Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny:-) ja tez juz wyspana:D
Monia bez zalamki! Moze jeszcze nic straconego! U mnie zawsze jest tak ze dopiero dzien przed @ temp spda o 0,1 max 0,2. Tak wiec musze czekac do ostatnich dni...
Bursztynowa w takim razie jestesmy razem:D mnie tez ovu wyznaczyl @ na 29.02chociaz szczerze mowiac nie wiem dlaczego tak bo wg moich obliczen to 27.02...
-
XxMoniaXx wrote:mie tu dizś raczej nie będzie bo mnóstwo obowiązków a nie bede wam psuć humorów,.. wystarczy ze juz sie z mężem pokłociłam ... jak zawsze ok 10 dpo z resztą.. pa dziewczynki .
kejti91 lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Hej dziewczyny:-) ja tez juz wyspana:D
Monia bez zalamki! Moze jeszcze nic straconego! U mnie zawsze jest tak ze dopiero dzien przed @ temp spda o 0,1 max 0,2. Tak wiec musze czekac do ostatnich dni...
Bursztynowa w takim razie jestesmy razem:D mnie tez ovu wyznaczyl @ na 29.02chociaz szczerze mowiac nie wiem dlaczego tak bo wg moich obliczen to 27.02...
29.02 jest fajnykejti91, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Hej Ania! No ja spoko. Kaca nie ma, więc jest OK.
A u Ciebie?
No to dobrze
A u mnie jak to co sobotę, sprzątanie, obiad, zakupy. Samopoczucie dobre, wczoraj niebo padłam jak pies pluto po ciepłym prysznicu
. Pogoda deszczowa więc spacer odpada, ale przynajmniej mam mężusia przez cały weekend w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 09:17
Little Frog, Laura, blue00, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysz86 wrote:A ja muszę się wygadać, bo mnie szlag jasny trafi. W listopadzie straciłam pierwszą ciążę w 11 tygodniu, miałam zabieg, a od tego cyklu moja ginekolog dała nam zielone światło. Niestety mąż ma taką pracę, że cały tydzień siedzi w delegacji, wraca tylko na niedziele. Nie zawsze tak jest, ale teraz mają duży projekt dla jednego klienta. No i w tym miesiącu nie powinnam się w ogóle nastawiać na jakiekolwiek szanse na ciążę, bo owulację będę miała pewnie koło czwartku, a mąż znów od poniedziałku w delegacji ma być. Szlag mnie trafi!
Wygadaj się! Ja się nie mam co porównywać, ale często mi się zdarzają rozminięcia z mężem... co jakis cykl, to nic fajnego. Ale przeciez nie zawsze tak będzie -
Bursztynka wrote:Doły na weekend odkładamy! Pozatym widzę że mierzyłaś o 8 zamiast o 6.30 <nonono> więc nie prawda :p
Ale w sumie racja doły na bok, pieknię za oknem ptaszki spiewają okno otwarte, nie dowierzam, ze to luty .. mąż robi obiadek a ja przebieram posciel :)Wiec dobrego nastawienia kochane
-
Kaśka28 wrote:hej dziewczynki jak tam?? ja wlasnie koncze kawusie potem jade na zakupy posprzatam i w miedzyczasie obiadek pracowita sobota sie zapowiada:D teraz troche poczytam co tam u was:D
Miłego pracowitego popołudnia!Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Kurcze wyjść o 14 na kawalerskie i wrócić przed 3 to już jest przesada, Prawda ? ( ledwo co stojąc na nogach !! )
A przy tym mieć wyłączony tel !! .. -
Laura wrote:Mężuś już od rana ogląda w tv olimpiade, ja sie troszke ogarniam, pospałam dziś dłużej, za oknem szaro buro, deszcz, wieje mocno.
Trzeba wypić jakąś kawke, M. mówi że za chwile Justynka bedzie biegła wiec obejrzymy razem i pokibicujemy, ja lubie sporty zimowe oglądać.
A co u was kobitki?
Witaj Lauraoj u mnie tez szaro za oknem, a jeszcze wczoraj tak ladnie swiecio sloneczko. Ja jakos nie przepadam za tymi sportami w tv, wczoraj jeszcze mowilam do M ze teraz pewnie bedzie tylko to w tv
takze fanka sportu ze mnie zadna
Laura lubi tę wiadomość