X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Zaba, ruszasz kijem w gownie :D

Ha ha ha ..

• Ida Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim!
    Widzę, że mowa o facetach. Powiem, że jestem zszokowana Waszymi opisami...Oj, nie dla mnie tacy mężczyźni. Mój to skarb!

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np jak jestem zła, to strzelam drzwiami, szufladami, garnkami i czym się tylko da (mój mąż tego nienawidzi). A na poprawę humoru puszczam sobie muzykę na full :D I to taką, gdzie jest typowe darcie mordy :D Im głośniej i im większe darcie, tym bardziej się uspokajam :D Teraz mój mąż si cieszy, bo nie stosuję tego ze względu na sąsiadów za ścianami, ale jak jeszcze mieszkaliśmy u mnie w domu, to nie przejmowałam się resztą domowników :D

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Zaba, ruszasz kijem w gownie :D
    Oj tam oj tam. Nie pytam op cosię wkurzacie, tylko co robicie jak jesteście złe :D

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lapie za ksiazke, albo wlaczam ulubiona muzyke. Odkad Was znam, to jak mam zly humor, wlaze na forum :)
    W nerwach to oprocz wydzierania sie raczej nic takiego nie robie, jakies tluczenie naczyn nie nie, za bardzo mi szkoda haha
    Czasem trzasne jakimis drzwiami :)

Little Frog lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ja lapie za ksiazke, albo wlaczam ulubiona muzyke. Odkad Was znam, to jak mam zly humor, wlaze na forum :)
    W nerwach to oprocz wydzierania sie raczej nic takiego nie robie, jakies tluczenie naczyn nie nie, za bardzo mi szkoda haha
    Czasem trzasne jakimis drzwiami :)
    Też nic nie tłukę, ale robię wtedy sporo hałasu :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:

Każ Mu stanąć na baczność i srać ! :D ha ha ha
    Tak jak to Magdaleny robiły :D !

Misty87, Little Frog, Kaśka28, Bursztynka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Każ Mu stanąć na baczność i srać ! :D ha ha ha
    Tak jak to Magdaleny robiły :D !
    Znowu zaczynasz?? Moj brzuch przygotowany na @ dzis tego nie wytrzyma :P
    :D :D

1usahdgeb3da0ojs.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Muszę uaktywnić swoją wredotę, a zacznę od puszczenia troszkę głośniej disco polo .. Gdy królewicz odsypia .. :D

Złośnica! Tak trzymaj :D
    My się rzadko kłócimy, ale to jego udawanie "nie wiem o co chodzi" wkurwia mnie strasznie. Niedomyślny jest.

Za to w sprzątaniu mi pomaga. Dzielimy się pół na pół. Wyniósł to z domu. Było ich trzech braci i teściowa nauczyła ich, że nie będzie po nich sprzątała. Jak trzeba to i pranie wstawi. Z obiadami gorzej.
    Jest świetny w 99% przypadków.
    Ale i tak kocham tego mojego nieideała ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:37

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Za to w sprzątaniu mi pomaga. Dzielimy się pół na pół. Wyniósł to z domu. Było ich trzech braci i teściowa nauczyła ich, że nie będzie po nich sprzątała. Jak trzeba to i pranie wstawi. Z obiadami gorzej.

To teraz powinnaś ją po rączkach całować :D:D

Lena87 lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    My się rzadko kłócimy, ale to jego udawanie "nie wiem o co chodzi" wkurwia mnie strasznie. Niedomyślny jest.

To tak jak u mojego, tez tesciowa 3 chlopakow wychowala, sama praktycznie. Tak samo wszystko zrobi w domu, od prania po gotowanie, a odkurza dokladniej ode mnie :D w ogole jest mega dokladny!
    Ale tez cierpi na chorobe niedomyslnosci :D ja sie wydzieram, wyrzucam wszystko z siebie,a on cos mruknie pod nosem, przykryje sie koldra po nos i 3 sek, spi...na drugi dzien znow wyrzucam, ze jak moze byc takim egoista, pozwolic mi plakac i isc sobie spac. To on 'o co ci chodzi?' Hahaha...

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:

Trzeba sobie radzić w każdej sytuacji :) docierać się i sprowadzać na ziemię .. Tyle mamy co sobie ponarzekamy na Nich :D

Misty bo Oni słyszą to co chcą ! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:44

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    To tak jak u mojego, tez tesciowa 3 chlopakow wychowala, sama praktycznie. Tak samo wszystko zrobi w domu, od prania po gotowanie, a odkurza dokladniej ode mnie :D w ogole jest mega dokladny!
    Ale tez cierpi na chorobe niedomyslnosci :D ja sie wydzieram, wyrzucam wszystko z siebie,a on cos mruknie pod nosem, przykryje sie koldra po nos i 3 sek, spi...na drugi dzien znow wyrzucam, ze jak moze byc takim egoista, pozwolic mi plakac i isc sobie spac. To on 'o co ci chodzi?' Hahaha...
    Mój też jest mega dokładny jak sprząta! Ale z drugiej strony potrafi iść pod prysznic i po drodze już się rozbierać, czy rzucać majtki obok kosza na pranie :| Ogólnie mogłabym tak wymieniać i wymieniać...ale jak coś robi, to perfekcyjnie, jeszcze mnie poprawia!
    A co do sprzeczek to też przemilczy burzę. Czasami podniesie głos, to mu móię, żeby się po mnie nie wydzierał :D Wtedy dostaje furii i mówi, że przecież się nie wydziera. Ja z nerwów przez dwie godziny jestem roztrzęsiona, a on idzie spać :D Proste! :D Ale też go kocham. Jeszcze nie mieliśmy cichych dni, bo po jakimś czasie dalej mamy focha, ale już nie możemy wytrzymać ze śmiechu jak się nasze oczy spotkają :D

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ich mozdzki nie ogarniaja naszego toku rozumowania :D
    Przez to czasem sa tacy slodcy haha :D
    Oj ja tez bardzo kocham tego mojego gorala :)

Lena87 lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Boże, jakbym nas widziała. Jest identycznie!

Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Znowu zaczynasz?? Moj brzuch przygotowany na @ dzis tego nie wytrzyma :P
    :D :D

Poplułam laptopa .. :) hahahahha ..
    santoocha wrote:
    Boże, jakbym nas widziała. Jest identycznie!

Również podpisuję się pod tym całą sobą :D !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:48

Misty87 lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, no moj nie rzuca bokserkami po mieszkaniu :P czesciej to moje rzeczy sprzata z kanapy, ktora jest podrecznym wieszakiem :D
    U nas jest bardzo namietne godzenie...emocje, jak na pierwszej randce :D

Little Frog, Laura lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale za to ja nie mam żadnych wad :D Jestem idealna :D No i przede wszystkim - zawsze, ale to zawsze mam rację! :D Także się równoważymy :D Przeciwieństwa się przecież przyciągają :D

Lena87, santoocha, Misty87, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam Ją Ona tu jest i 932266vvso9qg4wk.gif dla Mnie .. ha ha ha ..
    Głupawka Mi się załączyła przez jedną osóbkę :D !

Little Frog wrote:
    Ale za to ja nie mam żadnych wad :D Jestem idealna :D No i przede wszystkim - zawsze, ale to zawsze mam rację! :D Także się równoważymy :D Przeciwieństwa się przecież przyciągają :D

Rzygam tą tęczą :D ! ha ha ha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:52

santoocha, Misty87, Little Frog lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też wczoraj zaszalal z kolegami a ja mam focha.A co,niech,wie że mi sie to nie podoba. Wogóle mam takiego nerwa dziś ,ze sama ze sobą nie umiem wytrzymac.Chcialam jechać dziś do kina,ale on umiera bo ma kaca i spi więc raczej z kina nici

Lena87 lubi tę wiadomość

‹‹ 601 602 603 604 605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ