Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna164 wrote:Mój też wczoraj zaszalal z kolegami a ja mam focha.A co,niech,wie że mi sie to nie podoba. Wogóle mam takiego nerwa dziś ,ze sama ze sobą nie umiem wytrzymac.Chcialam jechać dziś do kina,ale on umiera bo ma kaca i spi więc raczej z kina nici
-
nick nieaktualny
-
Lena, to moj przeboj
Ja mam zawsze mocny argument w klotni. Pytam tak 'powiedz, kiedy ja Ci ostatnio sprawilam przykrosc, czy w ogole bylo tak kiedys przez te 2 lata??' Wtedy nastaje cisza...
Natomiast niech tylko mnie spyta o to samo...ale nie pyta, bo wie haha
Czarna, dolaczasz do naszej narzekajacej na facetow paczki?Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Lena, to moj przeboj
Ja mam zawsze mocny argument w klotni. Pytam tak 'powiedz, kiedy ja Ci ostatnio sprawilam przykrosc, czy w ogole bylo tak kiedys przez te 2 lata??' Wtedy nastaje cisza...
Natomiast niech tylko mnie spyta o to samo...ale nie pyta, bo wie haha
Czarna, dolaczasz do naszej narzekajacej na facetow paczki?
Bo my odbieramy na tych samych falach
Ten sam Wiek, dzień po dniu urodziny..
I zryte beretyMisty87, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To sa dlugości moich cykli od kiedy sie staramy 37,42,41, 36, 34, ten tez chyba sie bedzie strasznie dlugi. Przed staraniami zawsze bylo 35,36. Takze wydaje m sie Ida, ze jezeli cykle masz nieregularne to te 4 dni to norma. No nie wiem. Ja już teraz czekam do dnia najdluzszego cyklu, bo zawse robilam w dniu @ i jedna kreska ..
-
nick nieaktualny
-
Przeczytalam na jakims forum wypowiedz dziewczyny.
Napisala, ze nagle wyskoczyla jej mega opryszczka na wardze, pozniej sie okazalo, ze jest w ciazymmm pieknie to brzmi. Jesli tak, to moge miec to dziadostwo na calyc ustach
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Przeczytalam na jakims forum wypowiedz dziewczyny.
Napisala, ze nagle wyskoczyla jej mega opryszczka na wardze, pozniej sie okazalo, ze jest w ciazymmm pieknie to brzmi. Jesli tak, to moge miec to dziadostwo na calyc ustach
Też to już gdzieś czytałam ..no ale u Mnie - - ..
ale jak by popatrzeć na to z perspektywy matematyki to dwa - - dają + ..
Ha ha haKaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w pon mam wizyte u gin, wiec sie okaze wszystko...
Mam nadzieje, ze zaraz po bede mogla jechac po male skarpeteczki
Idziemy z kumpela, bo musi zrobic przeglad po porodzie, malego bedziemy na zmiane pilnowaly w poczekalniwiec bedzie razniej.
Little Frog, Lena87, Laura lubią tę wiadomość