Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:-) troche wszystko ogarnelam i troszke poczytalam wczesniejsze posty...
I tutaj mam pytanie do Malinkowej Panienki... pisalas ze endo zalecila Ci lykanie witaminy D , przy Twojej niedoczynnosci. Ja mam nadczynnosc, nie orientujesz sie czy na nadczynnosc wit D? Moja endo nic mi o tym nie wspominala. Rozumiem ze lykajac ta wit udalo Ci sie zafasolkowac? Bede wdzieczna za odpoedz:-)
A moze ktoras z dziewczyn rowniez e cos na ten temat?? -
Hej Lenko :*
Na rzeczy pewnie jest @
Swoja droga w ustawieniach ovf mam cykl 28 dni a na wykresie zaznaczyl @ po 30 dniach... ciekawe...
Mowisz, ze jestes odrobiona? To super. Jezdzilas wczoraj, tzn dzis rano po swojego...? -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Hej Lenko :*
Na rzeczy pewnie jest @
Swoja droga w ustawieniach ovf mam cykl 28 dni a na wykresie zaznaczyl @ po 30 dniach... ciekawe...
Mowisz, ze jestes odrobiona? To super. Jezdzilas wczoraj, tzn dzis rano po swojego...?
Tak dziś mam wolne,
byłam po 1 zobaczyć do tego lokalu gdzie go podwoziłam , ale powiedzieli że impreza się skończyła o 22 ..
Tak więc pojechałam do domu ..
Ciche dni nadchodząWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 12:54
-
Lena87 wrote:Tak dziś mam wolne,
byłam po 1 zobaczyć do tego lokalu gdzie go podwoziłam , ale powiedzieli że impreza się skończyła o 22 ..
Tak więc pojechałam do domu ..
Wiesz, z tego co sie orientuje, to kawalerskie z reguly jest takie hm nieumiejscowione, laza po klubach i lokalach.
Dawno temu, moj byly pojechal z kumplami na kawalerski, zwiedzili wszystkie kluby w Krk, po roku przypadkiem sie dowiedzialam, ze byli w go go...super. slinili sie na widok golych dup.
Zrob mu szlaban na wychodzenie przez najblizszy rokMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Uuuu... teraz spi? Wojna wisi w powietrzu...
Wiesz, z tego co sie orientuje, to kawalerskie z reguly jest takie hm nieumiejscowione, laza po klubach i lokalach.
Dawno temu, moj byly pojechal z kumplami na kawalerski, zwiedzili wszystkie kluby w Krk, po roku przypadkiem sie dowiedzialam, ze byli w go go...super. slinili sie na widok golych dup.
Zrob mu szlaban na wychodzenie przez najblizszy rok
No ale wiesz, Oni to mieli od razu po pracy, i to nie tylko same młodziki bo starsi też .. i ile można pić ?
Foch jest z mojej strony - spałam w salonie ..
A on pewnie jak wstanie to będzie starał się nie stawać mi na drodze ..
No ale dobra nie będziemy tu o T rozmawiać i jego przebojach
Lepsze są tematyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:00
-
Skad ja to znam... powinien na kolana przed Toba pasc, a nie mijac lukiem. Moj tez tak robi, jak przeskrobie, ja zrobie awanture i licze na przeprosiny to woli z daleka, zebym czasem znow nie zaczela. Faceci wszyscy mysla jednakowo...
Noo i ile mozna pic... -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Skad ja to znam... powinien na kolana przed Toba pasc, a nie mijac lukiem. Moj tez tak robi, jak przeskrobie, ja zrobie awanture i licze na przeprosiny to woli z daleka, zebym czasem znow nie zaczela. Faceci wszyscy mysla jednakowo...
Noo i ile mozna pic...
Jak zrobię awanturę to powie, że przesadzam i że chora jestem .
A o przeprosinach zapomnij no bo przecież nie zrobił nic złego ..
Woli w łóżku leżeć niż na Mnie patrzeć .
Dokładnie myślą tylko o sobie ..
W takich sytuacjach to wszystkich do jednego worka można wrzucić ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:05
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Kochaniutka a u Ciebie jak z @? Dalej nic?
Co do facetów .. to kij im w dupsko niech bardziej zaboli ..
a jeśli chodzi o @ no to nic nowego, wydaje mi się że będzie tak jak w tamtym miesiącu po 45 dniach przyszła ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:11
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:No ale dobra nie będziemy tu o T rozmawiać i jego przebojach
Ja zjadłam loda. W pracy. Na pocieszkę. Sporo pracy dziś miałam, więc zapomniałam o nadciągającej @.
O 14 do domku i oczywiście też sprzątanie. Mamy luźny weekend, żadnych zaplanowanych wyjść. Pogoda piękna, może też okna umyję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:16
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Chyba wszyscy T. tak mają. Mój mimo, że wie że coś schrzanił, widzi że mam focha, to czeka aż mi przejdzie. Nie przeprosi. A jak już mu wygarnę- to mówi oj no przepraszam... Tak z przymusu. Masakra.
Ja zjadłam loda. W pracy. Na pocieszkę. Sporo pracy dziś miałam, więc zapomniałam o nadciągającej @.
O 14 do domku i oczywiście też sprzątanie. Mamy luźny weekend, żadnych zaplanowanych wyjść. Pogoda piękna, może też okna umyję.
Dokładnie , ciężko im przechodzi przez gardło słowo przepraszam.
Szybciutko posprzątasz kochanaT. Ci pomoże ..
Widzisz jak jesteś bardzo potrzebna Tym zwierzątkom
Szkoda, że Cie nie mam tu na miejscuprzynajmniej bym była pewna za moja sunie
Ja mam za dużo okien do mycia więc nawet nie patrzę na nie,
a świata poza nimi pomału już nie widać ;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Lena jestes okrutna
Moja @ chyba mnie odwiedzi jutro z rana cos mi sie zdaje...
Ale brzydko na zewnatrz, leje i wieje brrrr
Co ty mówisz .. pięknie słoneczko świeci i cieplutko jest..
Wredota to moja siostra przyrodnia .. ( czasem ją trzeba użyć )
-
nick nieaktualny