Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdas wrote:eh wiecie co wczoraj miałam wieczorem taki beżowy śluz już myślałam,że @ jednak się rozkręci a tu dzisiaj znowu nic tylko biały śluz zwariuje do środy do wizyty
Magdas, zajmij się czymś, niebędziesz myśleć! -
Nati89 wrote:No wiem, ze jest to pewnie mniej miarodajne, bo weekendy później wstaje i faktycznie coś w tym jest ale w tamtym cyklu też tak mierzyłam i tempka była 36,9 prawie cały czas, ale wtedy jeszcze nie gosciłam na forum
Ale w sumie racja doły na bok, pieknię za oknem ptaszki spiewają okno otwarte, nie dowierzam, ze to luty .. mąż robi obiadek a ja przebieram posciel :)Wiec dobrego nastawienia kochane
Ja na sobotę i niedzielę mam budzik na 6,30. Mierzę i śpię dalej. I jeszcze to uczucie: mmmm nie muszę wstawać i śpię dalej.
Dziś się tak zamotałam, że jak się obudziłam, to już prawie wstałam szykować się do pracy. Ale skupiłam się i przypomniałam, że to sobota!!! i to niepracująca!Laura, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kejti i Bursztynka, dopisałam Was do listy
Tylko nie wiem czy na dobre dni!
I dobrze, że tam zajrzałam, bo miałam ostatni lutego zapisany jako 30.02!!! HAHAHA. No mówię, że starość nie radośćLittle Frog, Laura lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:A ja znów jestem głodna! 3 dzień z rzędu! Mój mąż to przy mnie chyba zbankrutuje... Jeszcze tylko oglądnę Na Wspólnej i biorę się do życia... Obiecuję!
Wrócę wieczorkiem !
Miłego dnia wszystkim życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 11:02
Ania07, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:O widzisz, ale to tak znienacka?
Ja dzisiaj już dobrze. Nic mnie nie boli, samopoczucie OK.
Wyluzowałam się z mężusiem wczoraj -
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:dobrze gada! Polać jej
Dziewczyny do roboty! Sprzątanko, pranko, zakupowanko, gotowanko i odpoczywanko a potem przytulanko i serduszkowanko.
ja zmykam, bo jeszcze nie byłam na etapie śniadanko...Little Frog, Lena87, Misty87, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość