż go prosiłam żeby ograniczył. W pracy byłam jak osa. Masakra takie nakręcanie się. Ja wiem, że im dłużej się stara tym każde rozczarowanie jest trudne. Jedyne co mogę napisać to dopóki @ nie ma to jest nadzieja. Ale wiem na pewno że to nakręcanie i myślenie o tym czy jest fasolka albo że zaraz na pewno będzie @ nie służy dobrze ewentualnemu zafasolkowaniu.
    Ja wíem po sobie. Dzis tempka spadla jutro odbije i zapomni o dzisiejszej nie ma co ja rozumie to. Nie pisze tego po zlosci bo mi sie udalo bron Boże . Ale pozniej jest rozczarowanie . Ja tez sie nakrecalam ale ostatnie cykl byl taki dalismy z siebie wszystko i zostalo tylko czekac bo juz nic nie zmienimy . Chce bardzo cieszyc sie z wami zielonymi kropkami. <3 bo zycze wam tego z calego serca .

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Hej.
    U nas wczoraj gorąca noc była.. :)
    A dziś oczywista oczywistość- test ujemny. Ci prawda dziś 12dpo, a test o czułości 25, ale już oficjalnie czekam na @. Oby szybko była i szybko minęła.
    Miłego dnia, lecę do pracy :*

werdykt jury - za wcześnie
    zalecenie - nie myśleć

Lena87, Ewelina23, Little Frog, santoocha lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    O ja już wstałam, 10 prawie :D ale usnęłam jak dziecko po tych wczorajszych rozmowach zakończonych wariatkowem i dupczeniem się :D :D :D

No widzę że nie tylko u mnie sobotka taka. Czekam na męża żeby wrócił ze swojego wczorajszego wychodnego, bo nocował u rodziców. Jak wróci to sprzątamy razem, bo nie mam zamiaru sama ogarniać :) potem zakupki tygodniowe i wieczorem w planie jakieś winko, chipsy i serek pleśniowy. Raz w tygodniu dyspensa musi być zasłużona po całym tygodniu.

Mam w planie wymyślić menu tygodniowe do jedzenia i zrobić tak zakupy, żeby na tygodniu kupować tylko pieczywo. I żeby była równowaga, jakieś zupy, mięsa i ryby. Już od początku roku do tego podchodzę, ale dziś zaraz siadam i mi się uda!

Taka odskocznia od wszystkiego jest wręcz wskazana :)
    To nic, że pleciemy głupoty robimy z siebie pośmiewisko ale przynajmniej myślimy o głupotach a nie nakręcamy się :)

3mam kciuku za Twoje plany :D !
    Ja jednak wolę jechać do sklepu na bieżąco bo zawsze coś zapomnę kupić ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i 600 nam peklo :-D

Lena87, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    no ja tez ale najpierw was nadrobie hehe potem sie zbiore i pracowita sobota a potem bede do was zagladac...cos tez czuje w kosciach ze okna pomyje dzisiaj :D

Kaśka, nie za zimno na okna? żeby Cię nie przewiało, bo potem będzie płacz i zgrzytanie zębami i też będziesz czuć w kościach ;)

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    załamana :( :( :(
    Wiem Monia, że łątwo się mówi, no ale co nam z załamania?

Lena87, Ewelina23 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóe to dzień dobry! Jak nastroje u innych dziewuszek dzisiaj? :D

1237397y6kr97ild4.gif
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mie tu dizś raczej nie będzie bo mnóstwo obowiązków a nie bede wam psuć humorów,.. wystarczy ze juz sie z mężem pokłociłam ... jak zawsze ok 10 dpo z resztą.. pa dziewczynki .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    mie tu dizś raczej nie będzie bo mnóstwo obowiązków a nie bede wam psuć humorów,.. wystarczy ze juz sie z mężem pokłociłam ... jak zawsze ok 10 dpo z resztą.. pa dziewczynki .
    nie ma o co Monha síe klucic daliscie z siebie wszystko teraz trzeba czekac

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Tak w ogóe to dzień dobry! Jak nastroje u innych dziewuszek dzisiaj? :D
    Hej ja sie wczoraj wkurzylam bo pojechalam do siostry i musialam wczoraj wracac bo dzis rano do pracy a wiec siedze do 12 w pracy.
    Jak twoje samopoczucie?

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hej ja sie wczoraj wkurzylam bo pojechalam do siostry i musialam wczoraj wracac bo dzis rano do pracy a wiec siedze do 12 w pracy.
    Jak twoje samopoczucie?
    O widzisz, ale to tak znienacka?
    Ja dzisiaj już dobrze. Nic mnie nie boli, samopoczucie OK.
    Wyluzowałam się z mężusiem wczoraj ;)

Little Frog, Laura, Ewelina23 lubią tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Macierzanko ;* co tam?
    Ewelinka jak w pracy dzień mija?

‹‹ 596 597 598 599 600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ