X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Zaba, ruszasz kijem w gownie :D

Ha ha ha ..

• Ida Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim!
    Widzę, że mowa o facetach. Powiem, że jestem zszokowana Waszymi opisami...Oj, nie dla mnie tacy mężczyźni. Mój to skarb!

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np jak jestem zła, to strzelam drzwiami, szufladami, garnkami i czym się tylko da (mój mąż tego nienawidzi). A na poprawę humoru puszczam sobie muzykę na full :D I to taką, gdzie jest typowe darcie mordy :D Im głośniej i im większe darcie, tym bardziej się uspokajam :D Teraz mój mąż si cieszy, bo nie stosuję tego ze względu na sąsiadów za ścianami, ale jak jeszcze mieszkaliśmy u mnie w domu, to nie przejmowałam się resztą domowników :D

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Zaba, ruszasz kijem w gownie :D
    Oj tam oj tam. Nie pytam op cosię wkurzacie, tylko co robicie jak jesteście złe :D

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lapie za ksiazke, albo wlaczam ulubiona muzyke. Odkad Was znam, to jak mam zly humor, wlaze na forum :)
    W nerwach to oprocz wydzierania sie raczej nic takiego nie robie, jakies tluczenie naczyn nie nie, za bardzo mi szkoda haha
    Czasem trzasne jakimis drzwiami :)

Little Frog lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ja lapie za ksiazke, albo wlaczam ulubiona muzyke. Odkad Was znam, to jak mam zly humor, wlaze na forum :)
    W nerwach to oprocz wydzierania sie raczej nic takiego nie robie, jakies tluczenie naczyn nie nie, za bardzo mi szkoda haha
    Czasem trzasne jakimis drzwiami :)
    Też nic nie tłukę, ale robię wtedy sporo hałasu :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:

Każ Mu stanąć na baczność i srać ! :D ha ha ha
    Tak jak to Magdaleny robiły :D !

Misty87, Little Frog, Kaśka28, Bursztynka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Każ Mu stanąć na baczność i srać ! :D ha ha ha
    Tak jak to Magdaleny robiły :D !
    Znowu zaczynasz?? Moj brzuch przygotowany na @ dzis tego nie wytrzyma :P
    :D :D

1usahdgeb3da0ojs.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Muszę uaktywnić swoją wredotę, a zacznę od puszczenia troszkę głośniej disco polo .. Gdy królewicz odsypia .. :D

Złośnica! Tak trzymaj :D
    My się rzadko kłócimy, ale to jego udawanie "nie wiem o co chodzi" wkurwia mnie strasznie. Niedomyślny jest.

Za to w sprzątaniu mi pomaga. Dzielimy się pół na pół. Wyniósł to z domu. Było ich trzech braci i teściowa nauczyła ich, że nie będzie po nich sprzątała. Jak trzeba to i pranie wstawi. Z obiadami gorzej.
    Jest świetny w 99% przypadków.
    Ale i tak kocham tego mojego nieideała ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:37

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Za to w sprzątaniu mi pomaga. Dzielimy się pół na pół. Wyniósł to z domu. Było ich trzech braci i teściowa nauczyła ich, że nie będzie po nich sprzątała. Jak trzeba to i pranie wstawi. Z obiadami gorzej.

To teraz powinnaś ją po rączkach całować :D:D

Lena87 lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    My się rzadko kłócimy, ale to jego udawanie "nie wiem o co chodzi" wkurwia mnie strasznie. Niedomyślny jest.

To tak jak u mojego, tez tesciowa 3 chlopakow wychowala, sama praktycznie. Tak samo wszystko zrobi w domu, od prania po gotowanie, a odkurza dokladniej ode mnie :D w ogole jest mega dokladny!
    Ale tez cierpi na chorobe niedomyslnosci :D ja sie wydzieram, wyrzucam wszystko z siebie,a on cos mruknie pod nosem, przykryje sie koldra po nos i 3 sek, spi...na drugi dzien znow wyrzucam, ze jak moze byc takim egoista, pozwolic mi plakac i isc sobie spac. To on 'o co ci chodzi?' Hahaha...

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:

Trzeba sobie radzić w każdej sytuacji :) docierać się i sprowadzać na ziemię .. Tyle mamy co sobie ponarzekamy na Nich :D

Misty bo Oni słyszą to co chcą ! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:44

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    To tak jak u mojego, tez tesciowa 3 chlopakow wychowala, sama praktycznie. Tak samo wszystko zrobi w domu, od prania po gotowanie, a odkurza dokladniej ode mnie :D w ogole jest mega dokladny!
    Ale tez cierpi na chorobe niedomyslnosci :D ja sie wydzieram, wyrzucam wszystko z siebie,a on cos mruknie pod nosem, przykryje sie koldra po nos i 3 sek, spi...na drugi dzien znow wyrzucam, ze jak moze byc takim egoista, pozwolic mi plakac i isc sobie spac. To on 'o co ci chodzi?' Hahaha...
    Mój też jest mega dokładny jak sprząta! Ale z drugiej strony potrafi iść pod prysznic i po drodze już się rozbierać, czy rzucać majtki obok kosza na pranie :| Ogólnie mogłabym tak wymieniać i wymieniać...ale jak coś robi, to perfekcyjnie, jeszcze mnie poprawia!
    A co do sprzeczek to też przemilczy burzę. Czasami podniesie głos, to mu móię, żeby się po mnie nie wydzierał :D Wtedy dostaje furii i mówi, że przecież się nie wydziera. Ja z nerwów przez dwie godziny jestem roztrzęsiona, a on idzie spać :D Proste! :D Ale też go kocham. Jeszcze nie mieliśmy cichych dni, bo po jakimś czasie dalej mamy focha, ale już nie możemy wytrzymać ze śmiechu jak się nasze oczy spotkają :D

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ich mozdzki nie ogarniaja naszego toku rozumowania :D
    Przez to czasem sa tacy slodcy haha :D
    Oj ja tez bardzo kocham tego mojego gorala :)

Lena87 lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Boże, jakbym nas widziała. Jest identycznie!

Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Znowu zaczynasz?? Moj brzuch przygotowany na @ dzis tego nie wytrzyma :P
    :D :D

Poplułam laptopa .. :) hahahahha ..
    santoocha wrote:
    Boże, jakbym nas widziała. Jest identycznie!

Również podpisuję się pod tym całą sobą :D !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:48

Misty87 lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, no moj nie rzuca bokserkami po mieszkaniu :P czesciej to moje rzeczy sprzata z kanapy, ktora jest podrecznym wieszakiem :D
    U nas jest bardzo namietne godzenie...emocje, jak na pierwszej randce :D

Little Frog, Laura lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale za to ja nie mam żadnych wad :D Jestem idealna :D No i przede wszystkim - zawsze, ale to zawsze mam rację! :D Także się równoważymy :D Przeciwieństwa się przecież przyciągają :D

Lena87, santoocha, Misty87, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam Ją Ona tu jest i 932266vvso9qg4wk.gif dla Mnie .. ha ha ha ..
    Głupawka Mi się załączyła przez jedną osóbkę :D !

Little Frog wrote:
    Ale za to ja nie mam żadnych wad :D Jestem idealna :D No i przede wszystkim - zawsze, ale to zawsze mam rację! :D Także się równoważymy :D Przeciwieństwa się przecież przyciągają :D

Rzygam tą tęczą :D ! ha ha ha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:52

santoocha, Misty87, Little Frog lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też wczoraj zaszalal z kolegami a ja mam focha.A co,niech,wie że mi sie to nie podoba. Wogóle mam takiego nerwa dziś ,ze sama ze sobą nie umiem wytrzymac.Chcialam jechać dziś do kina,ale on umiera bo ma kaca i spi więc raczej z kina nici

Lena87 lubi tę wiadomość

‹‹ 601 602 603 604 605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ